Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    joNNa
    26. Veljača 2018. 05:46

Schinin

Trudnasam

Ja bi što prije Neda mi se čekati tako dugo do termina 😂. Znam da je za bebu bolje !
    Slažem se s Tetom55 ljeto je super zbog odjeće i hrane ali sparine stavrno treba izdržati!
    Da meni je isto žao što odmah neću moći sa bebom van hladno će biti !
    Nama će malo biti ružno jer živim izvan zemlje nemamo nikog svog ovdje 😒 Za svagdje trebamo sjesti u avion . To je najžalije…A prva beba☹️

Znam kako ti je 😞 mi smo u USA, moji u Austrii, njegovi u njemackoj 😔 meni je najzalije bila pomisao kako ce misica odrastati bez rodbine 😞 ali evo sada moram reci da super funkcionira, svi smo presli na iPhone i FaceTime je stalno u pogonu 😂😂😂 moji su bili ovdje kad se rodila, bili su prosao ljeto,mi smo zapucali u europu kad je napunila 5mj i sve je islo 😃 jedina pozitivna stvar je da nema prtejeranog mjesanja rodbine u odgoj 😂😂😂😂

Ajde utješila si me malo. To sam ja mužu baš rekla jučer . Bar nam se neće miješati u odgoj. Sve će biti po našem . Zasutio je 😒 valjda misli da ja mislim samo na njegove ali ne . Mislim na sve. Morati ću to ispraviti 🙂 Da današnja moderna čuda omogućavaju i mjesanje u odgoj 😂 ma ustvari nemam ja problema sa mješanjem ako je ispravno,realno ...i onako kako ja hoću 😂 od gena ne možemo pobjec a zašto i bi. Od njih smo nastali i mi. 🙂

• Bruncili
    26. Veljača 2018. 07:10

Par dana me nema i vec nas se dosta skupilo! Svim curkama zelim urednu trudnocu i sto manje trudnickih tegoba. Misljenja sam da svakako trebamo uzimati folnu, te da se ne trebamo usporedjivati sa prijasnjim generacijama jer su sigurno zdravije i nestresnije zivjele od nas. Ne trebamo odbacivati istrazivanja i njihove benefite, jedino trebamo pronaci prenatal koji nam ne uzrokuje mucninu. Npr ja sam pila od almagee, to sta sam imala okus ribe i refluks na ribu je bilo gadljivo pa sam se prebacila na novalac prenatal. Sad je puno lakse. Duphaston pijem jos 2 dana i nadam se da ce mi se smiriti nadutost koju on uzrokuje. Ali poucena proslom trudnocom, sutim o mucnici i nadutosti, jer sam u prosloj bila sretna sto nemam nikakvih simptoma pa zavrsilo spontanim. Mislim da bi mi sve najsretnije bile da je vec prosla V.Gospa i da sitno brojimo, ali posto nismo, hrabro dalje i uzivajmo u svakom danu. Sve cemo stic, i oprat i opeglat i sve, samo trebamo slusat tijelo koje nam sve govori...uzivajte curke i cuvajte se prehlada na ovom ledu 😘

PlavaBorovnica
    26. Veljača 2018. 07:22

Dobro jutro  ja sam danas na terenu, moram se troduplo obući po ovoj hladnoći. 
    Brojim još dva dana do pregleda

26. Veljača 2018. 07:35

Jutro svima..baš je hladno jutros!!
    PlavaBorovnica ja idem sutra na pregled..tako da javim novosti..i čekamo srijedu da vidimo koliko je tvoja mrvica narasla 

malac_28
    26. Veljača 2018. 08:14

Jutro svima! 😊 joj ja se baš bojim ovog leda, hodam ko po jajima samo da ne zveknem 😂 blago vama cure, ja svoj prvi pregled moram čekat još dva i pol tjedna 😡 tješi me jedino što bi već tad moglo i srčeko kucati ☺ od simptoma imam jedino strašno bolne grudi, ostalo su sitnice, neka tako i ostane 😊 čuvajte se cure i ugodan dan vam želim 😊😊

Lemon
    26. Veljača 2018. 09:02

Schinin

Jelena sretan rodjendan🎉🎉🎉zelim Ti puno zdravlja i srece i prije svega zdravu trudnocu
    Lemon kako tlak?

Pa malo je bolje, kako koji dan, nekada ne pomaze ni kava ali snalazim se.. Većinom sam doma pa je lakse 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Jelennnna
    26. Veljača 2018. 09:44

Schinin

Jelena sretan rodjendan🎉🎉🎉zelim Ti puno zdravlja i srece i prije svega zdravu trudnocu
    Lemon kako tlak?

Hvala Schinin. Meni je danas pregled. Negdi cca 3 h u noci nisan spavala, probudia me aparatic za zube usjeka mi se u meso. I iza nikako zaspat. Kakve sam tek snove sanjala presmijesno mi je bilo da imam muskog ginekologa alkoholicara. Da je reka da je sve ok al mi nije reka kuca li srce i jos svasta nesto. 
    Cestitam svim novim trudnicama. 
    Ja sam odlucila rijetko se vagat u trudnoci da mi nije pressing s tim kilima. Sinoc sam se vagala, nisam nista kg dobila al trbuh mi je stalno napuhan i sise znacajno vece. Ne mogu bas nesto jest jer stalno imam osjecaj sitosti pa jedem 4-5 puta po malo. 

Lemon
    26. Veljača 2018. 10:56

Sretno na pregledu, meni je sutra i nikako dočekati.. Nadam se da će se čuti srce 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Jelennnna
    26. Veljača 2018. 11:00

Lemon

Sretno na pregledu, meni je sutra i nikako dočekati.. Nadam se da će se čuti srce

I ja se tom nadam. Da je dogurat do tog famoznog 12. tjedna 

26. Veljača 2018. 12:20

Lemon

Evo i ja sutra ujutro imam pregled, pa se pratimo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.