Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boba10
    23. Kolovoz 2014. 18:27

Super Pčelice, možda nam se zbilja pogodi isti datum mada ja nebih imala ništa protiv da i sad odem,baš mi paše ovo vrijeme i mislim da sam i psihički potpuno spremna 

Boba

pčelica9
    23. Kolovoz 2014. 18:35

Pa ne bi ni ja imala niš protiv, a sad da li sam psihički spremna o tome bi se već dalo raspravljati, ali na to se ne obazirem previše jer neće mi biti ništa lakše ni sutra ni za tjedan dana pa je svejedno...znam da to moram zdurati i tak bu i bilo...

Boba10
    23. Kolovoz 2014. 18:55

Dada, u pravu si. Eto meni su suprug i kum rekli da će mi pripremiti umjesto vode votku-uvjeravaju me da je bolje od bilo kakve epiduralne i prirodnije. I još zaključili da.ćemo i beba i ja spavati barem jedan dan poslije pa ćemo se dobrano odmoriti 

Boba

Tina0208
    25. Kolovoz 2014. 19:20

drage majke...zene...kraljice... eto mene natrag... uh... napokon doma
    hvala vam od srca na predivnim zeljama i na svakoj cestitki i rijeci potpore... 
    odoh pisat pricu s poroda... dugujem vam to...

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.