Išla sam uzet kolica prodavaču rekla kako ni je kratak pojas i sad kroz priču kako smo kolica kupili pa daj ne mogu vjerovat.. U ovoliko koliko radim 2 auta nisu mogla jaje nema šanse ja to moram vidjet.. I mi došli na skladište on okolo jajeta pa zakopča ionda ovo preko i tadaaaa.. Ne treba baza zasad.. A mi smo preko pa kopčale i onda skroz okolo nema šanse nismo uspjeli.. Ok ja trudna mozak ne radi al eto ni mami ni curi drugoj :D sad sam tako happy jer sam sve riješila osim jajeta i što mogu sad totalno kako mi dođe birat koje ću
svaka tebi cast s tim pojasevima, ali mene je isofix spasio, ja sam previse smotana za to probala jednom kad smo putovali i zaboravili bazu - ma bilo je pojaseva posvuda samo nije bilo onako kako treba
Garavusa i Crna hahah ne znam, meni ne djeluje bas tako mali 😂 kaze dr da je velicina posteljice i kolicina plodne vode u redu i da je ok da mjesecno dodbivam kilu-kilu i pol... i jedina stvar imam vec 2. Put problema sa gljivicama i rekao mi je da izbacim slatko- ne znam kako cu to...
Bila sam jucer u par ducana i ne mogu naci ogradicu i posteljinu da mi se svida.. sve mi izgleda onak tanko i jadno a ja bi rade kupila jednu al postenu onak deblju ogradicu tak da idemo danas u west gate.. nadam se tamo ima puno veci izbor.. a sad idem popit kavu i bacam se na ciscenje garderobe dok m ne dode s posla- odgadam to vec mj dana 😒
Jutro svima
Kako ste danas? Što imate u planu?
Moje curke još spavaju, a i ja ležim. Jedino se muž ustao i polako će za svojim poslom..mislim si kako imam 100 stvari za obaviti..ipak je danas subota i generalno čišćenje
Jutro svima! Uh koja noć, vrtila sam se ko ražnjić, beba me udarala non stop, nikak se nisam mogla namjestiti, al zapravo tak mi je zadnjih par dana. Tak da mi ujutro treba prvo vremena da dođem k sebi pa onda mogu dalje...
Planovi za danas, čekam muža da se vrati s kave da ga mogu zaposliti 😂, a ja jedino imam u planu popodne na kavu i laganu šetnju s kumom, i ok skuhati ručak.
Dobro jutro svima!
Nemojte se ljutiti, samo sam mjestimično čitala zadnjih 10tak stranica, vidjela Svekycu i prelijep trbuh, Christy, Ninu...
Vidim, trošite i kupujete naveliko, 😂 Ja sam zasad puh oko toga, nemam ništa kupljeno, istražujemo, polako gledamo. Mene najviše brine naći stan do 9.mjeseca jer iz ovog moramo seliti tako da mi je pojam gnijezdenja pomalo narušen.
Slijedeći tjedan mi počinje tečaj, veselim se tome. :)
Danas, nadam se nekoj kavi u danu s nekim jer sam sama, knjižnica, ručak imam, šetnja obavezno, naruzdba, knjiga... Baš vrijeme za sebe :)
Endzrue, vjerojatno ću i ja takvu as uzeti kad budem.
Hej, kakve krevetice gledate?
Sad kad sam riješila teglu svekrvinog đema od marelica i kajsija (preukusno nešto), vraćam se zdravijem doručku :)
Sad kad sam riješila teglu svekrvinog đema od marelica i kajsija (preukusno nešto), vraćam se zdravijem doručku :)
Mmmmm ovo izgleda odlično!
Dobro jutro cure! Moj dragi ode u ribe uskoro pa cu dan iskoristiti za ciscenje kuce. Rucak cu nesto nabrzinu jer cu biti sama.
Sinoc smo m i ja lezali i govorili bebi imena da vidim da li ce se trznuti na koje 😂 ali nista. Za decka je jedno jedino, za curu imamo 4 imena.
Jutro cure!
Finooo izgleda ovo plavaborovnica. Slicno si radin ja za dorucak, zobena kasa, chia sjemenke, lanene sjemenke, cimet, par vrsta voca i grcki tip joguruta😜😋😋 jel zna mozda netko dal kod nas ima za kupit pravi grcki jogurt??
Ja vec obavila plac, bila kod frizera malo, sad cu pripremit sve za rucak, pa na kavu do Jaruna , popodne se nadam da cemo pocet sastavljat namjestaj za djecju sobicu.
Cure, jel vi planirate prat ovaj tekstil od kolica?!
Schinin kad planiras malo kod nas u Hr i na Brac??😏🌞😊😊
Pozdrav curke! Nama je danas 27.tjedan (navikla sam da je subotom, ovaj lilypie me zeza za jedan dan) stavimo poslije slikicu.
Mi cemo do lesnine pa vam i to sliknem. Ciscenje ostavljam za sljedeci tjedan jer je m jos danas i sutra na godisnjem pa da to iskoristimo jos malo. Sinoc mi je stavio ruku na trbuh, a malac toliko jako udario da mu je ruka odskocila. Trebale ste vidjet tu facu. 😂 Veli dobro sine, ajde sad spavaj, nemoj tako jako, to mamu boli 😄 ja velim joj tata, cuo sam te da si blizu i malo se sad pravim vazan.
url=https://lilypie.com]
PlavaBorovnica- ovo izgleda preee fino njam, mama mi je jučer donijela kilu domaćih borovnica pa ću isto tako nešto iskemijat pošto taman da ću ić nešto papat 😁
Ja planiram sobu spavaću neku generalku napravit s obzirom da ručak nemoram s tim ću se "zanimati" cijelo popodne...
Nemamo auto i sad smo ko bez glave 😂 tek u četvrtak je gotov, jučer smo posudili od šogorice , sutra idemo na rođendan al ide i moj tata pa ćemo se s njim prevesti da ne moramo busom 😂😂😩😩 u pon. Ili utorak je rekao tata da će nam posudit svoj da odem u city dok su ti popusti (nadam se da traju do tada) i tako baš je veselo bez auta muž ide busom na posao 😏
Sortiraj odgovore
Najstariji