Baš su vam prekrasni trbusi 😀
A kad vidim da ste počeli s kupovinom odmah me frka, ja još ništa ni počela... Stalno odgađam...
A sad opet imam neku beštiju u urinu, čekam ponedjeljak da mi ginekolog da antibiotik, a od hormona i muke sam se već isplakala za ova sva tri dana😂
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Ma joj to dojenje..ja sam svakako zagovornik dojenja jer nema boljega za dijete od majčinog mlijeka..ali i moje je bilo na AD prva 3mj dok nismo se uhodali i ne smatram se manje vrijednom od mama koje su od početka uspjele..ili koje nisu uopće dojile..malo mi je jedino zao žena koje bi stvarno mogle dojiti,a ne žele..no i one imaju svoje razloge i bitno da je beba sretna i zadovoljna..
A da,ja imam sklopivu stokke..evo malac je skoro 21mjesec i još se brcka u njoj..bilo je kritično tamo 5-6mjesec kad još nije sjedio sam a dugačak bio ali brzo prođe ta faza..ja sam prezadovoljna,sad će je drugi malac koristiti,a starijeg ćemo učiti na tuširanje..po meni je to dobra investicija mada smo je mi dobili na poklon..
Ma ja bih iskreno voljela da mogu dojiti ali ako ne ide, neću se siliti kao neke cure koje su se mjesecima mučile i odustajale i opet proglašavane "nemajkama" jer dijete gladno, jer dijete plače i svašta nešto... Nije se rodio tko je narodu ugodio i neću se time niti zamarati. Dat ću sve od sebe, pokušat ću, educirati se maksimalno ali silom ne ide ništa na dobro. Ako ne uspijem - opet dobro, postoji formula i to je to.
Evo i nas… bili na pregledu i sve je super, imamo 1000g vec, veliki smo 😊 ja imam +4.5 kg i do sljedeceg pregleda moram opet ponoviti krvnu sliku, zeljezo, urin, secer… ma presretni smo😊 puse svima 😘
Christyy preslatka ti je pupa kao i svim curama. I stvarno imaš malog pupu obzirom da se bliži 7. mjesec. Znači da je i moj mališa negdje oko 1kg.
Cure, bila sam danas u Lidlu, uzela tetrice 3 kom za 44kn, čarapice za 10kn, podbradnik/babajol/babarin 2kom za 17kn i hlačice 2 kom (ali 64 veličinu) za 33kn. Joooj, kako je to sve sitnooooo... bože mili.... nisam mogla odolitii, naravno.
Evo da se zasladimo malo 😉😉
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Cure, imate bas male trbuscice za tjedne koji vam pisu 😊
Ja imam jedno glupo pitanje 🙈 kad legnete na bok jel vam se trbuh pomakne prema dolje ili cvrsto stoji? 🙊🙊
Ja imam jedno glupo pitanje 🙈 kad legnete na bok jel vam se trbuh pomakne prema dolje ili cvrsto stoji? 🙊🙊
Legnem ja, legne i trbuh 😂, i samo na lijevom boku mogu spavati 😥, ujutro se probudim kao da me vlak pogazio 😢
Issa, ti mi olaksavas zivot 😁 i ja se ujutro probudim umornija nego sto sam legla 😕
Legnem ja, legne i trbuh 😂, i samo na lijevom boku mogu spavati 😥, ujutro se probudim kao da me vlak pogazio 😢
izvisi se i trbuh
Issa, ti mi olaksavas zivot 😁 i ja se ujutro probudim umornija nego sto sam legla 😕
Dođe mi da sjedeći spavam😂, tješim se JOŠ MALO i onda ću ko fol moći odspavati bar 2 sata u komadu, pišanje me stalno budi, pa me kukovi bole, ujutro sam ko stara baba, treba mi vremena da se tijelo zagrije da bolovi prestanu 🙊🙉, rodni list me j......😂
Sortiraj odgovore
Najstariji