Jelena sretno na pregledu
Lemon, Tinci i PlavaBorovnica i vama sretno sturm odnosno prekosutra
I meni je sutra uz, moram priznat da sam malo nervozna😒 u prosloj T sam bila totalni Zen, od pocetka sam imala osjecaj da ce sve bit u redu sad nemam nikakav osjecaj 😐 i jos me mm izludi, on bi da cuje dva srceka 😱
Ja bi što prije Neda mi se čekati tako dugo do termina 😂. Znam da je za bebu bolje !
Slažem se s Tetom55 ljeto je super zbog odjeće i hrane ali sparine stavrno treba izdržati!
Da meni je isto žao što odmah neću moći sa bebom van hladno će biti !
Nama će malo biti ružno jer živim izvan zemlje nemamo nikog svog ovdje 😒 Za svagdje trebamo sjesti u avion . To je najžalije…A prva beba☹️
Znam kako ti je 😞 mi smo u USA, moji u Austrii, njegovi u njemackoj 😔 meni je najzalije bila pomisao kako ce misica odrastati bez rodbine 😞 ali evo sada moram reci da super funkcionira, svi smo presli na iPhone i FaceTime je stalno u pogonu 😂😂😂 moji su bili ovdje kad se rodila, bili su prosao ljeto,mi smo zapucali u europu kad je napunila 5mj i sve je islo 😃 jedina pozitivna stvar je da nema prtejeranog mjesanja rodbine u odgoj 😂😂😂😂
Ajde utješila si me malo. To sam ja mužu baš rekla jučer . Bar nam se neće miješati u odgoj. Sve će biti po našem . Zasutio je 😒 valjda misli da ja mislim samo na njegove ali ne . Mislim na sve. Morati ću to ispraviti 🙂 Da današnja moderna čuda omogućavaju i mjesanje u odgoj 😂 ma ustvari nemam ja problema sa mješanjem ako je ispravno,realno …i onako kako ja hoću 😂 od gena ne možemo pobjec a zašto i bi. Od njih smo nastali i mi. 🙂
Meni je bilo najgoremjesanje oko dohrane.... Moja mama bi malu samo sopala plazma keksom a svekar daje bebi od 5mj pommes😱 ja sam htjela da se na pocetku koncetriramo na voce i povrce, nikakvi seceri i gluposti....mislim nisam neki Freak koji djetetu brani slatkise ali sam htjela da usvoji zdrave navike. I sad se svi cude kako je dijete ludo za vocem, prije ce uzet napr. Jabuku neg neki slatkis
Evo mene taman s pregleda. Srceko kuca. Ginekologinja kaze da smo uredne velicine za tjedan trudnoce. Ovdi u Splitu cak snijeg napadao. Neobican pocetak nase male avanture :-)
Curke, sretno svima koje imate preglede danas/sutra 😊 Ja sam danas vec dobila paketic uzoraka iz Hippa. Uclanila se u njihov baby klub prije nekih 2-3 tjedna, pa preporucam i vama ☺
Cure jel ima tko od vas iscjedak i to ne baš ugodnog mirisa? Jel to normalno ili bi mogla bit u pitanju neka infekcija?!
Cure jel ima tko od vas iscjedak i to ne baš ugodnog mirisa? Jel to normalno ili bi mogla bit u pitanju neka infekcija?!
Hm. Ja imam iscjedak ali nema mirisa. Čini mi se da je to ok i da svaka trudnica treba imati iscjedak. Tako sam čitala. Ali ako je neugodnog mirisa mislim da je to sigurno upala i da se moraš javiti ginekologu.
Curke, sretno svima koje imate preglede danas/sutra 😊 Ja sam danas vec dobila paketic uzoraka iz Hippa. Uclanila se u njihov baby klub prije nekih 2-3 tjedna, pa preporucam i vama ☺
Evo i ja se prijavila. I u Hipp i u Dm. Hvala što si me podsjetila. 😊
Hm. Ja imam iscjedak ali nema mirisa. Čini mi se da je to ok i da svaka trudnica treba imati iscjedak. Tako sam čitala. Ali ako je neugodnog mirisa mislim da je to sigurno upala i da se moraš javiti ginekologu.
Baš je neugodan miris, a kod ginekologa bi trebala ići tek za 2 i pol tjedna.. Nazvat ću ga pa ću vidjet kaj će mi reć.. hvala :)
Evo mene taman s pregleda. Srceko kuca. Ginekologinja kaze da smo uredne velicine za tjedan trudnoce. Ovdi u Splitu cak snijeg napadao. Neobican pocetak nase male avanture :-)
Super za srceko❤️slijedeci put vec budes imala pravog malog covjeka u busi 😊
Super za srceko❤️slijedeci put vec budes imala pravog malog covjeka u busi 😊
Ginekologica mi je bas simpaticna bila. Kaze ona meni - Mama to sam ti ja, vidis koliki sam vec :-) Jos me primila van radnog vremena. Zadnja sam joj danas bila.
Trebate vidjeti kolika je strka kod nas radi tog snijega. Situacija je tragikomicna. Pola ljudi ima samo ljetne gume. Prilazne ceste su posteno zaledjene.
Sortiraj odgovore
Najstariji