Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    15. Srpanj 2018. 09:27

Dija85 pepco nažalost nema web shop, baš mi je žao kad čitam tvoje komentare da su ti svi baby dućani jako daleko. A da isplaniraš neki shopping izlet za bebu? 

Dija85
    15. Srpanj 2018. 09:46

petrapp2605

Dija85pepco nažalost nema web shop, baš mi je žao kad čitam tvoje komentare da su ti svi baby dućani jako daleko. A da isplaniraš neki shopping izlet za bebu?

Morati cu, da. Kad dragi bude na godisnjem. Pa kupim i kolica odmah i sve sto je preostalo. Iako imam dosta toga ustvari. Samo je eto sve lijepo i slatko. 😁 
    Nasla sam ove bocice, nekako mi se to cini jeftino a ima hrpa toga 
    https://bazzar.hr/bocice/tommee-tippee-set-bocica-423573-oglas-1061934 sto mislite? Mislila sam kupiti jednu bocicu i jednu dudu za pocetak ali mislim da bi me ispalo skoro kao i ovo. 

petrapp2605
    15. Srpanj 2018. 10:08

Dija85

petrapp2605

Dija85pepco nažalost nema web shop, baš mi je žao kad čitam tvoje komentare da su ti svi baby dućani jako daleko. A da isplaniraš neki shopping izlet za bebu?

Morati cu, da. Kad dragi bude na godisnjem. Pa kupim i kolica odmah i sve sto je preostalo. Iako imam dosta toga ustvari. Samo je eto sve lijepo i slatko. 😁
    Nasla sam ove bocice, nekako mi se to cini jeftino a ima hrpa toga
    https://bazzar.hr/bocice/tommee-tippee-set-bocica-423573-oglas-1061934 sto mislite? Mislila sam kupiti jednu bocicu i jednu dudu za pocetak ali mislim da bi me ispalo skoro kao i ovo.

I meni se čini da je ovo dobra cijena 

Baby.nb1
    15. Srpanj 2018. 14:32

🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷💪🏆💪🏆💪🏆💪🏆💪🏆💪🏆💪🏆💪🏆💪🏆💪
    Ajmoooooooo

url=https://lilypie.com]

maslacko456
    15. Srpanj 2018. 14:58

Ja sam mislila kupiti ovaj paket za novorodencad za svaki slucaj.. na akciji mi je za 15 eura sada sto mi se cini kao dobra cijena za cijeli paket? Mi smo obavili kupovinu za svu odjecu, imamo srece da nam je Primark blizu pa smo kupili vecinu stvari tamo.. paket od 5 bodya je oko 10ak eura, i 3 tutice je 9.5.. skroz sam neinformirana sto kupovati pa samo vas slijedim kako koja sto kupi 😂😂

15. Srpanj 2018. 15:27

Baby.nb1

🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷💪🏆💪🏆💪🏆💪🏆💪🏆💪🏆💪🏆💪🏆💪🏆💪
    Ajmoooooooo

Moji su u kockicama od sinoc i muz i djeca 😂
    Jedino sta su pitali danas je: a kad ce utakmica pocet

Dija85
    15. Srpanj 2018. 16:20

maslacko456

Ja sam mislila kupiti ovaj paket za novorodencad za svaki slucaj.. na akciji mi je za 15 eura sada sto mi se cini kao dobra cijena za cijeli paket? Mi smo obavili kupovinu za svu odjecu, imamo srece da nam je Primark blizu pa smo kupili vecinu stvari tamo.. paket od 5 bodya je oko 10ak eura, i 3 tutice je 9.5.. skroz sam neinformirana sto kupovati pa samo vas slijedim kako koja sto kupi 😂😂

E pa taj isti set sam ja stavila link gore. 149 kn. Kod tebe je malo jeftinije. i ja cu to uzeti. Za tu cijenu mislim da je ok. A puno toga ima unutra. 

maslacko456
    15. Srpanj 2018. 16:43

Dija85

maslacko456

E pa taj isti set sam ja stavila link gore. 149 kn. Kod tebe je malo jeftinije. i ja cu to uzeti. Za tu cijenu mislim da je ok. A puno toga ima unutra.

Pa da, tako se i meni cini.. i cini mi se lakse sve odjednom uzeti :) a bocice ce se iskoristiti prije ili kasnije.. 

petrapp2605
    15. Srpanj 2018. 16:51

Nas dvije navijamo! 

15. Srpanj 2018. 17:56

Ja ovo ne mogu gledati. Samo se sekiram.... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.