Baš su se nešto zaredale te bolnice pupupu cure držte se..
Jaooo mene je dragi danas odveo na ručak pošto mi je sutra rođendan a idemo kod mame oni nešto slave pa peku odojka tako da smo spojili i njihovo i moj rođendan i TEKMU 👌👌
AL JA NEBI BILA JA DA NESTO NE POĐE PO "ZLU" stigla meni panakota pojela pola i krenula mi teć krv iz nosa POTOK bolje rečeno po majci stolu svi bulje 😥 konobar nosi mokru krpu stavlja na vrat šou 😩

Ailhvala ti za info za gel, vec mi je sad lakse. Kako Isssakaze, meni je 10% dovoljno ako pomaze :) ako nece bit osoblja, no problem..evo pustam muzu video kako se gel aplicira 😂😂 veli da nisam normalna..bas je kamilica🙄🤣
Nego, meni su na tecaju rekli da na sv.duhu prakticiraju isto tako sto manje prckanja oko pupka, nikakvo spricanje, mazanje ..nista. Samo cekat da otpadne i to je to. Cak ni da se nikakva kompresa stavlja na pupak. Kak onda sa pelenom preko?🤔
Isssaveli meni frendica da u pakiranju imala ..5 ili 6 tuba toga gela i da ovisno koliko ti porod traje toliko ti ga stave…njoj je to sve relativno brzo islo, pa su joj samo 2 tube stavili. A rok je do 2021 na njenoj kutiji. Isto tak veli da je pitala babice kakva su im iskustva s tim..da su jako pozitivna i da bez problema stavljaju svima koje donesu…No obzirom da gel poprilicno kosta, u manjini su zene koje dolaze s njim.
To isto za pupak su rekli meni s oba djeteta, oni na Sv.Duhu ne cackaju po tom pupku nista (i ja isto nisam i kasnije sam samo patronaznoj rekla kad je otpalo i ona mu je naspricala octeniseptom i to je bio jedini postupak na pupku). Meni je i draze ne dirati to pa nek ide svojim tokom :)
Slazem se s tobom. I meni se svida sto manje cackanja i sto manje raznih preparata po tek rodjenoj bebici:)
Haha bas se nasmijala malo na komentare tebe i Ailo klincima …veli seka da prodate bracu😂😂 strasni su mi klinci. Nekoliko puta sam te vec htjela upitat kako hendals sa dvoje male djecice i jos sad kad dode bebica🤗 divim se mamama poput tebe i Ail.😍🤗 treba tu jakoo puno energije, ljubavi, strpljenja..pricanja, zivaca, objasnjavanja..organiziranja ..uf uf! Ako sve bude okej i ako bog da, takodjer bi voljeli imat troje djece jednog dana😍😊 Nooo..prvo da mi odradimo ovo prvo, pa da vidimo…mozda se predomislimo hahah😂😂
Ne bi vjerovala, al sad su mi vec veliki i super je lako s njima. Pocetak je bio tezak, ali sad se tako lijepo skupa igraju i ja sam im cesto visak. A komentare o prodaji necu ni komentirat hahahaha, bilo je tu svega, a vjerujem da ce jos toga bit kad dode i trece. Meni je lakse bilo odlucit se na trece nakon drugog nego na drugo nakon prvog, ak ti ista to znaci; a i voljela bi jos jedno za koju godinu (sad kad me muz ospitalizira u Vrapce nakon te izjave).

Baš su se nešto zaredale te bolnice pupupu cure držte se..
Jaooo mene je dragi danas odveo na ručak pošto mi je sutra rođendan a idemo kod mame oni nešto slave pa peku odojka tako da smo spojili i njihovo i moj rođendan i TEKMU 👌👌
AL JA NEBI BILA JA DA NESTO NE POĐE PO "ZLU" stigla meni panakota pojela pola i krenula mi teć krv iz nosa POTOK bolje rečeno po majci stolu svi bulje 😥 konobar nosi mokru krpu stavlja na vrat šou 😩
😍😍😍 predobro izgleda! A sutra ti onda cestitamo rodjendan:))
Pa od kud sad krv iz nosa? Jel ti se to inace dogadalo?
Uf cure, sta je to u zraku?! Mozda ove promjene vremena, kisa - sunce, toplo/hladno...pa da su nastali problemi sa tlakovima. 😑 zao mi je za sve koje imate problema:/
Eto odojak..jesi to ti baby.nb1 sanjala da jedes odojak?😂

Bruncili s koliko si isla na hitnu zbog tlaka ja mjerila meni je 138/80 lezim pijem i mislim ako se pogorsa i dodje do 140 idem na hitnu…
Jel inace imas problema s tlakom?
Bas sam isla citati kad si napisala jer nisam bila sigurna koliki je visok. Pa pise gornji 140 i vise, donji 90 i vise
Nemam bas problem dvaput je skočio samo tako u cijeloj trudnoći al mi je trbuh tvrdd vec dva dana pa jos i taj tlak takav malo sam se prepala... Ali beba se javlja i mice pa vjerujem da je sve ok
E i da video je 🔝🔝 😂😂
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Justme123 ma svaka ti cast! Kapa do poda! Tako je divno danas vidjeti obitelj sa troje i vise djece! Rijetko tko se danas odluci na dvoje, kamoli na troje ili vise! Jasno da je tu vise kljucnih faktora koji utjecu na odluku vise djece ili ne .. no u svakom slucaju - bas mi je toplo oko srca kad cujem takvu jednu pricu🤗💞
Ja sam rekla da do 35 koliko uspijemo- uspijemo.. haha onda zatvaram butigu😂😂

Eh video me poddsjeca na onaj crtic slonica Nelica..ako se koja sjeca - mi malo starije 😎😏

Eh i da zaboravila sam pitat dali jos koja od vas kada se beba full mice ili legnete na leđa sa podignutom glavom cujete li u trbuhu kao malo balončiće da pucketaju pod vodom nisu crijeva nego bas kao da beba pliva full brzo pa se cuje onaj zvuk... bas mi je smjesno to 😁😁
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Eh i da zaboravila sam pitat dali jos koja od vas kada se beba full mice ili legnete na leđa sa podignutom glavom cujete li u trbuhu kao malo balončiće da pucketaju pod vodom nisu crijeva nego bas kao da beba pliva full brzo pa se cuje onaj zvuk… bas mi je smjesno to 😁😁
Haha da beba pliva ful brzo😂😂
Znam na sto mislis, osjetila sam nekoliko puta...dolje nisko, no ja sam si predocila da to ona nesto prčka rukicama 🤗 znam da je sad vec par dana dolje glavicom jer osjetim ju da štuca dolje desno.. a nogicama mi broji rebra ili gura zeludac kroz usta van😂😍

Eh i da zaboravila sam pitat dali jos koja od vas kada se beba full mice ili legnete na leđa sa podignutom glavom cujete li u trbuhu kao malo balončiće da pucketaju pod vodom nisu crijeva nego bas kao da beba pliva full brzo pa se cuje onaj zvuk… bas mi je smjesno to 😁😁
Haha da beba pliva ful brzo😂😂
Znam na sto mislis, osjetila sam nekoliko puta…dolje nisko, no ja sam si predocila da to ona nesto prčka rukicama 🤗 znam da je sad vec par dana dolje glavicom jer osjetim ju da štuca dolje desno.. a nogicama mi broji rebra ili gura zeludac kroz usta van😂😍
Hahha daa bas tooo neznam iskreno di mu je glava di noge jer se ful okrece jos uvjek ali bome kada bubne u rebra izbaci zrak mami iz pluca hahahha 😂😂😂 ccc i to vec sada sta ce tek bit za 10t ahhahah😁😁 smjesne vratolomije rade nasa dječica 😁😁
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Looda_vila jesam, evo sanjam ga i sad dok nabadam ovu salatu ispred sebe 😂😂😂
Andeo moguce da je od vremena i pritiska vani, netko je bio napisao i da su sestre u bolnici rekle da im je svaka koja je dosla rodit dosla s puknutim vodenjakom, bas vezano za ovo ludo vrijeme...
Nas_bebac lezi i prati kakav ce bitia

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji