Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dija85
    05. Lipanj 2018. 10:02

Delilah

Dobro jutro klokanice 😀moram se malo pojadat…
    Evo da se javim, jucer skoro izbio treci svjetski rat izmedju mene i svekra i svekrve jer sam rekla u normalnom razgovoru (o klincima) da ja imam neke cvrste stavove i misljenja o odgoju i da cu ja njih zamolit ako nesto necu htjet, kao sto je tepanje da to ne rade…pokrenuo se obrambeni mehanizam i poceli napadat mene, davat mi primjere iz okoline djece koja su ispala ok makar im se tepalo, napadat mog sogija da on ne govori cisto i jos svasta nesto…
    Za mene je tepanje smrt za djetetovo i moje uho, ne podnosim ga i znam mali milijun primjera negativnih a ni jedan pozitivan kako je tepanje utjecalo na dijete…
    I nakon sto sad rekla da ja to ne volim i ne podrzavam, nemoras se slagat samnom, ali postuj moje misljenje, ona meni danas cestita rodjendan i tepa 3 minute dok je izgovorila kaj ima, skoro sam joj rekla hvala ljepa al se mozete okrenut i otic…

O bože! Tepala je dok ti je čestitala rođendan? 🤣🤣🤣🤣 oprosti, ne smijem se tebi, nego njoj.. kako može tako.. stvarno svašta i baš podlo od nje. Imaš svoj stav i gotovo, lijepo si zamolila, nisi bila bezobrazna ni bahata.
    E i sretan ti rođendan! 🎉🎈🎊🎁

• Anđeo_
    05. Lipanj 2018. 10:27

Delilah

Dobro jutro klokanice 😀moram se malo pojadat…
    Evo da se javim, jucer skoro izbio treci svjetski rat izmedju mene i svekra i svekrve jer sam rekla u normalnom razgovoru (o klincima) da ja imam neke cvrste stavove i misljenja o odgoju i da cu ja njih zamolit ako nesto necu htjet, kao sto je tepanje da to ne rade…pokrenuo se obrambeni mehanizam i poceli napadat mene, davat mi primjere iz okoline djece koja su ispala ok makar im se tepalo, napadat mog sogija da on ne govori cisto i jos svasta nesto…
    Za mene je tepanje smrt za djetetovo i moje uho, ne podnosim ga i znam mali milijun primjera negativnih a ni jedan pozitivan kako je tepanje utjecalo na dijete…
    I nakon sto sad rekla da ja to ne volim i ne podrzavam, nemoras se slagat samnom, ali postuj moje misljenje, ona meni danas cestita rodjendan i tepa 3 minute dok je izgovorila kaj ima, skoro sam joj rekla hvala ljepa al se mozete okrenut i otic…

Joooj baš pretjeruju nekad pa daj pusti da svoju djecu odgajamo kako želimo, ako nešto ne znamo tražit ćemo savijet... Sigurna sam da je i njima to išlo na živce 🙄 Baš je mustra kako ti je odmah namjerno tepala misli si mogu ja tepat ako to ocu 😑
    Ja sam nedavno imala raspravu o čistoči prilikom nošenja beba sjećam se kad je buraz bio mali da ga je neki rođak u onom odijelu šta se nosi na baušteli primio al doslovno s riječima joooj kakva panika jučer sam oprao (A danas šta je cijeli dan bio u prašini nikom nista)..  ne kažem da mora sve bit sterilno al da mi baš iz zet-ovog autobusa dođeš i direkt bebi eee nemože, znate šta mi je ona na to rekla da ako neću pustit da dijete stekne obrambeni mehanizam i ako će bit posebna pravila da neće ni dolazit u sobu 😂😂😂 to ti je ono ti si mama Al ja svekrve/susjeda/baka znam bolje...

