Josey2807, mi smo uzeli EasyGo Optimo 3u1. Meni se cine mala, tj. znatno manje glomazna od drugih. Lagana su, lako se sklapaju, lako se njima upravlja, imaju sve sto smo htjeli i zadovoljni smo, ali naravno, vidjet cemo kroz iskustvo kakva su. Uzeli smo kolica + dodatne zracne kotace + izofix bazu za autosjedalicu (ciju vrijednost od 1000kn svi zanemaruju i nitko ne spominje) i to nas je doslo 4300kn.
Ova kolica koja ima Crna mi se isto ne cine glomazna.
LadyDi, bravo za pregled :)
Anđeo u potpunosti se slazem s onim sto jeCrna191 rekla, nema 3 u 1 kolica koja su velicinom kao kisobran kolica, a ova koja su tu negdje velicinom, vevinom nemaju tak odobre amortizere i kotace sto cete osjetiti i ti i beba kad cete se vozit po nekom grubljem terenu (moja kisobran kolica su na sljunku korisna koliko i camac na betonu, a na tamo di ljetujemo je posvuda sljunak)
ja sam sad uzela od kumova kišobran kolica Mamas&Papas..u rangu su sa onim najmanjim McLaren..ajme koji užas, jedva sam krug do parka napravila sa njima..spremila ih i čekaju da ih vratim..radije se vozimo u onom Smartrike bicikliću..a za dulje relacije opet vadimo svoja kolica..
Ma strava i uzas, ja sam pogrijesila jer sam kupila za drugo dijete to cudo i vecinom su stajala doma...ti si pametna pa nisi kupila nadobudno kao ja. Kako god, znam da, poucena ovim iskustvom, kisobran kolica vise nikad necu kupiti. Ti biciklici su mi super, klinci ih obozavaju jer se osjecaju veliki zato sto oni "voze," a ti imas kontrolu her guras bic i svima super 🙂
A istina sve šta ste rekle hvala cure 😘,
Teta90- i meni se čine baš normalna da nisu onako nezz jel glomazna prava riječ.. ali znala sam vidjeti žene po busevim koje stvarno jedva okreću ta "svemirska" kolica mislim da su ova tvoja taman.. makar ja sam 178 A prijateljica 1 I čevap 😂😂😂 pa ima i u tome nešto
LadyDi- super za pregled, ja i ti smo tu negdje po tjednima moja je sa 16 plus 5 tako nešto 16 plus 4 imala 157g 😁
pozdrav cure nije me bilo par dana, posao malo pritisnuo (6. mj uvijek naje*m, ide nam ovaj veliki kongres), pa mali tornado nije imala skole prosli tjedan (caca je sad samo tornado zove) pa je i dragi bio slobodan, bio neki praznik, ja se zezala sa majstorima i eto eto vrijeme... da mi dan ima 48msati bilo bi mi malo
nisam vas stigla ni citat, sve mislim kad mala zaspe, ja fino u krevetu mogu malo citat...jel vjerujete da sam redovno i ja odmah iza nje u 9, najkasnije 10 u carstvu snova?ma ne uspijem ni jastuk dodirnut vec zaspem
idem probat malo pohvatat sto ste pislae, bar sto je bilo danas
Baby.k, ova Baby Merc Q9 kolica svi dosta hvale, izgledaju odlicno, imaju sve zivo, a i cijena je super :)
Baby.k, ova Baby Merc Q9 kolica svi dosta hvale, izgledaju odlicno, imaju sve zivo, a i cijena je super :)
Meni su super. Imala sam priliku provozati ih par puta budući da ih prijateljica i buduća kuma imaju, lagana su skroz za upravljanje, i za beton i šljunak. Malo je problem kad ih treba spremit u gepek jer imamo mali autić, ali se kotači lagano skidaju i stavljaju natrag pa ćemo se naviknut. Ionako smo uglavnom bez auta, sve nam je relativno blizu 😊
Mi cemo morati negdje u ducan isprobati. Najvaznije mi je da su lagana, s obzirom da smo 4.kat bez lifta. Tako da ako naletite na neka ultralight sjetite me se 😁
Vidim jako puno onih babyzen I djeluju jako lagana, ali su mi tako odbojna. Nekako imam osjecaj da je dijete skroz dole na podu, jos ja ovako visoka, imam osjecaj da bi mi beba bila kod koljena😂😂😂
Kao sto rekoh, ostala sam samo u gacama, ne znam sta dalje, ostat cu u dnevnom ulosku samo 😰
Isla sam se kupati, depilirati, posto nam je sutra pregled. I znate sta, ja se nadam da ti ginici barem malo cijene te obrijane cuce jer ovo depiliranje u trudnoci bi trebala biti olimpijska disciplina 😵
url=https://lilypie.com]
Baby sta si me nasmijala sa olimpijskom disciplinom hahhaa vjerovale ili ne ja sam muza jucer trazila pomoc jer sam u grcu da se ne poskliznem 😂😂😂 uskoro cu morat kupit onu stolicicu za tus 😂
Sto se tice kolica, moja odluka je joolz definitivno jer se sa sportskim dijelom doslovce iz jednog pokreta skalupe. Babyzen svi nesto turbo hvale al mi nije jasno kako im kosara moze biti udobna ako je sklopiva. Plus tocno to, izgledaju jako niska a u meni 182cm. Autosjedalicu nemam pojma koju bi, kao ni sto cu sa prematalicom...ma ni sa masu tog drugog. Doslovce nemam pojma sta je sta po onim popisima al dobro. Konacno sam i ja doma, danas usla u 6mj po onoj tablici sto mi je netko od vas tipkao, pa se nadam da cu imati dovoljno vremena za istrazivanje. Pusa svima
Sortiraj odgovore
Najstariji