Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Endzrue
    11. Lipanj 2018. 22:10

Evo o demografiji i roditeljskom dopustu na otvorenom hrt1

11. Lipanj 2018. 22:10

Amy2018, predivan je trbuscic! :)
    Tinci, kako je prosla priredba? I meni je super s tobom na kavi, bas uzivam! 
    Nas_bebac i Lea, vidimo se 5.7. :) Nas_bebac, sorry, krivi smajlic prije ;)
    Lea, pred kraj trudnoce se radi bris na streptokok, sad se rade brisevi na ureasplasmu, micoplasmu i ostalo. Napravi ako nisi vec dugo.
    Svekyca, ja drugi tjedan idem na ogtt. Jeste se vi nesto pripremale na to par dana prije pretrage, u smislu da ste pazile sto ste jele ili samo vecer prije ste ranije vecerale i to je to?
    Schinin, pridruzi se Tinci i meni na kavi :)
    Dija, bravo za pregled! Koliko si sad u plusu? Ja cu isto vjerojatno drugu srijedu na pregled, pa od ponedjeljka pazim :)
    DeaRene, bas lijepo napredujete, trbuscic je divan 

Dija85
    11. Lipanj 2018. 22:13

Endzrue

Hvala al meni nema ko šta dolazit niti me zvat prije.. Kako je uopće došla do toga da je ona trudna.. Oni imaju svoje ulice koje obilaze al odakle njoj da uopće nazove.. Al ok što se spavanja tiče ja spavam na leđima desnom boku lijevom na stomaku.. Kiropraktičar mi je rekao nevjerojatno je naše tijelo koje javlja za svaku sitnicu u trudnoći i treba ga znat slušat.. I stvarno kad me žulja okrenem drugi položaj.. Na lijevom boku preporuče zadnji mjesec ako beba ne dobiva na kilaži ovo rano nema smisla..

I mene je zanimalo kako je patronazna uopce znala da sam trudna ali rekla mi seka da su oni povezani sa hzzo-om pa vide nove trudnice..eto tako je meni receno

Dea_Rene
    11. Lipanj 2018. 22:24

Da i nama tu u Rijeci isto dolazi patronazna prije poroda...  Mislim da ginekolog obabjestva o tome, bar mi je to netko rekao tako

Looda_vila
    11. Lipanj 2018. 22:33

Isssa znam da nema trudnickog tecaja do 9.mj, osim u bolnicama..tako nesto mi je kolegica spomenula. Sad sam tek skuzila da to traje od 16- 19h ..pa ja jedva sjedim 1h, a kamoli 3h....pocne me kicma bolit, ne znam kako bi se namjestila. uffff
    Anđeo hvala ti za upute za vuk vrhovec. Nalazi se odmah dobiju? A mozda odem i u breyer, frendica je medicinska sestra i pozna tamo se :D
    Isla sam danas pogledat u baby centar neki kinderbet i komodu sto sam vidjela na webu, dodem tamo oni nemaju skoro nis izlozeno...mozda 2 neka bezveze ok 10ponudenih. Pitam jel imaju u kojoj drugoj poslovnici, da ne zna..nek zovem...ok zovem ja, nitko se ne javlja naravno. Obiđem jos 2 baby centra isto nista izlozeno.. tako da sam dosla razocarana doma.  :/ idem krajem ovog tjedna u ljubljanu, pa cu i tamo pogledat izbor namjestaja.
    Dea Rene divan trbuščić!
    ja mislim da sam od lubenice dobila sve kile od zadnja dva pregleda :D tamanila sam 1/4 dnevno. A skuzila sam tek kad sam isla gledat tablicu glikemijskog indeksa namirnica -.-

Gold👑
    11. Lipanj 2018. 22:35

Teta90

Amy2018, predivan je trbuscic! :)
    Tinci, kako je prosla priredba? I meni je super s tobom na kavi, bas uzivam!Nas_bebac i Lea, vidimo se 5.7. :) Nas_bebac, sorry, krivi smajlic prije ;)
    Lea, pred kraj trudnoce se radi bris na streptokok, sad se rade brisevi na ureasplasmu, micoplasmu i ostalo. Napravi ako nisi vec dugo.
    Svekyca, ja drugi tjedan idem na ogtt. Jeste se vi nesto pripremale na to par dana prije pretrage, u smislu da ste pazile sto ste jele ili samo vecer prije ste ranije vecerale i to je to?
    Schinin, pridruzi se Tinci i meni na kavi :)
    Dija, bravo za pregled! Koliko si sad u plusu? Ja cu isto vjerojatno drugu srijedu na pregled, pa od ponedjeljka pazim :)
    DeaRene, bas lijepo napredujete, trbuscic je divan

Ja se ne pripremam nista posebno, jedem kako jedem i inace, tako ce najbolje pokazati pravo stanje, u uputama sto sam dobila pise da od 10 navecer se nista ne jede, samo voda se smije, tako da cu sve normalno jesti do sutra navecer, samo sto necu bas do 10 sati nego do nekih 7-7ipo tako da prode 12 sati do vadenja krvi ... I u prvoj trudnoci sam isto tako ...

Looda_vila
    11. Lipanj 2018. 22:35

Endzrue

Evo o demografiji i roditeljskom dopustu na otvorenom hrt1

Samo laprdaju, obecavaju brda i doline..a na kraju nikad nista konkretno.

• Anđeo_
    11. Lipanj 2018. 22:40

Teta90- ja nisam jela slatko dan prije pikanja al ostalo normalno i nisam pila ni sok zadnji obrok u 19h a vode oko 12, ja sam ga radila u 8 tjednu trudnoće a i da nisam svejedno bi izbacila slatko i sok zbog sebe (kila) pojedem možda 1 tjedno komadić čokolade ili keks i ne traži mi se za sad 😂
    Trbuščići su vam prekrasni 😍 

• Anđeo_
    11. Lipanj 2018. 22:41

Ni ja nisam nikad čula da patronažna ide prije u posjet evo prvi glas, možda zavisi od općine/grada

Nas_bebac
    11. Lipanj 2018. 22:43

Endzrue

Kakve su to gluposti za patronažne.. Nema ona meni šta dolazit u kuću dok ne rodim.. Šta će mi.. Šta imamo pričat.. Baš spominjem mami ona ne može doć sebi..nikad prije nisu dolazile.. Ne vidim njenu svrhu i gotovo

E pa to nevidim  ni ja ali zvala je i rekla da bi prošla pitala sam i ja mamu i sogoricu ali svima to cudno booo neznanm budem vam znala vise reci sutra kada dodje zasto je meni dosla 😁😁 ja sam gol va za danas kolace ispekla muzu spremila marendu i kolace za na posao sada napokon kauc 😊😊😊

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.