Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    joNNa
    04. Lipanj 2018. 19:31

Jelena M nama je isti dan termin 🙂
    Ja imam osjećaj da sa ogromna😂 . Tek je 20 tjedan.
    Danas mi je sefica rekla da su mi sise narasle . Reko znam. 😀 Nije me bilo mjesec dana na poslu pa mora nešto reći 🙂

Jelennnna
    04. Lipanj 2018. 20:01

Trudnasam

Danas mi je sefica rekla da su mi sise narasle . Reko znam. 😀 Nije me bilo mjesec dana na poslu pa mora nešto reći 🙂

Taman da cu Vam pisat danas. Ugl kao da sam buknila u dva dana. Dosla danas s posla i da cu malo nasamo odmorit s dribcem malim i vidim dvije crvene duge crte lijevo od pupka i jednu desno. Frapiralo me na mistu. Muz se vratia s posla i pita me utucenu sta mi je. No sad kad sam gadetaljno namazala povuklo se no osjecam da koza bas pecka kao da ce puknit. 

Baby.k
    04. Lipanj 2018. 20:02

Trudnasam

Kako lijepa okrugla bušica😍 moja je sva nekakva nepravilna😂 pratimo se, na dan razlike☺☺

Jelennnna
    04. Lipanj 2018. 20:07

Evo i nas u sridu 21 tj. Sta se tice sisa stvari su se omakle kontroli, od prazne 3 odjednom kosarica 105 C puna. 
    Jos mi iskusne mame kazu da su sise jos male u trudnoci sve dok kad rodimo valjda mlijeko ne dode. Drzim fige da ne popucam vec sad, imam citava jos 4 miseca do termina.

Jelennnna
    04. Lipanj 2018. 20:10

P.s. Svima su Vam preslatki drobci maleni

Isssa
    04. Lipanj 2018. 20:40

Ja naručujem 💯 posto ova kolica, praktično za rukovanje, gepek slobodan, auto sjedalica/kolica 2u1, recenzije odlične, živimo na katu, lako za odnijeti gore, nema prebacivanja iz autosjedalice u hladna kolica.....

joNNa
    04. Lipanj 2018. 21:00

Jelena držim fige da ne popuca. Ja mazem tu i tamo kad se sjetim. Bilo bi super da ih ne dobijemo ali ako da Bože moj . 😀 Baby k hvala ti . Kad krenemo radjati bit će zanimljivo 🙂panika me hvata kojom brzinom rastem. I danas sam se baš umorila na poslu , restoran ,iako nije bilo posla .laganica. 
    Issa kolica izgledaju skroz praktično. Slažem se. 
    Ja još ništa neznam i nemam.imam Samo Tetra pelene (o njima sam studirala još negdje 3 god prije trudnoće)i bezpelenastvo to me privlači 🙂 Ja cu pokuša ću što manje kupovati ,lako se dokupi kasnije ako treba šta . E da imam krevetić u podrumu koji smo uzeli u prostoriji za razmjenu stvari. Funkcionira tako da kada ti nešto ne treba a nije za baciti ,ostaviš u toj prostoriji. I mi naišli tamo i odmah sam snimila krevetić bez ijedne ogrebotine ,bijeli. Naravno bez madraca i posteljine samo ram,kako se kaže. To je ustvari i bila prva stvar koju smo nabavili i to besplatna 😀a srećeeee. 

Baby.k
    04. Lipanj 2018. 21:10

Trudnasam, pa i mene kad vidim neke tu koje su tjedne u plusu od mene, a trbica ni pola kao moja😂 ali ne zamaram se, kako bude bude. Samo se redovito mažem uljem, pa se nadam da neću popucati.
    Ajme ja mislim da bih umrla da sad moram raditi, umorim se doma lagano radeći a kamoli da moram 8 sati biti u dućanu na nogama i uvijek u pokretu.😥

Endzrue
    05. Lipanj 2018. 00:03

Kolica od 0+ samo gledam i to sam si popriličan popis uspjela sastavit. Maxi cosi je izbacio nova kolica oko 2000kn na akciji u magic babyu bila inače su kao 2500..al će past cijena jer su tek izašla. 3u1 ne gledam i nisu mi funkcionalna hoću nešta lagano i da zauzima malo mjesta i da služi za ostavit dijete da spava kad sam negdje vani i od A do B točke da tata vozi ja osobno preferiram marame i nosiljke 

Endzrue
    05. Lipanj 2018. 00:05

Isssa

Ja naručujem 💯 posto ova kolica, praktično za rukovanje, gepek slobodan, auto sjedalica/kolica 2u1, recenzije odlične, živimo na katu, lako za odnijeti gore, nema prebacivanja iz autosjedalice u hladna kolica…..

Imaš ih na aliexspresu ako bi uzimala za 200 dolara.. Da se pokopat.. Ne znam koliko će ti bit praktično kad ti preraste jer je samo jaje.. Na aliexspressu ima recimo moreee kolica koja su ala babyzen a druga fora je tipa košara koja se kopčanjima i zatvaračima pretvori u sportsko sjedalo.. Mogu ubacit koju sliku ako  koga zanima 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.