Šta se tiče Lesninu Sesvete- bila sam danas prijateljica je bila u Lesnini Jankomir i ispričala ono vrh vrhova meni je to malo dalje pa sam odlučila u ić u Sesvete i nije me očaralo možda zato šta sam očekivala svašta kako je ona to prezentirala 🤦♀️ a možda i je različito Stvarno ne znam jedino sam definitivno odlučila da Stoke neću lijepa su i svaka čast onome ko ih kupi/ima svejedno al za te pare nije mi to to kad ih vozim nezz ništa posebno 😏 kupila sam tetra pelene 😁😆
ISSSA- ja pucam ko da me treba podmazat u kukovima nešto malo malo zakrči 😂😂, ali još uvijek se dobro mogu naspavati i namjestiti 😋😆 još malo 😂
Curke jel ijedna od vas narucivala ista sa njemackog amazona? Gledam jedan fora ruksak skiphop za pelene i kolica. U hrv dodje 1200kn a kod njih 100e. Ne znam kakva su iskustva i fore. Kum nam je gore pa bi on lako narucio i meni donio, al se bojim fejka i to. Zna li netko ista?
Curke jel ijedna od vas narucivala ista sa njemackog amazona? Gledam jedan fora ruksak skiphop za pelene i kolica. U hrv dodje 1200kn a kod njih 100e. Ne znam kakva su iskustva i fore. Kum nam je gore pa bi on lako narucio i meni donio, al se bojim fejka i to. Zna li netko ista?
Ja sam svašta naručivala sa Amazona iz DE, sve je bilo savršeno, bez zamjerke i nije ništa bilo fejk (za potrebe posla, ne gluposti), nećeš fulati, a razlika u cijeni ti je marža naša i ogroman PDV, ja sam npr kupila mašinicu za šišanje, kod nas 1700 kn je bila, na Amazonu 800 kn, orginal 100% 😀 sa garancijom. Sigurno sam 10 000 kn potrošila na Amazonu i nisam požalila ni zbog čega 😀, naručim i kod sestre bude dostava pa kad dolazi u HR onda mi donese 😀
Ja sam svašta naručivala sa Amazona iz DE, sve je bilo savršeno, bez zamjerke i nije ništa bilo fejk (za potrebe posla, ne gluposti), nećeš fulati, a razlika u cijeni ti je marža naša i ogroman PDV, ja sam npr kupila mašinicu za šišanje, kod nas 1700 kn je bila, na Amazonu 800 kn, orginal 100% 😀 sa garancijom. Sigurno sam 10 000 kn potrošila na Amazonu i nisam požalila ni zbog čega 😀, naručim i kod sestre bude dostava pa kad dolazi u HR onda mi donese 😀
Joooj puno ti hvala. Otic cu je jos uzivo vidjet u choconillas i onda naruciti da mi kum donese kad ce dolaziti. 450 kn razlike je zaista puno i isplati se uloziti u nesto drugo. Veceras me bas ulovila manije gledanja tih torbi i ruksaka i tetrica i robice...joooj
Garavusa ako želiš dojiti,uspjet ćeš..nema tu neke nauke velike..ali da je teško i bolno na početku,je..i zato dosta mama odustane..jer ti rade hormoni,jer ti bude dosta svega,jer te bole sise i lakse je Napravit AD i da tata nahrani bar jednom u noći da odspavas..no vjeruj da je lakse sto puta kad je već 4-5mj proslo,ti uigrana sa bebom,stavit je kraj sebe i da Papa po noći nego se dizat svaka 2-3h..
I one zablude da djeca na AD spavaju čitavu noć..zablude..jer to ovisi isključivo o djetetu..ima ih na sisi koje znam pa prespavaju noć sa 2-3mj..
Christyy ma gdje ti u taj mali trbuščić stane beba od 1000gr😱 bas si divna trudnica..
isssa ja sam tek pred kraj trudnoce,tamo od 36tt mogla opet ponovno spavati normalno..sad imamo iste boljke,sve me boli,gore mi je čak ako lezim i odmaram nego kad sam u pokretu..okretanje u krevetu mi je nešto najgore.. nego,jesi ti mijenjala ovaj lillipie ili si oduvijek toliko ispred mene? Nekako mi se činilo prije da smo bliže sa terminima..
Christyyma gdje ti u taj mali trbuščić stane beba od 1000gr😱 bas si divna trudnica..
isssa ja sam tek pred kraj trudnoce,tamo od 36tt mogla opet ponovno spavati normalno..sad imamo iste boljke,sve me boli,gore mi je čak ako lezim i odmaram nego kad sam u pokretu..okretanje u krevetu mi je nešto najgore.. nego,jesi ti mijenjala ovaj lillipie ili si oduvijek toliko ispred mene? Nekako mi se činilo prije da smo bliže sa terminima..
Nisam ništa mijenjala, sutra je punih 30 tjedana 😀, tjedan dana smo razlike 😀, blizu smo si 😀😀😀😀
Definitivno je gore ležati, kad se krećem sve je ok, čim legnem koma živa 🙄, a o okretanju da ne pričam, a tek dizanje iz kreveta, viljuškar bi mi dobro došao 😂
Išla sam uzet kolica prodavaču rekla kako ni je kratak pojas i sad kroz priču kako smo kolica kupili pa daj ne mogu vjerovat.. U ovoliko koliko radim 2 auta nisu mogla jaje nema šanse ja to moram vidjet.. I mi došli na skladište on okolo jajeta pa zakopča ionda ovo preko i tadaaaa.. Ne treba baza zasad.. A mi smo preko pa kopčale i onda skroz okolo nema šanse nismo uspjeli.. Ok ja trudna mozak ne radi al eto ni mami ni curi drugoj :D sad sam tako happy jer sam sve riješila osim jajeta i što mogu sad totalno kako mi dođe birat koje ću
Jaje je testno njihovo iz dućana.. Isto koje sam htjela preko jedne cure
pozdrav cure ja se bas u nedoba javljam
provela danas dan u uredu, moram do ponedeljka za jednu studiju analizirat jos 20tak pacijenata
ergo i sutra sam u uredu...ali za svaku tekmu smo kuci, to se kod nas ne smije propustiti
Lea bas mi je drago da si kuci nadam se da ce se bolovi drzat u granicama... i sad puuuuuno pij, da ti se ne stvaraju infekcije u tim prisirenim mokracnim kanalima
maslacak meni bi kada bila super opcija, lakse se podnose trudovi, ali posto se u kadi ne moze dobiti epiduralna a ja pekmez na kvadrat nista od toga
Dija, crna, Dea_Rene, Nina, Christy divni trbuscici
Isssa ja sam svakodnevno u auto i koliko znam i trudnice se MORAJU vezati. ja se vodim logikom ako mi pojas moze spasiti zivot kad nisam trudna onda bas i dok sam trudna jos i vaznije...ja izvucem pojas maltene skroz pa se vezem pa polako vracam, tako me manje ili nikako ne zateze, a ima i mene i trbuha
Crna znam da si zabrinuta i da ti sigurno nije lako... ali stvarno vjeruj svom dr i dr. Kos (cula sam da je on jedan od najboljih), takvo sto spada u normalni fetalni razvoj i vecina beba to ima, do termina sve prodje i rode senajnormalnija djeca... eto i Nicholasu se na UZ takvo sto vidi, a meni nisu ni pomenuli, jbg ja imam iskutstva sa UZ pa sam primjetila...
Petra sretan imendan
Kalanhoja po meni je sterizilator bacanje novca, prokuhati u vodi je vise neg dovoljno, poslije sam normalno prala.
Isssa ja sam za formulu vodu prokuhavala i kad smo negdje bili flasiranu, ali kod na sje i kvalitet vode srednje ocajan...
Nina, Christy super za preglede
Bruncili ja sam sa amazona.de narucivala redovno dok sam zivjela u Austriji/Njemackoj/Svicarskoj, uvijek bilo sve ok kao i sada sa amazon.com. a sto se tice torbe za pelene, ja sam ih jedno 5 promjenila i najzadovoljnija sam sa ovom: https://www.ebay.com/itm/US-LAND-Mummy-Backpack-Diaper-Bags-Large-Multifunctional-Baby-Nappy-Changing-Bag/222602539777?hash=item33d4253301%3Am%3AmU1cdUUEeVSaeBMNmML-3Jw&var=521442871517
Sortiraj odgovore
Najstariji