• Anđeo_
    05. Lipanj 2018. 10:29

Jaoo zaboravila sam haljinica i kapica 😍😍😍
    Delilah- SRETAN ROĐENDAN 🍾🥂🎂

_IvaGljiva_
    05. Lipanj 2018. 10:30

Looda_vila

Teta90 mrsavico jedna!! Kako ti se lijepo istice trbuscic😍
    IvaGljivaajme kapica je preeeslatka! Di si to kupila???Obozavam mace i sve detalje s njima😁😁
    Dija85 dobar tek..maline mmm

Naručila sam ju iz hm-a online. To im je prošlogodišnja zimska kolekcija pa je na sniženju ✌
    Uživaj u ovom predivnom pogledu i kavici u hladu 😍
    Jel ima kakav koristan savjet u časopisu?😉

Nas_bebac
    05. Lipanj 2018. 10:31

Uhh uhhh stvarnoo su neke koma ja se nemogu pozalit moja mene pusta da ja i m odlucujemo sve .. Ne petlja se super je zena 😊😊😊 kaze ako me trebas za nesto samo pitaj ako mogu pomoc pomoc cu ☺️

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Delilah
    05. Lipanj 2018. 10:32

Dija85 hvala ti 😀 punih 25 sad imam 😂najvise me na taj razgovor zapravo potaknulo kad sam ju pozvala da dođe vidjet djecju odjecu kaj smo kupili pa je rekla gledajuci odjecu "to ca nacu tuljku" u prijevodu "to za nasu curku"...ona inace tak pretjeruje i ja njoj nemogu zabranit da unukama od svoje kceri tak govori, ali cu joj zabranit da se mom djetetu tak obraca...pripremam ih jer to kaj rade i kak tepaju nije normalno...u redu je govorit meksim glasom i umanjenice, ali ovakvo izvracanje govora ostro zabranjujem...

Endzrue
    05. Lipanj 2018. 10:33

Ja bi rekla pa nemojte.. Ja sam svojima rekla da kad dođe dijete nema više ulaženja u kuću u cipelama i patikama jer u dalmaciji je to običaj neizuvat se bar ovdje gdje sam ja.. Da bina to dobila odgovor ako pas može izvana uć mogu i ja.. Tako da ćemo još to sve vidjet.. Postoje brava i ključ..i nadam se da će dragi uspjet doć da to sve regulira jer ću ih ispaljivat redom

Nas_bebac
    05. Lipanj 2018. 10:34

Delilah

Dija85 hvala ti 😀 punih 25 sad imam 😂najvise me na taj razgovor zapravo potaknulo kad sam ju pozvala da dođe vidjet djecju odjecu kaj smo kupili pa je rekla gledajuci odjecu "to ca nacu tuljku" u prijevodu "to za nasu curku"…ona inace tak pretjeruje i ja njoj nemogu zabranit da unukama od svoje kceri tak govori, ali cu joj zabranit da se mom djetetu tak obraca…pripremam ih jer to kaj rade i kak tepaju nije normalno…u redu je govorit meksim glasom i umanjenice, ali ovakvo izvracanje govora ostro zabranjujem…

Sretan rođendan 🙂🙂🙂🎉🎉 
    Pa to je skroz okretanje riječi kako bi brizno djete moralo shvatit sta hoces rec booozeee bozeeee bas sta kazes umanjenice da alii ovooo covjeceee. . 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Endzrue
    05. Lipanj 2018. 10:37

Delilah

Dija85 hvala ti 😀 punih 25 sad imam 😂najvise me na taj razgovor zapravo potaknulo kad sam ju pozvala da dođe vidjet djecju odjecu kaj smo kupili pa je rekla gledajuci odjecu "to ca nacu tuljku" u prijevodu "to za nasu curku"…ona inace tak pretjeruje i ja njoj nemogu zabranit da unukama od svoje kceri tak govori, ali cu joj zabranit da se mom djetetu tak obraca…pripremam ih jer to kaj rade i kak tepaju nije normalno…u redu je govorit meksim glasom i umanjenice, ali ovakvo izvracanje govora ostro zabranjujem…

Hahah podsjeća me na moju susjedu kat iznad.. Djeca 2-3 godine još uvijek ne pričaju kako treba unuk i unuka od sina i kćeri.. Kćer je s njom živjela sad su se odselili a mali nije nikad.. I to je tako bilo iritantno slušat.. A bu bu bu bu bu i tako po pola sata 

PlavaBorovnica
    05. Lipanj 2018. 10:39

Delilah, sretan rođendan!😘 Znala sam da je neka poveznica, dijelimo rođendan hihi😁 Samo ja nemam više tako slatke godine. Što ćeš danas raditi?
    Jučer i nekidan mi curilo mlijeko! Nekidan sam vidjela, al s mislila da je fleka od hrane, jučer je bilo očito. Stisnula sam cicu da vidim što ima, i izašla je kap. Jel još kome? Mame otprije?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI