Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nas_bebac
    22. Srpanj 2018. 10:36

Masen cestitke na curici nadam se da ste obje dobro i da se niste namucile 🎉🎉🎉🎊🎊🎊 dobro nam dosla malecka 🙂🙂🙂🙂 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Nina ❤
    22. Srpanj 2018. 10:38

MaSen draga, cestitke na princezici! 💐💐💐
    Malena je borac, sve ce biti u redu 😘❤

Dija85
    22. Srpanj 2018. 10:39

MaSen 😍 čestitke! 🌷🌷

• Anđeo_
    22. Srpanj 2018. 10:46

MaSen - čestitke na maloj princezi ❤ nadam se da ste dobro, kad se dobro odmoriš javi se ❤

22. Srpanj 2018. 10:48

MaSen, cestitam! 💕💕

22. Srpanj 2018. 10:48

Iskrene čestitke i brz oporavak ❤️❤️❤️❤️❤️

Baby.nb1
    22. Srpanj 2018. 10:51

MaSen cestitke na malenoj princezici! Nadam se da je sve u redu! Najveci poljubac i zagrljaj vam saljemo! ❤️😘
    Evo nam prve bebice iz nase grupe! ❤️
    P. S. Soba i robica su divneeeeee

url=https://lilypie.com]

Mrs.mom
    22. Srpanj 2018. 10:56

Isssa

MaSen

Evo rodila oko 9 sati, curica je teska 1830 grama i 44 duga

💐💐💐💐💐💐💐 Čestitam, nadam se da je sve dobro prošlo, imaš pravu veliku curicu 🌸😍😍😍😍😍😍
    Šaljem vam puuuuuno virtualnih zagrljaja i pusa 😀😀😀😀
    Kad ćeš imati snage i volje napiši nam svoje iskustvo 😀

Hvala na cestitkama... 
    Joj bolje da nepisem iskustvo jer se zenice budu poplasile prije vremena.. 
    Meni je bilo grozno.. uz tokolizu imala trudove i otvorila se od ponoci do 3, 8 cm.. preselili me u radaonu i tamo cekala do 8 ujutro glavnog doktora i pedijatra.. oko 8:15 me skinuli sa tokolize i prikopcali na drip, u 9 rodila.. 
    Ali me je cula cijela Petrovaa.. 
    Bebica je teska 1830 grama i 44 dugacka.. ide u inkubator.. apgar 9/9 

Isssa
    22. Srpanj 2018. 11:04

MaSen

Isssa

MaSen

Evo rodila oko 9 sati, curica je teska 1830 grama i 44 duga

💐💐💐💐💐💐💐 Čestitam, nadam se da je sve dobro prošlo, imaš pravu veliku curicu 🌸😍😍😍😍😍😍
    Šaljem vam puuuuuno virtualnih zagrljaja i pusa 😀😀😀😀
    Kad ćeš imati snage i volje napiši nam svoje iskustvo 😀

Hvala na cestitkama…
    Joj bolje da nepisem iskustvo jer se zenice budu poplasile prije vremena..
    Meni je bilo grozno.. uz tokolizu imala trudove i otvorila se od ponoci do 3, 8 cm.. preselili me u radaonu i tamo cekala do 8 ujutro glavnog doktora i pedijatra.. oko 8:15 me skinuli sa tokolize i prikopcali na drip, u 9 rodila..
    Ali me je cula cijela Petrovaa..
    Bebica je teska 1830 grama i 44 dugacka.. ide u inkubator.. apgar 9/9

Ma samo ti nama piši, nadam se da nisi bila u velikim bolovima😥, kaj po noći nema doktora???? WTF? 
    Eva je pravi curetak 😍, apgar super 😀, a inkubator je neizbježan, od kume mali je imao istu porođajnu težinu, tjedan dana je bio u inkubatoru dok nije malo ojačao, i kad je imao 2300 su išli doma, 2 tjedna ukupno su bili u bolnici 😀

• hortensia
    22. Srpanj 2018. 11:07

Jao cure malo vas zanemarim kad tamo bebicaaaaaa!!! MaSen hvala Bogu da si u Petrovoj, bebica ce dobiti sve sto joj treba i bit ce ok, cestitam!!! Mi koji smo u Dalmaciji uvijek vrtimo scenarije bi li stigli do St , Zg i do najbolje opreme jer manje bolnice nemaju sve

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.