Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Isssa
    11. Lipanj 2018. 20:03

LEA1202

Meni je već sad slabo kad čitam ne jesti niti 12 sati prije pretrage. Ja ću se srušiti toliko bez hrane

I meni je to bilo teško ali izdrži se nekako 🤤

Isssa
    11. Lipanj 2018. 20:06

Dija85

LEA1202

Meni je već sad slabo kad čitam ne jesti niti 12 sati prije pretrage. Ja ću se srušiti toliko bez hrane

Ja idem u iducu srijedu na ogtt i rekla mi je samo pazi sta jedes dva dana prije. Znaci od ponedjeljka pazim sto jedem. Mislim nakon danasnjeg vaganja pazim od danas. 😂 jel moguce od voca natuci toliko kila? Jedem sad sve, maline, jagode, lubenicu, breskve…mozda da smanjim to

Moguće-moguće 😀, prošlo proljeće sam išla kao na dijetu voćnu (zamišljenu samo u mojoj glavi😂), i nakon mjesec dana ja ko balon, umjesto mršavija ja ko trokrilni ormar 🤣

Dija85
    11. Lipanj 2018. 20:12

Isssa

Dija85

LEA1202

Ja idem u iducu srijedu na ogtt i rekla mi je samo pazi sta jedes dva dana prije. Znaci od ponedjeljka pazim sto jedem. Mislim nakon danasnjeg vaganja pazim od danas. 😂 jel moguce od voca natuci toliko kila? Jedem sad sve, maline, jagode, lubenicu, breskve…mozda da smanjim to

Moguće-moguće 😀, prošlo proljeće sam išla kao na dijetu voćnu (zamišljenu samo u mojoj glavi😂), i nakon mjesec dana ja ko balon, umjesto mršavija ja ko trokrilni ormar 🤣

Onda ubacujem povrca vise. I kuhanog vise. Tako da iduci pregled ne padnem u nesvijest

Dea_Rene
    11. Lipanj 2018. 20:39

Da se i ja malo javim. Citam vas svaki dan al ne tipkam cesto. 
    Cestitke svima na dobrim pregledima. 
    Cure koje su stavile busice prekrasne ste 
    Evo i nas na puni tjedan

11. Lipanj 2018. 21:21

Divne ste cure!!! 
    Daaaa moguće je, voće ful deblja vjerovali ili ne.. ja mogu potrpiti sve Al glad teskoooo..
    Ja sam u kratkom vremenu digla kg pa sam izbacila tri kg trešnja sto sam inače jela i sladoled.. 

Endzrue
    11. Lipanj 2018. 21:41

Kakve su to gluposti za patronažne.. Nema ona meni šta dolazit u kuću dok ne rodim.. Šta će mi.. Šta imamo pričat.. Baš spominjem mami ona ne može doć sebi..nikad prije nisu dolazile.. Ne vidim njenu svrhu i gotovo

Nina ❤
    11. Lipanj 2018. 21:42

Andeo i Schinin, zeludac je bolje, hvala 😘
    Voce deblja itekako, znam po sebi 🤣 U prosloj trudnoci sam zadnji mjesec dobila 5 kg jer sam se davila u grozdu (rodila sam isto u 10. mj) tako da pazim koliko voca pojedem, ali lubenici, tresnjama i sad malinama iz vrta je tesko odoljeti 😂🙈

Dija85
    11. Lipanj 2018. 21:45

Endzrue

Kakve su to gluposti za patronažne.. Nema ona meni šta dolazit u kuću dok ne rodim.. Šta će mi.. Šta imamo pričat.. Baš spominjem mami ona ne može doć sebi..nikad prije nisu dolazile.. Ne vidim njenu svrhu i gotovo

Mojoj seki je sve tri trudnoće bila i prije poroda.. vec ju je pitala gdje zivim da dodje i meni. Iskreno, ne znam ni ja sto ce mi sada.. kad rodim to je druga stvar, ali sad ionako nemam pitanja za nju.

11. Lipanj 2018. 21:47

Cure ma otkud vam to da patronažna prije dolazi????

Dija85
    11. Lipanj 2018. 21:50

LEA1202

Cure ma otkud vam to da patronažna prije dolazi????

Eto kažem ti.. mojoj seki je bila.. izmjeri joj tlak i nemam pojma. Pita ju jel ima pitanja i tako... ne znam.svrhu toga ali eto..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI