Dada dogovoreno
Luki koliko nakon poroda ti se to oticanje smirilo?
Iskrice držimo ti palceve da čim prije krene.
Pcelice jel to jako boli kad ti doktor gura bebu da se spusti, sad pred porod imam sto i jedno pitanje , koliko je trebalo da se spusti??
Dada dogovoreno
Pcelice jel to jako boli kad ti doktor gura bebu da se spusti, sad pred porod imam sto i jedno pitanje, koliko je trebalo da se spusti??
meni su isto skakali njih 3 po trbuhu da ga spuste ali nije me boljelo.. tek jedno 3 dana poslije skužim ja kak me na dodir rebra bole i kontam pa od čega, dok mi nije do mozga došlo, hahaha

url=https://lilypie.com]
Dada dogovoreno
Pcelice jel to jako boli kad ti doktor gura bebu da se spusti, sad pred porod imam sto i jedno pitanje, koliko je trebalo da se spusti??
Meni je gurao bebu u toku truda dok sam ja tiskala tako da u principu nemogu reci da boli, vise je neugodno. Samo u jednom trenu je zaboljelo ali cim sam mu rekla da boli prestao je gurati. Dosta je trajalo dok ga je spustio, dosta sam ja pomogla sa tiskanjem.
zebrica
Mmama nakon koliko vremenski su uspjeli bebu spustit u kanal? Ako neuspiju, šalju te na carski?
Mmama nakon koliko vremenski su uspjeli bebu spustit u kanal? Ako neuspiju, šalju te na carski?
ma jedno 5 minuta ako i toliko, sa time da sam rodila sve skupa u pola sata, da je druga beba itd.. a nezz vidiš kako dalje ako ne upali tehnika guranja lakta pod rebra..

url=https://lilypie.com]
zebrica
Ali meni nisu skakali po trbuhu nego je sa dlanom doktor polagano gurao bebicu prema dolje zato je duze trajalo.
Aha, bitno da je sve proslo dobro na kraju.
Sve vise me nervoza hvata čim se blizi
zebrica
Meni je takoder gurao bebu tokom truda tako da to nisam toliko ni registrirala jer je vrlo brzo nakon toga bebonja bio van. Natecene noge su mi bile tako negdje dva tjedna, s tim da mi I sad znaju nateci nekad. :)

14.06.2014. L ♥
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji