Tema je za sve koje su nestrpljive vidjeti svoje bebe.
Posebno za one koje se pitaju kada će više nastupiti ti trudovi, jer je termin poroda već prošao.
Sjećam se koliko sam ja bila nestrpljiva kada sam sa prvom bebom prešla termin.
29.8.2022. ➕
ja sam nestrpljiva iako mi termin nije još ni došao a da ne govorim prošao.. mogu mislit kako je.. ja se nadam ranijem porodu..
I ja sam nestepljiva a imam još 45 dana od sutra... i sad mi se čini da će se to produžit u nedogled....
Uf, u zadnju se svaki trenutak pitaš jel sad to to ... Zaboli nešto, pa jesu li to napokon ti trudovi. Dok stvarno ne nestupe, i tad ih ne možeš falit
29.8.2022. ➕
Jesam nestrpljiva, a znam da je ispred nas jos 6 miseci i toplo se nadam da se beba nece zurit!
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Možda nije skroz tema, ali me naslov odmah podsjetio na jednu našu forumasicu, koja je vec bila luda sto smo sve otišle roditi prije nje... Tina0208, jel tako?
Krešimir 19.08.2014. <3
Ja sam ko stvorena za ovu temu, zadnjih mjesec dana u bolnici i svaki dan mi se činio kao zadnji, zadnji, sad će, pa ponedjeljak će sigurno, ma do petka sto posto, ma do termina to stvarno sad mora biti, 40 tjedana, ma to je sad to, nema nazad, pa koliko još, i na kraju 40+6 indukcija....
joj ja prošli put na 42 inducirana.. bez ikakvih svojih trudova... sad se samo nadam da ne prođem termin.... ovaj put sam otvorena 3 cm već sad....
Dixi 14.12.11.
Ivan 10.12.14.
Ja koja sam prvo rodila u 36tt, ovo drugo bi radije u 40tt+
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Sortiraj odgovore
Najstariji