Isssa sad sam skuzila da na ovom tvom lilypie dani ne stimaju… ti sa 26 + 3 imas 116 dana dok npr. Nas_bebach sa 24 + 6 ima 106 dana 😁 mislim da si ti fino vec ispod 100😁😁
Da, skužila sam i ja, ali ne kužim zašto je tako, tjedni su točni a dani netočni
Isssa sad sam skuzila da na ovom tvom lilypie dani ne stimaju… ti sa 26 + 3 imas 116 dana dok npr. Nas_bebach sa 24 + 6 ima 106 dana 😁 mislim da si ti fino vec ispod 100😁😁
Hahahha da sad sam i ja to skuzila pogledaj i ti imas 24+6 ali imas jos 108 dana hahahha tako da obe imamo 24+6 al ja imam dva dana manje hahahha 😂😂😂
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Da, skužila sam i ja, ali ne kužim zašto je tako, tjedni su točni a dani netočni
Meni su se i tjedni pošemerili, tj. za dan- piše mi 22+5 a zapravo mi je 22+4
Evo ja sam uspjela ispraviti 😀, sada je točno i baš su me prepali ti dani sada 🙈, pa još malo samo😍
Evo ja sam uspjela ispraviti 😀, sada je točno i baš su me prepali ti dani sada 🙈, pa još malo samo😍
Haha tako vec da😁😍😉 dvoznamenkasti brojcek!
meni piše 21+1 i 132 dana, dok Jelena M ima 20+6 i 127 dana hahaha, kako ste popravile dane cure?
Delilah i PlavaBorovnica, sretan rođendan!
NasBebac, ja sam bila prosli tjedan po heparin i pitala sam sestru za tecaj, rekla je da kad dodjem na pregled 11.6. ce me upisati za 7. mjesec. Odrzava se dva cetvrtka zaredom, tako da ce biti dvije ture u 7. mjesecu, a i cula sam da tecaj bude u dvije grupe, 18-19h i 19-20h, pa cete sigurno uspjeti upasti :) Probaj zvati na 376-600 ili 376-604. I da, svakako zovi prije 9h :)
Kalanhoja, kad ti ides na tecaj?
Petrapp, meni pise 21+0 i da mi je ostalo 137 dana, a tebi za dan vise pise jos 132 dana Tko je tu lud? Mozda to ovisi o duzini ciklusa koju smo na pocetku pisale, ne sjecam se vise jesmo li to unosile na lilypie..
Ja sam definitivno pod udarom hormona... place mi se... prvo sam skoro od srece kad je kisa pala i vjetar zapuhao jer konacno ima zraka, pa sam se skulirala... i sad tu vidim da je Issa pala na dvoznamenkaste brojeve i oplaaaa
Lilypie ko baba Vanga prognozira porode, a mi mislile to tocno
url=https://lilypie.com]
http://www.yourduedate.com/ evo ovdje vam je zgodan prikaz koliko dana ste već trudne, koliko ćete još biti trudne, u danima, satima, sekundama, koliko će djete biti staro do božića, nove godine i slično
Sortiraj odgovore
Najstariji