Curke evo isla i ja po uputnicu za ogtt. I sad kaze dan ranije lagana prehrana...kako ste se vi hranile dan ranije?
Cestitke svima na super pregledima.
Dija nasmijala si me sad s ovim da je bejbs skroz gore- nikad kako treba. Meni nisko tebi visoko...jao jao
Looda_vila: da samo odeš na Vuk Vrhovec na 2 kat uzmeš broj hmmm mislim da je gornji ne onaj za šalter jel na šalter ni nejdeš ideš u sobu pored šaltera do samog zida tj. Do kraja s desne strane soba uglavnom trudnice stoje pa staneš u red, kad te tu upišu zove te teta koja je odmah lijevo soba od ulaza kad te ona pozove pitat će te osnovne informacije kolko si kg imala na početku trudnoće kolko si dobila do sada, koji si tjedan i ostalo... Nakon toga ideš na pikanje 😁
Schinin- ona je 2 god s njim al isto ga je skrivala i od nas ko zmija noge 😂 a sladak je izgleda mi kao dobrica i trudio se oko tate al tata ko tata 😅
Da se post barem može uredit
Dija89- super za pregled, tvoj bebač se srami pa je odlučio cijeli pobjeći gore 🙈 ja bi im odmah rekla kilu dole ajmo na prvom pregledu sam imala Hunter gumene čizme one visoke i gore deblje i veli ma nema to kilu reko oćeš da ti skinem sad čizme 😂😂 da vidiš kako je makla kilu odma
Bruncili- meni su naglasili da moram doc na tašte i 12 sati prije pikanja ništa ne jest znači ako mi je pikanje ujutro ja sam u 19 zadnji obrok a pikali su me oko 8 Al nema veze, od 12 nisam nista pila s tim da je to bila voda ne sok naravno
😂😂 super mi je ova prica s upoznavanjem, tate ko tate...
Hm, citam vas I sad si nesto mislim. Meni za ogtt nisu nikakve upute davali, s tim da sam ga ja radila u laboratoriju u domu zdravlja. Al kad sam citala za to, svugdje je pisalo ne mijenjati.prehranu, nego jesti kako I inace. A mislim da smo mi vecer prije pizzu kod sogice jeli. Mozda mi zato I je taj nataste bio 5.1., znaci na samoj granici. Druge dvije vrijednosti su bile uredne
url=https://lilypie.com]
Teta, Rorry, Amy i Dija85 bravo za pregled :) Bitno da je sve u redu :)
PlavaBorovnica baš mi je drago što si se riješila beštije. Meni će sutra javiti kakav je nalaz brisa. Ne vjerujem da sam je se riješila, ali se nadam da je bar manja koncentracija,
Ostale cure (ne mogu se sjetiti imena) krasni trbuščići :)
Što se tiče spavanja, uglavnom nekako za sada spavam na oba boka i za sada mi ne smeta, ali nekako mi na leđima baš teško, bude mi teško disati, kao da imam neki teret. Morat ću se lagano privikavati na lijevi bok.
Meni je ginekologica savjetovala 2-3 dana prije pripaziti na prehranu, jesti zdravo, izbaciti obavezno voće ( a ja pojela 2 banane dan prije😂), ne jesti 12 sati prije vađenja krvi, samo vodu piti. Veli ona rađe 2 dana pripaziti nego hodati na vuk Vrhovec stalno na kontrole 😀, kod nas je tolerancija na šećer jako niska, npr u Švedskoj je 6.8 na tašte za trudnice i tamo netrebaju paziti dan-danas prije kaj jedu, kod nas su JAKO strogi
Meni je već sad slabo kad čitam ne jesti niti 12 sati prije pretrage. Ja ću se srušiti toliko bez hrane
A dobro sad, sta je tu je. Prekontrolirat cemo pa cemo vidjet na cemu smo.
Jel zna mozda koja kako izgleda pregled kod endokrinologa? Pretpostavljam opet vađenje krvi...
Da, sogica koja je u Mostaru nedavno rodila, mi isto govori kako joj se cini da su kod nas dosta strogi po pitanju svega vezano za trudnice. Veli nit joj je itko ista rekao za kile, niti za kolesterol I sl.
A opet s druge strane, ne smijemo biti.nezahvalni. ako ne gledaju onda gunđamo da su aljkavi, ako gledaju onda pretjeruju... ko bi I nama ugodio 😁
url=https://lilypie.com]
Meni je već sad slabo kad čitam ne jesti niti 12 sati prije pretrage. Ja ću se srušiti toliko bez hrane
Ja idem u iducu srijedu na ogtt i rekla mi je samo pazi sta jedes dva dana prije. Znaci od ponedjeljka pazim sto jedem. Mislim nakon danasnjeg vaganja pazim od danas. 😂 jel moguce od voca natuci toliko kila? Jedem sad sve, maline, jagode, lubenicu, breskve...mozda da smanjim to
I meni je to bilo teško ali izdrži se nekako 🤤
Sortiraj odgovore
Najstariji