Loodavila krasna je haljinica.
Ja zasad samo istrazujem oko kolica i ostalog. Tesko se odluciti. No znam da ne zelim niska kolica (178 sam visoka), niti s velikim gumama.
Meni su isto cicke dva broja narasle , a cekam deckica tako da ocito nije samo za curke tako.
Nista jos za bebacha nisam kupila, no ne vjerujem da cu tako skoro ni pocet. Krajem kolovoza cu vece stvari i tako kroz pocetak rujna robicu.
Dobro jutro cure!
Samo da vas pozdravim 😉
Mi smo za vikend bili malo na moru, tako da sam se napokon osvježila. Sada je lakše čekati dok nam se netko ne smiluje i dođe postaviti klimu. ✌
Vidim da se polagano kreće sa shoppingom za bebice i super mi je to! I ja sam već upiknula par zimskih stvari koji su bili sniženi, između ostalog jednu tako lijepu kapicu da se svaki put rastopim kad ju pogledam 😍
Dobro jutro!
Meni je seka jučer pokazala neki ormar u Primi, za 400 kn na sniženju, nije komoda, baš ormar, tako da mislim da cu to uzeti. Širina je 80 cm a visina 2 m. Stati ce mi više stvari za klinca.
Što se tiče knjiga, čitam sve osim trudničkih. 😁 ali seka mi je dala dvije, što očekivati u trudnoći, a druga je kad se beba rodi. Pa ću to čitati. Moj malac je aktivan evo već treći dan. Počelo je pravo 😄
Crna191 bas mi je drago da imamo u grupi tako iskusne mame poput tebe. 😀 kad te citam ovo sve u vezi kolica, AS i sl. zvucis ko prava PRO mama 😁😉 vidi se da imas iskustva iz prve ruke, a nama prvorotkinjama takvi savjeti zlata vrijede.
Ja osobno nemam nikakvih ogranicenja kaj se tice kolica, ni za tezinu (imamo 2 velika lifta)ni da su glomazna (imam veliki hodnik za parkirat ih u stanu, i auto mi ima veliki gepek) a ni cjenovno nisam ogranicena, tako da ne znam ni sama sto bi😆
Frendica ima bebetto holland, vozila sam ih uzivo i super idu, kosara je ogromna, mala ima unutra mjesta da se okrece na sve strane, no...ona kosara dolje za soping je totalno ne prakticna i bezveze, ne mozes komotno nista stavit u nju a da pri tome ne stanes i ne obides kolica s druge strane + ne stane previse stvari u nju.
Ne kuzim zakaj su ova bugaboo cameleon 3 tako niska, koje su to fore.. cini mi se da je bugaboo fox malo visi i kod njih mozes kombinirat boje za svaki dio, sto mi je super, uz sve ostale tehnicke stvari koje zadovoljavaju moje potrebe. Ta, stokke trailz i maxi cosi nomad nesto ..su mi trenutno top 3.
Frendica ima ABC design salsa i isto je jako zadovoljna.
Teta90 mrsavico jedna!! Kako ti se lijepo istice trbuscic😍
IvaGljiva ajme kapica je preeeslatka! Di si to kupila???Obozavam mace i sve detalje s njima😁😁
Dija85 dobar tek..maline mmm
Teta90 mrsavico jedna!! Kako ti se lijepo istice trbuscic😍
IvaGljivaajme kapica je preeeslatka! Di si to kupila???Obozavam mace i sve detalje s njima😁😁
Dija85 dobar tek..maline mmm
Hvala! Oh kako je i tebi lijepo! Lijep pogled! Ja trenutno ispred sebe vidim svoju kuću 🤣 i velike mravce kako setaju
Isssakolica sam ti ta vidjela u živo..i da, malo će ti biti problem kad preraste AS, jer već sa 6mj se bune kad se voze u AS na kolicima jer postaju svijesni svega a ne vide ništa..no nije im cijena enormno visoka, pa lako kupiš ako će ti trebati druga..isto su niska kao i Babyzen..a mene je isto odbilo to što su niska, ali kad ih usporedite sa npr Bugaboo koja su +5k kn, na istoj su visini.. znam jednu visoku mamu koja ih vozi i prezadovoljna je.. a ovo da košara nije udobra, ta košara je kao i svaki sportski dio kolica koji ide u 0 položaj i ne vidim zašto ne bi bila udobna..
ako kupujete posebno AS, znači bez da dođu u kolica, gledajte da vam se mogu stavit adapteri na kolica jer to stvarno puno znači, beba zaspi u autu ili kolicima, samo klik i idete dalje..nema prenašanja..tako sam ja kad smo išli negdje autom, kad smo se sami šetali, bio mi je uvijek u košari jer je najbolje za njih da su na ravnom ako leže..
