PlavaBorovnica sretan rodendan i tebi
Meni nema nikakvih tragova mlijeka, ni u prvoj t mi nije curilo, tek kad sam rodila...
Teta trbuščić je TOP!
IvaGljiva kapica je premedenaaa
Dija i looda_vila zavidim Vam na pogledima i uživanju
Delilah I PlavaBorovnica sretan vam rođendan
Nas_bebac sretna godisnjica braka 😀 mene puno datuma veze za sam pocetak 6og mjeseca, tako da mi je to najdrazi period...jucer mi je mami bio rodjendan, nama druga godinjica, seki 7 godisnjica braka kod maticara, crkveno su se u 9om mjesecu, prabaki je bio 3.6. Rodjendan, frendici je isto 4.6., najdrazoj necakinji 12.6., tako da imamo dosta slavlja 😀
Nema ni meni tragova mlijeka, jedino su mi bradavice ogromne i tamne su i dosta se žile ističu.. Netko je bio napisao da tek pri porodu se napune mlijekom! ajme pa dokle to ide.. fale mi moje malecke :(
slavljenice SRETAN ROĐENDAN..nije bitno koliko godina imate nego kako se osječate, a sve ste vesele i mlade u duši..
kome curi mlijeko, neka curi što ima ali nemojte istiskati..tako su mene uputili.. zašto..pojma nemam ali sam slušala..meni se u prvoj trudnoći tamo oko 30tt pojavilo mokro na majici preko noći, sad još nije ništa ali baš osjetim onaj osječaj punoće sisa od mlijeka, baš sam tako imala kad sam dojila..
Delilah samo ti tupi po svom..znam da nećeš moći spriječiti tepanje ali ublažit ćeš ga sigurno..kad beba dođe, pričaj joj paralelno sa sveki da joj prevodiš..ja znam da za govor tepanje kod djece nije ok.. ja svome znam tako reči mišiću,ili nešto ali u principu ne tepamo nego normalno govorimo..tepala je jedino moja baka (njegova prabaka) no nju vidi jednom u 2mj pa ajd, radi mira preguram to mada sam i njoj onako kroz razgovor rekla da mali ne razumije baš kad mu tepa, da nek proba normalno pričati pa će sve napraviti..
iskusna oko kolica i AS jesam jer sam isto tako kao i vi bila prvorotkinja i sve istraživala, baš sam si dala truda..
ne mogu se vračati sad unazad da vidim tko je pisao o kolicima da nema nikakvih uvijeta.. a Joolz? meni su ona mrak..meni su u užem izboru bila Joolz, Mutsy i Bugaboo..stvarno kvalitetna kolica kod kojih se vidi razlika kad ih se vozi u odnosu na druga.. o cijenama neću, ja sam svoja upiknula rabljena a nova u pola cijene i isto nisam htjela davati više od 4k kn za kolica.. Bebetto sam već prije spomenula da ima frendica i sve u svemu je zadovoljna, košara za bebu im je mrak..ali uspoređujući ona od prije 2 dana što je neka stavljala, sve je meni to isto samo je pitanje boje..i da, košara dolje za stvari na svim tima je nepraktična tko obavlja veće shopp kao ja..
nego, ja sam skužila da mi jastuk za dojenje, za spavanje u ovoj trudnoći uopće ne odgovara..sad stavim mekani tanki jastučić ispod trbuha kad sam na boku i to mi je super..
Teta90 ti u 21 tt imaš trbuh kao ja kad nisam trudna.. uvijek muku mučim sa trbuhom koliko god da vježbala i pazila na ishranu..
sutra ujutro imam pregled, to sam zaboravila napisati..ja se sliknem večeras kad ću se sređivati za gin..jedino tad imam vrijeme za mene i da okinem fotku pred ogledalom..
Pozdrav curke!
Sretan rođendan i sretna godisnjica braka!
Evo nas sa pregleda. Malisa je aktivan jutros od 5, dok mu jedva uspio bedrenu kost izmjerit koliko se okretao.
Cerviks je i dalje smeksan, tako da moram smanjiti aktivnosti. Beba je bila dosta nisko, ne znam da li se u tom trenutku mozda tako namjestio, jer velim od 5 jutros udara na sve strane. I doktor je prokomentirao da je dosta nisko i to ako sam dobro shvatila glavicom je bio okrenut pa me to malo zabrinulo, ali vjerujem da bi dok reagirao da je bilo nesto zabrinjavajuce. Uglavnom, rekao je da je sa strane trudnoce vise manje zadovoljan, ali sam dobila uputnice za endokrinologiju i fetalnu medicinu, tj. dalje se idem kontrolirat u trudnicku ambulantu jer veli da mu je sa metabolicke strane nalaz dosta sarolik. Tj. zeli provjeriti zasto je kolesterol tako visok i zasto je prva vrijednost ogtt, ona nataste, na samoj granici. Endokrinologija naravno zbog povisenih hormona stitnjace. Tako da sam sad malo onako... ne znam... malo me to sad sve izresetalo...
url=https://lilypie.com]
Hej cure iz Pule ste vi već zvale za tečaj? Ja pokušavam sada ali zauzeto...
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Pozdrav curke!
Sretan rođendan i sretna godisnjica braka!
Evo nas sa pregleda. Malisa je aktivan jutros od 5, dok mu jedva uspio bedrenu kost izmjerit koliko se okretao.
Cerviks je i dalje smeksan, tako da moram smanjiti aktivnosti. Beba je bila dosta nisko, ne znam da li se u tom trenutku mozda tako namjestio, jer velim od 5 jutros udara na sve strane. I doktor je prokomentirao da je dosta nisko i to ako sam dobro shvatila glavicom je bio okrenut pa me to malo zabrinulo, ali vjerujem da bi dok reagirao da je bilo nesto zabrinjavajuce. Uglavnom, rekao je da je sa strane trudnoce vise manje zadovoljan, ali sam dobila uputnice za endokrinologiju i fetalnu medicinu, tj. dalje se idem kontrolirat u trudnicku ambulantu jer veli da mu je sa metabolicke strane nalaz dosta sarolik. Tj. zeli provjeriti zasto je kolesterol tako visok i zasto je prva vrijednost ogtt, ona nataste, na samoj granici. Endokrinologija naravno zbog povisenih hormona stitnjace. Tako da sam sad malo onako… ne znam… malo me to sad sve izresetalo…
Sve ce bit uredu samo se nemoj živcirati i sekiratijer tako si radis samo gore, vjerojatno te dok poslao samo radi kontrole ili za svaki slucaj bolje da je nego da nije barem sam si ja tako bila rekla... Natjeraj se na pozitivno razmišljanje
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Hej cure iz Pule ste vi već zvale za tečaj? Ja pokušavam sada ali zauzeto…
Ja sam jucer cijeli dan zvala na 376 604 (šalter za naručivanje) i nije bilo srece, a danas sam u 8 i 30 zvala na 376 600 (trudnička ambulanta) i odmah mi se sestra javila. Tako da probaj zvati u trudničku a ako ti se ne jave danas probaj sutra prije 9 zvati.
Hej cure iz Pule ste vi već zvale za tečaj? Ja pokušavam sada ali zauzeto…
Ja sam jucer cijeli dan zvala na 376 604 (šalter za naručivanje) i nije bilo srece, a danas sam u 8 i 30 zvala na 376 600 (trudnička ambulanta) i odmah mi se sestra javila. Tako da probaj zvati u trudničku a ako ti se ne jave danas probaj sutra prije 9 zvati.
Da jer vec sada imam 39 pozjva na koji se nitko ne javlja ccc...
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Sortiraj odgovore
Najstariji