Kada vam je vaša beba najslađa?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
 • Najnoviji
 • Najstariji
 • Avatar Klokanica

  Klokanica

  Broj poruka: 649

  Prijavi adminu

  Kada je vama vaša beba najslađa?

  Pet odgovora koje ostavite od četvrtka 13. do srijede 19. studenog do 11 sati nagradit ćemo knjigom ‘BEBArije –  važnost poticanja intelektualnog i emocionalnog razvoja od najranije dobi’ u izdanju Harfe.

  https://klokanica.24sata.hr/beba/razvoj-u-prvoj-godini/zasto-su-nam-bebe-slatke-2181 [klokanica.24sata.hr]

 • Avatar mmama2

  mmama2

  Broj poruka: 3310

  Prijavi adminu

  Najslađi mi je kada ga dojim, on me pogleda i nasmije se pa mu mlijeko curi iz usta, ili sada kada mu se neko obrati a on se srami pa se zabije glavicom u mene.. naravno kada spava na trbuhu sa rukicama pod glavom i guzom u zraku, i kako uživa u kupanju da mu suze radosnice idu, o gugutanju i vriskanju da ne pričam.. 

  url=https://lilypie.com [lilypie.com]]
  [lilypie.com]
  [lilypie.com]

 • Avatar MarijaŠ

  MarijaŠ

  Broj poruka: 1925

  Prijavi adminu

  Uskoro ce navristi 3 mjeseca i jako mi je sladak sad kad se počinje igrati, gleda u svoje rukice, sa najsladim prsticima, polako hvata igrackice oko sebe. Sladak mi je kad ga netko drugi drzi, ili lezi u ležaljci a prati me pogledom i samo čeka da bacim oko na njega da mi se nasmiješi. Slatko mi je kad se gledamo u ogledalo i kad mi se smiješi i ne zna gdje bi me gledao. Također, njegove okice kada ga Kupamo, živahno poskakivanje po kadi, i onaj zaljubljeni pogled kad ide papati. Obožavam kad ga dojim, pa me onako pijano i zadovoljno pogleda, a da ne pričam kad uvečer zaspe sa podignutim rukicama uz glavu… A najslađe mi je jutarnje buđenje, kad se umiri kad ga stisnem uz sebe par minutica.

  Krešimir 19.08.2014. <3

 • Avatar Tina0208

  Tina0208

  Broj poruka: 2756

  Prijavi adminu

  kada guguce…prica sama sa sobom i ako me slucajno vidi da prolazim pored nje onda me slatko pogleda i guguce prema meni… srce mi je tada veliko ko kuca. takoder mi je slatka kada mi se smije i obozavam kad ima takav dan da ju samo ja mogu nasmijati svojim ludim ispadima.. slatka je i dok spava i sanja da cica.. sunce mamino…

  Laura 21.08.2014 :-*

 • Avatar toothfairy

  toothfairy

  Broj poruka: 7

  Prijavi adminu

  Najslađi mi je kad je na leđima pa diže nogice u zrak i pokušava ih dohvatit i onda se igra s njima, ili kao danas dok je sjedeći u svojoj sjedalici čekao da ga pogledam, da mi se može nasmijat, onako od uha do uha, bez zubi, kao da mi govori: “Znam ja tebe ti si moja mama”, ili u jutro kad se nakon buđenja nasmije što me vidi i one svoje male ručice stavi na moje lice. Može bit i nervozan i cendrav, i ne spavat cijelu noć, ali jedan pogled, jedan osmijeh, te male okice, mala usta, nosić, ja se resetiram, rastopim i hipnotiziram, i valjda bi mogla planine pomaknuti. To je ta ljubav!

 • Deleted user

  Broj poruka: 5449

  Prijavi adminu

  Kada mi je moja beba najsladja? Hmmm jedini ispravan odgovor na ovo pitanje jest apsolutno UVIJEK. Jednostavno nisam u stanju izdvojiti neki posebni trenutak kada je bio bas najsladji. Sladak je dok spava, sladak je kad se igra, sladak je kad sam sebe zove beba, sladak je i kad mi u zurbi doleti dati pusu… Sladak je i kad je zlocest i radi sto se ne smije, iako mu to nikad ne bih priznala… Koje je ono bilo pitanje? Aha, uvijek uvijek i uvijek je najsladji!

  http://proudmomy.blog.hr/ [proudmomy.blog.hr]

  10.03.2013. Maksim 💙 [lilypie.com]
  04.06.2018. Aleksandar 💙
  [lilypie.com]

 • Avatar MrSandrica

  MrSandrica

  Broj poruka: 91

  Prijavi adminu

  ujutro kad se probudi čim joj kažeš dobro jutro ona uzvrati prekrasnim smiješkom…..

 • danijela.jarcevic

  Broj poruka: 1

  Prijavi adminu

  kada se smije u snu, kad pleše i pjeva, kad ponavlja istu riječ nekoliko puta jer ju pokušava ispravno izgovoriti, kad se namršti, kad spava s guzom u zraku, a glavu sakrije ko noj, kad ga slikam a on napravi svoj namješteni smiješak….

 • Avatar Slavonka5

  Slavonka5

  Broj poruka: 13

  Prijavi adminu

  Za 4 tjedna treba da se rodi naša najslađa beba.Iako sam ga do sada vidjela samo preko uzv-a nema ljepšeg osjećaja vidjeti svoje dijete kako se smije svojoj mami i tati .Jedva čekamo da nam dođe!;)

 • Avatar sunday morning mommy

  sunday morning mommy

  Broj poruka: 43

  Prijavi adminu

  Moj mališan ima svoje točno vrijeme kada se budi po noći, a prvi puta je oko pola 2. Tada se, već ispraksano, počinje oglašavati negodovanjem, pa mama ustaje i pali malu lampicu. Onako nezadovoljan i snen, pruža ruke da ga uzmem i dok ga ne ušuškam kod nas u krevet i ne dam mu papati, uhvati i maminu spavaćicu ili rukicu pa ih stavlja u usta. Prilikom papanja, tata ga mora držati za jednu ručicu, a mama za drugu. Nakon papanja, malo se okreće na stranu kod tate, malo kod mame, i onda prosudi tko ga bolje mazi pa na toj strani i ostane spavati do sljedećeg buđenja. A sljedeći put kada se probudi, ako ja spavam, nekako se uvijek uspije okrenuti i udara tatu nogicama dok se on ne probudi, a onda i ja… Najslađi trenuci moga života <3

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.