Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Isssa
    14. Srpanj 2018. 18:55

Isssa

Mi smo 3 sestre, m ima 1 sestru, i baš nam je lijepo 😀, mi nebi htjeli ostat na jednom kikaču, bar dvoje 😍😍 a sad….kaj bude bit će 😀
    Ušla sam u 33 tjedan, evo i slikice i +10kg, čist sam zadovoljna s kilama 😀, baš velim danas mužu da mi još samo 1.5 kg fali do 80 kg, onda s obzirom na moju visinu metar i ćevap (162) ulazim u tešku kategoriju 😂😂😂😂

Looda_vila
    14. Srpanj 2018. 19:16

Baby.nb1 i Isssa bas su vam lijepeee okruglaste busice😍😍 
    Hejjjj imam i ja DVIJE svekrve, da nebi mislile kako ste samo vi sa puno brace i sestara u plusu😂😂😂
    Lucky me🤣🤪😂

14. Srpanj 2018. 19:22

Baby.nb1 i Isssa divne buse
    Looda_vila tebi je tek veselo onda
    Isssa lijepo si ti to uspjela, i to jos uz mirovanje, a ja sam vec sad na +10kg 😠

Isssa
    14. Srpanj 2018. 19:24

Looda_vila

Hejjjj imam i ja DVIJE svekrve, da nebi mislile kako ste samo vi sa puno brace i sestara u plusu😂😂😂
    Lucky me🤣🤪😂

Kud dvije, sretnica 😂

Isssa
    14. Srpanj 2018. 19:27

Justme123

Isssa lijepo si ti to uspjela, i to jos uz mirovanje, a ja sam vec sad na +10kg 😠

I ja sam bila na +10 u tvojim tjednima, pa sam u jednom tjednu pala na +8 (voda), pa u bolnici završila sa  +10, izašla iz bolnice +9, tako da to kod mene varira baš bezveze 🤫

14. Srpanj 2018. 19:50

Isssa

Justme123

I ja sam bila na +10 u tvojim tjednima, pa sam u jednom tjednu pala na +8 (voda), pa u bolnici završila sa +10, izašla iz bolnice +9, tako da to kod mene varira baš bezveze 🤫

Ajde dobro je, bar ide dolje pa gore ;)

Isssa
    14. Srpanj 2018. 20:25

Vidim da je na HRT 1 film svećenikova djeca, pa da podjelom s vama anegdotu sa muževom bakom 😀
    Prije nekih 12 godina pita ona mene "pa dijete moje kad će biti beba", velim ja njoj pa bako još smo mladi jako, uživat ćemo malo sami, uvijek stignemo imati djecu, pa pita ona jel mi koristimo one gumice (zemljo otvori se 😂), velim ja DA, a ona ispali "ako ti hoćeš a onaj moj neće, donesi ti baki te gumice, baka će uzeti iglu i probušiti, neće on ni znati" 😂😂😂😂😂😂 koja KRALJICA 😂😂😂😂😂

14. Srpanj 2018. 20:36

Isssa

Vidim da je na HRT 1 film svećenikova djeca, pa da podjelom s vama anegdotu sa muževom bakom 😀
    Prije nekih 12 godina pita ona mene "pa dijete moje kad će biti beba", velim ja njoj pa bako još smo mladi jako, uživat ćemo malo sami, uvijek stignemo imati djecu, pa pita ona jel mi koristimo one gumice (zemljo otvori se 😂), velim ja DA, a ona ispali "ako ti hoćeš a onaj moj neće, donesi ti baki te gumice, baka će uzeti iglu i probušiti, neće on ni znati" 😂😂😂😂😂😂 koja KRALJICA 😂😂😂😂😂

😂😂😂😂 koja luda baka! Nadam se da je docekala trudnocu :)
    Mi gledamo neku emisiju o nogometu jer su se moji klinci navukli i sad samo nogomet zele, cak ni crtice 🤦🏼‍♀️

Isssa
    14. Srpanj 2018. 21:29

Justme123

Isssa

😂😂😂😂 koja luda baka! Nadam se da je docekala trudnocu :)
    Mi gledamo neku emisiju o nogometu jer su se moji klinci navukli i sad samo nogomet zele, cak ni crtice 🤦🏼‍♀️

Nogometna groznica kod vas vlada 🇭🇷
    Nažalost nije dočekala praunuče ali eto termin je na njezin rođendan 😀

Looda_vila
    14. Srpanj 2018. 21:35

Isssa

Looda_vila

Lucky me🤣🤪😂

Kud dvije, sretnica 😂

"Nema vece srece" 😂😂 al dobro, jedna je 1200 km od mene, a druga cca 450km😏 
    Hahah Isssa zna baka kako se to radi😂😂 kraljica😂
    Ja bas stigla sa kave doma, neda mi ovaj moj Rocky Balboa u trbuhu duze od 20 min da sjedim na miru😑 boksa me na sve strane... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.