Sretno Iskrice,cekamo s nestrpljenjem da se javis!!
Drage mame ja bi vas molila da mi malo pomognete.Naime,ovo mi je prva trudoca i trenutno sam u 37 tjednu. Vec nekoliko dana muce me grcevi u trbuhu koji kratko traju pa stanu.Nocas su me probudili i bila sam u laganoj panici! Nakon sto sam ustala sjedila sam 10 min na wc-u i imala veliko ciscenje! Ko da nisam danima obavljala nuzdu! Da li je neka od vas imala ovakva iskustva? Jel to normalno? Pocinje mi panika sve vise kako se priblizava taj dan..
To su ti b-h kontrakcije, priprema ti se tijelo za porod. Bez brige :)
14.06.2014. L ♥
Cure - to su vam vjerojatno bh još uvijek. POgotovo ako se smire nakon nekog vremena i ako promijenite položaj. Pravi trudovi ustvari mogu biti različiti - mogu ići samo iz trbuha, pa iz križa prema trbuhu, pa čak i prepone, ali moraju biti pravilni i gotovo uvijek (u 90 posto) su bolni (za razliku od bh kontrakcija, koje se osjete ali nisu baš bolne). Sretno.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Uz navedene grčeve imam i bolove u preponama..ko da sam konja jahala :) Tek 5.11 idem kod svog ginića na pregled (zadnji kod njega prije bolnice) što mi se nekako čini dosta kasno. Vidim da mnoge od vas već dosta prije termina idete na preglede u rodilište..a meni je termin 21.11. Hvala vam svima na savjetima.
marinica 27 meni je termin 23.11 u kojoj ćeš bolnici roditi?
big girls don't cry..........................................................................................................
..........................they eat :D
Drage "klokanice" od početka Vas pratim, al tek sad sam odlučila postati dio Vas..Imam neka pitanja...Termin mi je 23.11., u ponedjeljak sam bila kod doktorice i rekla je da sam mekana, al da je jop sve zatvoreno. Naručila me na pregled 18.11.,al je rekla da misli da se nećemo vidjeti. Danas imam mučnine od popodne, pošteno me štrecnulo u leđima i poprilično se čudno osjećam. U 24 tt sam završila u bolnici zbog kontrakcija, hvala Bogu uzrok je bio nemiran dječak i sve je prošlo super. Sad opet osjećam njegove pokrete, jače i nakon toga bol...U muci sam jer ne zna je li to opet to ili je ovo sad "zaprave"? Uf, baš sam odužila i nekako nespretno sve napisala, al nadam se da ste shvatile...Ovo mi je prva trudnoća i unatoč svemu pročitanom pomalo sam zbunjena..
Molim Vas pomoć
Bori gdje tocno osjetis bol nakon pokreta, samo u ledima ili? Koliko ti traje ta bol?
Znam da se nekima znaju javiti mucnine isto pred kraj trudnoce.
Je li ti se stvrdne trbuh kad osjetis bol?
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji