A ja sam stalno imala bolove.. al ovi nocas su bilii bas jaki da se ovih dana prije bolovi mogu sakrit..
Ima dezurnog doktora ali kad je moj bas takav slucaj onda se cekalo vise misljenja..
Joooj MaSen cestitam na bebi.❤️❤️❤️Ali eto rijesila si se. Iza tebe je sve. Sad odmarajte i uzivajte ❤️
A ja sam stalno imala bolove.. al ovi nocas su bilii bas jaki da se ovih dana prije bolovi mogu sakrit..
Ima dezurnog doktora ali kad je moj bas takav slucaj onda se cekalo vise misljenja..
Kak si zadovoljna sa svima, doktorima, sestrama...?
Meni je na porodu bio dr.Zlopaša..
Sestre su super sve..
Od pt1 do radaone.. ili sam ja bas na takve naletila..
MaSen, cestitam ❤❤❤ Velika je to cura, brzo ce ona kuci s mamom 😍 Nisam upratila prije u kojim ste tjednima bile...
Neka je sve dobro proslo, u dobrim ste rukama sad 😘
MaSen, cestitam ❤❤❤ Velika je to cura, brzo ce ona kuci s mamom 😍 Nisam upratila prije u kojim ste tjednima bile…
Neka je sve dobro proslo, u dobrim ste rukama sad 😘
Mislim da je negdje oko 32 tjedna, ako se dobro sjecam, MaSen je napisala da joj je pocetkom 9.mj termin (18.9. ja mislim).
MaSen moja sestricna je malog rodila iznenada u 30.tt i nije dobila kortikosteroide nego dosla na pregled i ispalo da ima visoko prsnuce vodenjaka i poslali je na carski (beba poprecno). Malac je zdrava 8mjesecna beba sada, isto je bio malo u inkubatoru, oko 2 tjedna. Tako da sam sigurna da cete vas 2 brzo ojacati i ici kuci.
MaSen čestitke 💕❤😗 Želim vam da se brzo oporavite i družite doma!!!!
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
U 31.tjednu sam rodila.. hvala svima na cestitkama.. zlatne ste djevojke 😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji