Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    05. Lipanj 2018. 12:17

PlavaBorovnica Delilah sretan vam bio rođendan! 
    Promaknulo mi je kome je bila ili je godišnjica braka, ali također sretna godišnjica braka! Neka vam ih je još puno s puno ljubavi jedno prema drugome!

Jelennnna
    05. Lipanj 2018. 12:18

Delilah i Plava borovnica sretan rockas!
    Nas bebach sretna godisnjica. 
    Sta se tice tepanja meni je to osobno isto iritantno i komicno te nepotrebno. No ne namjeravam to bakama ili tetkama branit. Dosad mi se uvik pokazalo sta ja vise nesto branim to ti stariji manje kuze, a oni su nesvjesni svojih tih idiotarija. 
    No cvrsto sam odlucila da svi koji misle drzat bebu moraju prije oprat ruke, te da se beba ne ljubi ni po glavi ni po rukama. S mojima i njegovima sam o tom vec i pricala te se slazu tako da sta se tice tog valjda ce ok bit. Najvise me brine taj higijenski dio te se slazem s Endzrue oko cipela po kuci i kucnih slapa, ovdi malo ljudi to ima obicaj skidat, a to je stvarno nezgodno ako imas malu bebu koja puze. Pa bolje ih u startu odma naviknit.
    Sta se tice curenja mlijeka meni ne curi, no budu mi navrh bradavice ka grudvice bijele. I ugl jedan dan sam makla to sta je bilo, to je tako zasmrdilo uzas. 

petrapp2605
    05. Lipanj 2018. 12:20

Baby.nb1

Pozdrav curke!
    Sretan rođendan i sretna godisnjica braka!
    Evo nas sa pregleda. Malisa je aktivan jutros od 5, dok mu jedva uspio bedrenu kost izmjerit koliko se okretao.
    Cerviks je i dalje smeksan, tako da moram smanjiti aktivnosti. Beba je bila dosta nisko, ne znam da li se u tom trenutku mozda tako namjestio, jer velim od 5 jutros udara na sve strane. I doktor je prokomentirao da je dosta nisko i to ako sam dobro shvatila glavicom je bio okrenut pa me to malo zabrinulo, ali vjerujem da bi dok reagirao da je bilo nesto zabrinjavajuce. Uglavnom, rekao je da je sa strane trudnoce vise manje zadovoljan, ali sam dobila uputnice za endokrinologiju i fetalnu medicinu, tj. dalje se idem kontrolirat u trudnicku ambulantu jer veli da mu je sa metabolicke strane nalaz dosta sarolik. Tj. zeli provjeriti zasto je kolesterol tako visok i zasto je prva vrijednost ogtt, ona nataste, na samoj granici. Endokrinologija naravno zbog povisenih hormona stitnjace. Tako da sam sad malo onako… ne znam… malo me to sad sve izresetalo…

Bitno da je bebica ok, a to što je nisko još se uvijek može promijeniti. Ali ako ti savjetuje malo laganiji tempo, poslušaj ga. Ma možda i bolje da te pošalje nekuda dalje, ako smatra da nije dovoljno stručan po pitanju kolesterola i štitnjače.

Nas_bebac
    05. Lipanj 2018. 12:22

Jelena M

Delilah i Plava borovnica sretan rockas!
    Nas bebach sretna godisnjica.
    Sta se tice tepanja meni je to osobno isto iritantno i komicno te nepotrebno. No ne namjeravam to bakama ili tetkama branit. Dosad mi se uvik pokazalo sta ja vise nesto branim to ti stariji manje kuze, a oni su nesvjesni svojih tih idiotarija.
    No cvrsto sam odlucila da svi koji misle drzat bebu moraju prije oprat ruke, te da se beba ne ljubi ni po glavi ni po rukama. S mojima i njegovima sam o tom vec i pricala te se slazu tako da sta se tice tog valjda ce ok bit. Najvise me brine taj higijenski dio te se slazem s Endzrue oko cipela po kuci i kucnih slapa, ovdi malo ljudi to ima obicaj skidat, a to je stvarno nezgodno ako imas malu bebu koja puze. Pa bolje ih u startu odma naviknit.
    Sta se tice curenja mlijeka meni ne curi, no budu mi navrh bradavice ka grudvice bijele. I ugl jedan dan sam makla to sta je bilo, to je tako zasmrdilo uzas.

Hvala 😊😊
    To i meni dodje i ima miris kao kiselo mlijeko tako nekako... I mi bude bass fujj i moram ic odmah oprat haha ☺️

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Dija85
    05. Lipanj 2018. 12:33

PlavaBorovnica

Delilah, sretan rođendan!😘 Znala sam da je neka poveznica, dijelimo rođendan hihi😁 Samo ja nemam više tako slatke godine. Što ćeš danas raditi?
    Jučer i nekidan mi curilo mlijeko! Nekidan sam vidjela, al s mislila da je fleka od hrane, jučer je bilo očito. Stisnula sam cicu da vidim što ima, i izašla je kap. Jel još kome? Mame otprije?

"Stisnula sam cicu da vidim što ima" 😂😂😂
    Ne znam zašto, toliko me nasmijala ova rečenica! 
    Sretan ti rođendan! 🎈🎈

Isssa
    05. Lipanj 2018. 12:34

Plava borovnica i Delilah sretan vam rođendan 🎂🍻

A tepanje....užas, neznam kaj drugo reći, baš ne volim to, niti kad se meni tepa a ni dijeci a sad u trudnoći su meni počeli tepati, WTF??????
    Kod mene je izuvanje u kući obavezno, šlape na ulazu i doviđenja, a imala sam par puta slučaj kao neće se izuti jer mu noge smrde a ja velim da imam vode, nek opere 😂😂😂😂
    A curenje mlijeka/kolostruma, počelo je po malo ali na stisak samo, baš sam jučer skužila kad sam se tuširala, valjda je topla voda potaknula i malo sam stisla cijelu dojku, ne bradavicu i bome slap je bio 😂😂, na oduševljenje mog mužića 🙈🙈🙈🙈, njemu je to bilo fora 😂

Baby.nb1
    05. Lipanj 2018. 12:40

Ma i meni je najbitnije da je malac ok.  Vjerujem da se on tako namjestio s obzirom da luduje jutros od zore. E da, preporucio mi je onu klasicnu trudnicku dijetu, ne moram je se doslovno drzati niti ista vagati, ali da mi bude neka smjernica u prehrani i da definitivno pojacam ribu jer je nesto vezano za tu omegu nisko. Pise mi u terapiji omega 3 caps, al sad se opce ne mogu sjetiti jel to na recep ili to kupujem.
    Jel znate koja je normalna debljina cerviksa? Ma malo me to sve nekako iznenadilo, moram u trudnicku ambulantu, a nisam jos ni odlucila u koju bi bolnicu  sve kao, ima vremena... sad sam sva nekako melankolicna, al ocito su me danas i hormoni malo oprali...
    Svidaju mi se ova kolica sta je petrapp stavila...
    I ne znam ko je gore onako fini elaborat o kolicima napisao, ali svaka ti cast, ja se osjecam ko tudum dok to citam 

url=https://lilypie.com]

Looda_vila
    05. Lipanj 2018. 12:42

Isssa sad sam skuzila da na ovom tvom lilypie dani ne stimaju... ti sa 26 + 3 imas 116 dana dok npr. Nas_bebach  sa 24 + 6 ima 106 dana 😁 mislim da si ti fino vec ispod 100😁😁

christyy
    05. Lipanj 2018. 12:45

Crna Hvala ti za onaj komentar o kolicima, baš sam sad išla googlat za joolz i jako mi se sviđaju! Ja sam cijelo vrijeme gledala stokke jer su mi ona najljepša i sad vidim da su ova ful slična a cjenovno dosta jeftinija, tako da definitivno ću ići pogledati :)

Isssa
    05. Lipanj 2018. 12:47

Baby.nb1

Ma i meni je najbitnije da je malac ok. Vjerujem da se on tako namjestio s obzirom da luduje jutros od zore. E da, preporucio mi je onu klasicnu trudnicku dijetu, ne moram je se doslovno drzati niti ista vagati, ali da mi bude neka smjernica u prehrani i da definitivno pojacam ribu jer je nesto vezano za tu omegu nisko. Pise mi u terapiji omega 3 caps, al sad se opce ne mogu sjetiti jel to na recep ili to kupujem.
    Jel znate koja je normalna debljina cerviksa? Ma malo me to sve nekako iznenadilo, moram u trudnicku ambulantu, a nisam jos ni odlucila u koju bi bolnicusve kao, ima vremena… sad sam sva nekako melankolicna, al ocito su me danas i hormoni malo oprali…
    Svidaju mi se ova kolica sta je petrapp stavila…
    I ne znam ko je gore onako fini elaborat o kolicima napisao, ali svaka ti cast, ja se osjecam ko tudum dok to citam

Mislim da omegu kupuješ, a za cerviks neznam 🙊, dosta toga moraš obaviti od pretraga, i ja sam sve obavljala i bilo je sve ok tako da ne brini, pusti brigu na veselje, mališan je super a to je naj bitnije 😀
    Moj mališan je do jučer popodne bio skroz nisko, vodoravno, imala sam osjećaj da me lupa po preponama i da će mi rukica izletiti dolje da mi mahne 😂😂😂😂, i jučer se popodne okrenuo u položaj za porod, počeo me nogicama lupati iznad pupka, smiješno skroz 😂 ali mi je puuuuuno lakše sada, nemam pritiska dolje 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.