Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Veljača 2018. 12:20

Lemon

Sretno na pregledu, meni je sutra i nikako dočekati.. Nadam se da će se čuti srce

Evo i ja sutra ujutro imam pregled, pa se pratimo 

Schinin
    26. Veljača 2018. 13:47

Jelena sretno na pregledu
    Lemon, Tinci i PlavaBorovnica i vama sretno sturm odnosno prekosutra
    I meni je sutra uz, moram priznat da sam malo nervozna😒 u prosloj T sam bila totalni Zen, od pocetka sam imala osjecaj da ce sve bit u redu sad nemam nikakav osjecaj 😐 i jos me mm izludi, on bi da cuje dva srceka 😱

Schinin
    26. Veljača 2018. 14:09

Trudnasam

Schinin

Trudnasam

Ja bi što prije Neda mi se čekati tako dugo do termina 😂. Znam da je za bebu bolje !
    Slažem se s Tetom55 ljeto je super zbog odjeće i hrane ali sparine stavrno treba izdržati!
    Da meni je isto žao što odmah neću moći sa bebom van hladno će biti !
    Nama će malo biti ružno jer živim izvan zemlje nemamo nikog svog ovdje 😒 Za svagdje trebamo sjesti u avion . To je najžalije…A prva beba☹️

Znam kako ti je 😞 mi smo u USA, moji u Austrii, njegovi u njemackoj 😔 meni je najzalije bila pomisao kako ce misica odrastati bez rodbine 😞 ali evo sada moram reci da super funkcionira, svi smo presli na iPhone i FaceTime je stalno u pogonu 😂😂😂 moji su bili ovdje kad se rodila, bili su prosao ljeto,mi smo zapucali u europu kad je napunila 5mj i sve je islo 😃 jedina pozitivna stvar je da nema prtejeranog mjesanja rodbine u odgoj 😂😂😂😂

Ajde utješila si me malo. To sam ja mužu baš rekla jučer . Bar nam se neće miješati u odgoj. Sve će biti po našem . Zasutio je 😒 valjda misli da ja mislim samo na njegove ali ne . Mislim na sve. Morati ću to ispraviti 🙂 Da današnja moderna čuda omogućavaju i mjesanje u odgoj 😂 ma ustvari nemam ja problema sa mješanjem ako je ispravno,realno …i onako kako ja hoću 😂 od gena ne možemo pobjec a zašto i bi. Od njih smo nastali i mi. 🙂

Meni je bilo najgoremjesanje oko dohrane.... Moja mama bi malu samo sopala plazma keksom a svekar daje bebi od 5mj pommes😱  ja sam htjela da se na pocetku koncetriramo na voce i povrce, nikakvi seceri i gluposti....mislim nisam neki Freak koji djetetu brani slatkise ali sam htjela da usvoji zdrave navike. I sad se svi cude kako je dijete ludo za vocem, prije ce uzet napr. Jabuku neg neki slatkis

Jelennnna
    26. Veljača 2018. 15:32

Evo mene taman s pregleda. Srceko kuca. Ginekologinja kaze da smo uredne velicine za tjedan trudnoce. Ovdi u Splitu cak snijeg napadao. Neobican pocetak nase male avanture :-)

Nina ❤
    26. Veljača 2018. 15:36

Curke, sretno svima koje imate preglede danas/sutra 😊 Ja sam danas vec dobila paketic uzoraka iz Hippa. Uclanila se u njihov baby klub prije nekih 2-3 tjedna, pa preporucam i vama ☺

malac_28
    26. Veljača 2018. 16:11

Cure jel ima tko od vas iscjedak i to ne baš ugodnog mirisa? Jel to normalno ili bi mogla bit u pitanju neka infekcija?! 

Dija85
    26. Veljača 2018. 16:18

malac_28

Cure jel ima tko od vas iscjedak i to ne baš ugodnog mirisa? Jel to normalno ili bi mogla bit u pitanju neka infekcija?!

Hm.  Ja imam iscjedak ali nema mirisa. Čini mi se da je to ok i da svaka trudnica treba imati iscjedak. Tako sam čitala. Ali ako je neugodnog mirisa mislim da je to sigurno upala i da se moraš javiti ginekologu. 

Dija85
    26. Veljača 2018. 16:23

Nina ❤

Curke, sretno svima koje imate preglede danas/sutra 😊 Ja sam danas vec dobila paketic uzoraka iz Hippa. Uclanila se u njihov baby klub prije nekih 2-3 tjedna, pa preporucam i vama ☺

Evo i ja se prijavila. I u Hipp i u Dm. Hvala što si me podsjetila. 😊

malac_28
    26. Veljača 2018. 16:29

Dija85

malac_28

Hm. Ja imam iscjedak ali nema mirisa. Čini mi se da je to ok i da svaka trudnica treba imati iscjedak. Tako sam čitala. Ali ako je neugodnog mirisa mislim da je to sigurno upala i da se moraš javiti ginekologu.

Baš je neugodan miris, a kod ginekologa bi trebala ići tek za 2 i pol tjedna.. Nazvat ću ga pa ću vidjet kaj će mi reć.. hvala :)

Schinin
    26. Veljača 2018. 16:31

Jelena M

Evo mene taman s pregleda. Srceko kuca. Ginekologinja kaze da smo uredne velicine za tjedan trudnoce. Ovdi u Splitu cak snijeg napadao. Neobican pocetak nase male avanture :-)

Super za srceko❤️slijedeci put vec budes imala pravog malog covjeka u busi 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI