hihihi znaaaam kako vam je sve blize terminu sam se i ja osjecala sve bolje i sa sve manje tegoba, a trudove nisam osjetila dok mi drip nisu prikopcali
a vama curke zelim vase trudove i brz i lijep porod i cloudy drzim fige da se mrva okrene
16.12.2014 <3 Lena <3
:) hvala ti draga....ma tvrdoglavica na mamu pokazuje dijete da ima stav od malih nogu... nego..da vidite kak se dragi cima...čim kažem alaa ili eee il tak nešt on se sav scima....veli da ne smijem višr jer svaki put pomisli da mi je puknuo vodenjak
evo da vam se i javim, danas bila na pregledu, još uvijek za prst otvorena, rekla mi je doktorica da se bacimo na posao dragi i ja kad dođem doma :D termin 15. 1. i jakooooo sam nestrpljiva, što je normalno... za bebicu je sve spremno doma, torba za bolnicu čeka, budući da ja cijelo vrijeme pričam da ću ranije, baš imam takav osjećaj... nemam baš nikakve bolove ni lažne trudove ali kako mi se trbuh spušta, više se nemogu bez pomoći dragog obuti, niti sagnuti jer me baš onda zaboli i prepone i križa :/
moj dragi se isto cima na svaki moj uzdah, ali dobro, bilo bi čudno da ne :)
Ja sutra idem na pregled baš me zanima jel sam kaj otvorena Prošli put me nije ni gledala
A bebica se spustila ima mjesec dana hehe
Izgleda da ipak ovaj put po svemu sudeći neću preniti bebu.
Sad sam u 35+3, a cerviks mi je omekšan.
Nadam se bar da će me nakon Uskrsa zadržat u bolnici zbog predhodnog carskog, a ne prije.
Al samo da sve bude u redu
29.8.2022. ➕
Sortiraj odgovore
Najstariji