Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrs.mom
    22. Srpanj 2018. 11:09

A ja sam stalno imala bolove.. al ovi nocas su bilii bas jaki da se ovih dana prije bolovi mogu sakrit.. 
    Ima dezurnog doktora ali kad je moj bas takav slucaj onda se cekalo vise misljenja.. 

joNNa
    22. Srpanj 2018. 11:11

Joooj MaSen cestitam na bebi.❤️❤️❤️Ali eto rijesila si se. Iza tebe je sve. Sad odmarajte i uzivajte ❤️

• anusha
    22. Srpanj 2018. 11:13

MaSen čestitke!!! Curka je odlučila požuriti hehe

Isssa
    22. Srpanj 2018. 11:20

MaSen

A ja sam stalno imala bolove.. al ovi nocas su bilii bas jaki da se ovih dana prije bolovi mogu sakrit..
    Ima dezurnog doktora ali kad je moj bas takav slucaj onda se cekalo vise misljenja..

Kak si zadovoljna sa svima, doktorima, sestrama...?

Mrs.mom
    22. Srpanj 2018. 11:54

Meni je na porodu bio dr.Zlopaša.. 
    Sestre su super sve.. 
    Od pt1 do radaone.. ili sam ja bas na takve naletila.. 

Ivylee
    22. Srpanj 2018. 11:55

MaSen, cestitam ❤❤❤ Velika je to cura, brzo ce ona kuci s mamom 😍 Nisam upratila prije u kojim ste tjednima bile...
    Neka je sve dobro proslo, u dobrim ste rukama sad 😘 

• LaFemme
    22. Srpanj 2018. 11:58

MaSen cestitke na maloj princezici💖 

22. Srpanj 2018. 12:05

Ivylee

MaSen, cestitam ❤❤❤ Velika je to cura, brzo ce ona kuci s mamom 😍 Nisam upratila prije u kojim ste tjednima bile…
    Neka je sve dobro proslo, u dobrim ste rukama sad 😘

Mislim da je negdje oko 32 tjedna, ako se dobro sjecam, MaSen je napisala da joj je pocetkom 9.mj termin (18.9. ja mislim).

MaSen moja sestricna je malog rodila iznenada u 30.tt i nije dobila kortikosteroide nego dosla na pregled i ispalo da ima visoko prsnuce vodenjaka i poslali je na carski (beba poprecno). Malac je zdrava 8mjesecna beba sada, isto je bio malo u inkubatoru, oko 2 tjedna. Tako da sam sigurna da cete vas 2 brzo ojacati i ici kuci. 

Aurora
    22. Srpanj 2018. 12:21

MaSen čestitke 💕❤😗 Želim vam da se brzo oporavite i družite doma!!!! 

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

Mrs.mom
    22. Srpanj 2018. 12:23

U 31.tjednu sam rodila.. hvala svima na cestitkama.. zlatne ste djevojke 😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.