Meni je već sad slabo kad čitam ne jesti niti 12 sati prije pretrage. Ja ću se srušiti toliko bez hrane
Ja idem u iducu srijedu na ogtt i rekla mi je samo pazi sta jedes dva dana prije. Znaci od ponedjeljka pazim sto jedem. Mislim nakon danasnjeg vaganja pazim od danas. 😂 jel moguce od voca natuci toliko kila? Jedem sad sve, maline, jagode, lubenicu, breskve…mozda da smanjim to
Moguće-moguće 😀, prošlo proljeće sam išla kao na dijetu voćnu (zamišljenu samo u mojoj glavi😂), i nakon mjesec dana ja ko balon, umjesto mršavija ja ko trokrilni ormar 🤣
Meni je već sad slabo kad čitam ne jesti niti 12 sati prije pretrage. Ja ću se srušiti toliko bez hrane
Ja idem u iducu srijedu na ogtt i rekla mi je samo pazi sta jedes dva dana prije. Znaci od ponedjeljka pazim sto jedem. Mislim nakon danasnjeg vaganja pazim od danas. 😂 jel moguce od voca natuci toliko kila? Jedem sad sve, maline, jagode, lubenicu, breskve…mozda da smanjim to
Moguće-moguće 😀, prošlo proljeće sam išla kao na dijetu voćnu (zamišljenu samo u mojoj glavi😂), i nakon mjesec dana ja ko balon, umjesto mršavija ja ko trokrilni ormar 🤣
Onda ubacujem povrca vise. I kuhanog vise. Tako da iduci pregled ne padnem u nesvijest
Da se i ja malo javim. Citam vas svaki dan al ne tipkam cesto.
Cestitke svima na dobrim pregledima.
Cure koje su stavile busice prekrasne ste
Evo i nas na puni tjedan
Divne ste cure!!!
Daaaa moguće je, voće ful deblja vjerovali ili ne.. ja mogu potrpiti sve Al glad teskoooo..
Ja sam u kratkom vremenu digla kg pa sam izbacila tri kg trešnja sto sam inače jela i sladoled..
Kakve su to gluposti za patronažne.. Nema ona meni šta dolazit u kuću dok ne rodim.. Šta će mi.. Šta imamo pričat.. Baš spominjem mami ona ne može doć sebi..nikad prije nisu dolazile.. Ne vidim njenu svrhu i gotovo
Andeo i Schinin, zeludac je bolje, hvala 😘
Voce deblja itekako, znam po sebi 🤣 U prosloj trudnoci sam zadnji mjesec dobila 5 kg jer sam se davila u grozdu (rodila sam isto u 10. mj) tako da pazim koliko voca pojedem, ali lubenici, tresnjama i sad malinama iz vrta je tesko odoljeti 😂🙈
Kakve su to gluposti za patronažne.. Nema ona meni šta dolazit u kuću dok ne rodim.. Šta će mi.. Šta imamo pričat.. Baš spominjem mami ona ne može doć sebi..nikad prije nisu dolazile.. Ne vidim njenu svrhu i gotovo
Mojoj seki je sve tri trudnoće bila i prije poroda.. vec ju je pitala gdje zivim da dodje i meni. Iskreno, ne znam ni ja sto ce mi sada.. kad rodim to je druga stvar, ali sad ionako nemam pitanja za nju.
Cure ma otkud vam to da patronažna prije dolazi????
Eto kažem ti.. mojoj seki je bila.. izmjeri joj tlak i nemam pojma. Pita ju jel ima pitanja i tako... ne znam.svrhu toga ali eto..
Hvala al meni nema ko šta dolazit niti me zvat prije.. Kako je uopće došla do toga da je ona trudna.. Oni imaju svoje ulice koje obilaze al odakle njoj da uopće nazove.. Al ok što se spavanja tiče ja spavam na leđima desnom boku lijevom na stomaku.. Kiropraktičar mi je rekao nevjerojatno je naše tijelo koje javlja za svaku sitnicu u trudnoći i treba ga znat slušat.. I stvarno kad me žulja okrenem drugi položaj.. Na lijevom boku preporuče zadnji mjesec ako beba ne dobiva na kilaži ovo rano nema smisla..
Sortiraj odgovore
Najstariji