Maxi Cosy AS ide skoro na sva kolica, dobra su još Cybex Aton i ima sad neko novo jaje (zab sam marku) brutalno koje se izvlači u ležeći položaj baš zato da se može koristiti kao košara na kolicima za spavanje..
super mi je i Recaro Elite jer je jaje, sjedalica do 18kg (znači do nekih 3-4god) i može se staviti na kolica jaje (ali samo njihova Recaro)..cijenom je sad skupo ali kad gledaš da je i poslije jajeta As do 18kg u prosjeku 2500kn, onda dođe na isto..
Looda vilahaljinica je preslatka..mala će biti šminkerica od rođenja..
onaj luftić meni def treba jer nikako zadnjih dana ne spavam..nikako se namjestiti, malac u trbuhu lupa na koju god stranu se okrenem..
Slažem se s tobom oko svega šta si napisala, kolica su do 13 kg djeteta, kasnije planiram kišobran kolica, bitno mi je da nisu glomazna, teška i nespretna za transport, i praktična u zimskom razdoblju, dragog nema doma prije 18 sati, što znači da ću sve više manje morat sama obavljati i bitno mi je da su praktična, dobila sam od sestre i klasična kolica, košara/sportski dio a i samu košaru za sebe od šogorice tako da ne fali ništa, ova kolica su mi super zbog praktičnosti otići u dućan, pedijatru.....i da, niska sam 😂
Dobro jutro klokanice 😀moram se malo pojadat...
Evo da se javim, jucer skoro izbio treci svjetski rat izmedju mene i svekra i svekrve jer sam rekla u normalnom razgovoru (o klincima) da ja imam neke cvrste stavove i misljenja o odgoju i da cu ja njih zamolit ako nesto necu htjet, kao sto je tepanje da to ne rade...pokrenuo se obrambeni mehanizam i poceli napadat mene, davat mi primjere iz okoline djece koja su ispala ok makar im se tepalo, napadat mog sogija da on ne govori cisto i jos svasta nesto...
Za mene je tepanje smrt za djetetovo i moje uho, ne podnosim ga i znam mali milijun primjera negativnih a ni jedan pozitivan kako je tepanje utjecalo na dijete...
I nakon sto sad rekla da ja to ne volim i ne podrzavam, nemoras se slagat samnom, ali postuj moje misljenje, ona meni danas cestita rodjendan i tepa 3 minute dok je izgovorila kaj ima, skoro sam joj rekla hvala ljepa al se mozete okrenut i otic...
Dobro jutro klokanice 😀moram se malo pojadat…
Evo da se javim, jucer skoro izbio treci svjetski rat izmedju mene i svekra i svekrve jer sam rekla u normalnom razgovoru (o klincima) da ja imam neke cvrste stavove i misljenja o odgoju i da cu ja njih zamolit ako nesto necu htjet, kao sto je tepanje da to ne rade…pokrenuo se obrambeni mehanizam i poceli napadat mene, davat mi primjere iz okoline djece koja su ispala ok makar im se tepalo, napadat mog sogija da on ne govori cisto i jos svasta nesto…
Za mene je tepanje smrt za djetetovo i moje uho, ne podnosim ga i znam mali milijun primjera negativnih a ni jedan pozitivan kako je tepanje utjecalo na dijete…
I nakon sto sad rekla da ja to ne volim i ne podrzavam, nemoras se slagat samnom, ali postuj moje misljenje, ona meni danas cestita rodjendan i tepa 3 minute dok je izgovorila kaj ima, skoro sam joj rekla hvala ljepa al se mozete okrenut i otic…
O bože! Tepala je dok ti je čestitala rođendan? 🤣🤣🤣🤣 oprosti, ne smijem se tebi, nego njoj.. kako može tako.. stvarno svašta i baš podlo od nje. Imaš svoj stav i gotovo, lijepo si zamolila, nisi bila bezobrazna ni bahata.
E i sretan ti rođendan! 🎉🎈🎊🎁
Sortiraj odgovore
Najstariji