Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anđeo_
    05. Lipanj 2018. 10:27

Delilah

Dobro jutro klokanice 😀moram se malo pojadat…
    Evo da se javim, jucer skoro izbio treci svjetski rat izmedju mene i svekra i svekrve jer sam rekla u normalnom razgovoru (o klincima) da ja imam neke cvrste stavove i misljenja o odgoju i da cu ja njih zamolit ako nesto necu htjet, kao sto je tepanje da to ne rade…pokrenuo se obrambeni mehanizam i poceli napadat mene, davat mi primjere iz okoline djece koja su ispala ok makar im se tepalo, napadat mog sogija da on ne govori cisto i jos svasta nesto…
    Za mene je tepanje smrt za djetetovo i moje uho, ne podnosim ga i znam mali milijun primjera negativnih a ni jedan pozitivan kako je tepanje utjecalo na dijete…
    I nakon sto sad rekla da ja to ne volim i ne podrzavam, nemoras se slagat samnom, ali postuj moje misljenje, ona meni danas cestita rodjendan i tepa 3 minute dok je izgovorila kaj ima, skoro sam joj rekla hvala ljepa al se mozete okrenut i otic…

Joooj baš pretjeruju nekad pa daj pusti da svoju djecu odgajamo kako želimo, ako nešto ne znamo tražit ćemo savijet... Sigurna sam da je i njima to išlo na živce 🙄 Baš je mustra kako ti je odmah namjerno tepala misli si mogu ja tepat ako to ocu 😑
    Ja sam nedavno imala raspravu o čistoči prilikom nošenja beba sjećam se kad je buraz bio mali da ga je neki rođak u onom odijelu šta se nosi na baušteli primio al doslovno s riječima joooj kakva panika jučer sam oprao (A danas šta je cijeli dan bio u prašini nikom nista)..  ne kažem da mora sve bit sterilno al da mi baš iz zet-ovog autobusa dođeš i direkt bebi eee nemože, znate šta mi je ona na to rekla da ako neću pustit da dijete stekne obrambeni mehanizam i ako će bit posebna pravila da neće ni dolazit u sobu 😂😂😂 to ti je ono ti si mama Al ja svekrve/susjeda/baka znam bolje...

• Anđeo_
    05. Lipanj 2018. 10:29

Jaoo zaboravila sam haljinica i kapica 😍😍😍
    Delilah- SRETAN ROĐENDAN 🍾🥂🎂

_IvaGljiva_
    05. Lipanj 2018. 10:30

Looda_vila

Teta90 mrsavico jedna!! Kako ti se lijepo istice trbuscic😍
    IvaGljivaajme kapica je preeeslatka! Di si to kupila???Obozavam mace i sve detalje s njima😁😁
    Dija85 dobar tek..maline mmm

Naručila sam ju iz hm-a online. To im je prošlogodišnja zimska kolekcija pa je na sniženju ✌
    Uživaj u ovom predivnom pogledu i kavici u hladu 😍
    Jel ima kakav koristan savjet u časopisu?😉

Nas_bebac
    05. Lipanj 2018. 10:31

Uhh uhhh stvarnoo su neke koma ja se nemogu pozalit moja mene pusta da ja i m odlucujemo sve .. Ne petlja se super je zena 😊😊😊 kaze ako me trebas za nesto samo pitaj ako mogu pomoc pomoc cu ☺️

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Delilah
    05. Lipanj 2018. 10:32

Dija85 hvala ti 😀 punih 25 sad imam 😂najvise me na taj razgovor zapravo potaknulo kad sam ju pozvala da dođe vidjet djecju odjecu kaj smo kupili pa je rekla gledajuci odjecu "to ca nacu tuljku" u prijevodu "to za nasu curku"...ona inace tak pretjeruje i ja njoj nemogu zabranit da unukama od svoje kceri tak govori, ali cu joj zabranit da se mom djetetu tak obraca...pripremam ih jer to kaj rade i kak tepaju nije normalno...u redu je govorit meksim glasom i umanjenice, ali ovakvo izvracanje govora ostro zabranjujem...

Endzrue
    05. Lipanj 2018. 10:33

Ja bi rekla pa nemojte.. Ja sam svojima rekla da kad dođe dijete nema više ulaženja u kuću u cipelama i patikama jer u dalmaciji je to običaj neizuvat se bar ovdje gdje sam ja.. Da bina to dobila odgovor ako pas može izvana uć mogu i ja.. Tako da ćemo još to sve vidjet.. Postoje brava i ključ..i nadam se da će dragi uspjet doć da to sve regulira jer ću ih ispaljivat redom

Nas_bebac
    05. Lipanj 2018. 10:34

Delilah

Dija85 hvala ti 😀 punih 25 sad imam 😂najvise me na taj razgovor zapravo potaknulo kad sam ju pozvala da dođe vidjet djecju odjecu kaj smo kupili pa je rekla gledajuci odjecu "to ca nacu tuljku" u prijevodu "to za nasu curku"…ona inace tak pretjeruje i ja njoj nemogu zabranit da unukama od svoje kceri tak govori, ali cu joj zabranit da se mom djetetu tak obraca…pripremam ih jer to kaj rade i kak tepaju nije normalno…u redu je govorit meksim glasom i umanjenice, ali ovakvo izvracanje govora ostro zabranjujem…

Sretan rođendan 🙂🙂🙂🎉🎉 
    Pa to je skroz okretanje riječi kako bi brizno djete moralo shvatit sta hoces rec booozeee bozeeee bas sta kazes umanjenice da alii ovooo covjeceee. . 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Endzrue
    05. Lipanj 2018. 10:37

Delilah

Dija85 hvala ti 😀 punih 25 sad imam 😂najvise me na taj razgovor zapravo potaknulo kad sam ju pozvala da dođe vidjet djecju odjecu kaj smo kupili pa je rekla gledajuci odjecu "to ca nacu tuljku" u prijevodu "to za nasu curku"…ona inace tak pretjeruje i ja njoj nemogu zabranit da unukama od svoje kceri tak govori, ali cu joj zabranit da se mom djetetu tak obraca…pripremam ih jer to kaj rade i kak tepaju nije normalno…u redu je govorit meksim glasom i umanjenice, ali ovakvo izvracanje govora ostro zabranjujem…

Hahah podsjeća me na moju susjedu kat iznad.. Djeca 2-3 godine još uvijek ne pričaju kako treba unuk i unuka od sina i kćeri.. Kćer je s njom živjela sad su se odselili a mali nije nikad.. I to je tako bilo iritantno slušat.. A bu bu bu bu bu i tako po pola sata 

PlavaBorovnica
    05. Lipanj 2018. 10:39

Delilah, sretan rođendan!😘 Znala sam da je neka poveznica, dijelimo rođendan hihi😁 Samo ja nemam više tako slatke godine. Što ćeš danas raditi?
    Jučer i nekidan mi curilo mlijeko! Nekidan sam vidjela, al s mislila da je fleka od hrane, jučer je bilo očito. Stisnula sam cicu da vidim što ima, i izašla je kap. Jel još kome? Mame otprije?

05. Lipanj 2018. 10:40

Cure, busice su preslatke, bas lijepo rastu.
    Ona haljinica i kapica isto, nisam vise sigurna tko je objavio koju slikicu pa necu pisati da ne pogrijesim. 
    Endzrue ne znam jel to s velicinom grudnjaka babska prica jer su meni u trudnoci s kceri bile puno vece nego sa sinom, a i vece nego sto su mi sad, a dobila sam manje kila...a za ovu potrosnju energije ne znambas jer nosim sina, a deblja sam nego u prethodnim trudnocama unatoc 2 djece i poslu i psu i trcanju na sve strane 🤷🏼‍♀️
    Delilah sretan rodendan! Mislim da su ti svekar i svekrva u krivu i ne znam cemu napad na tebe, naravno da ima primjera djece kojima je tepano pa oni pricaju normalno, ali ako trazis, za sve mozes nac primjer ako se trudis nac da potvrdis svoju tezu (kak politicari uvijek nadu i primjere i izgovore 😁 ). Imas pravo odgajati svoje dijete na svoj nacin jer je to tvoje dijete, oni su svoju priliku imali sa svojom djecom. I ne mogu vjerovat da je zena tako inatljiva i ponasa se toliko djetinjasto da ti je tepala dok je cestitala rodendan. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.