Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dija85
    04. Lipanj 2018. 13:30

Josey2807

Dija85 slicna su ovima koje ja gledam, Bebetto Holland:
    https://www.jeftinije.hr/Proizvod/9357659/djecja-kolica-autosjedalice/djecja-kolica/djecja-kolica/djecja-kolica-bebetto-holland-w39-novi-dizajn-2017?MLI=true

E vidis da, slicna su. Idem ih pregledati 😁

• Anđeo_
    04. Lipanj 2018. 13:52

Hvala cure na savijetima oko dućana za robicu i na likovima za opremu penala i ostalog.. ❤ baš mi je pomoglo 

petrapp2605
    04. Lipanj 2018. 13:55

Baby.nb1

Petrapp pa 75c je dosta cesta velicina, cudi me da ti je tesko naci. Mislim, radim u ducanu s donjim rubljem, pa mi je zapelo za oko 😁😁 Obicno se zene koje nose vece velicine zale da im je tesko naci.

I u Pepcu sam vidjela jeftino one kao sportske grudnjake/topice, samo sam kupila premali pa sam ga dala sestri

Eto vidiš, onda ja nemam sreće kad god kupujem, nigdje osim u skupim dućanima

• Anđeo_
    04. Lipanj 2018. 13:55

Što se tiče kolica na sajmu kad sam bila shvatila sam da više od 5000 kn neću sigurno dat i za manje novaca imaju sve ono šta je meni potrebno... prijateljica mi stalno ponavlja nemoj da su glomazna nemoj da su glomazna da te povuče šta su lijepa... Iskusne imate vi neke savijete za dati nama neiskusnima vezano za kolica?

Crna191
    04. Lipanj 2018. 14:30

Anđeo_

Što se tiče kolica na sajmu kad sam bila shvatila sam da više od 5000 kn neću sigurno dat i za manje novaca imaju sve ono šta je meni potrebno… prijateljica mi stalno ponavlja nemoj da su glomazna nemoj da su glomazna da te povuče šta su lijepa… Iskusne imate vi neke savijete za dati nama neiskusnima vezano za kolica?

a ne znam što se smatra glomaznim..ni jedna 3u1 kolica nećeš naći da su mala..sve je to tu negdje.. moja su 2u1, Mutsy, prosječne veličine..meni je bilo bitno da nisu toliko baš teška no ja sam imala lift pa me i nije bilo previše briga, sad sam u visokom prizemlju pa mi isto to ok..i zavisi po kojim terenima misliš ići i kakav auto imaš.. znam da su za male gepeke super ona PegPerego Book plus S..
    jedna mala jako hvaljena kolica koja mogu od rođenja su ti Babyzen YOYO ali ih i plačaš..plus još AS..
    mogu ti i McLaren od 0+..eto, to su ti ne glomazna..a sad sve ovisi o ukusima, potrebama mama.. nemojte baš previše ni gledati da kotači idu po svim mogučim šumskim terenima jer realno gledajuči, u šumu ako idete ćete djete stavit u nosiljku prije ili kasnije..mi smo sa našima bili po Maksimiru i to još hoda po onim stazicama, mada sad već vidim da će mi drugo biti najviše u marami..

• LadyDi19
    04. Lipanj 2018. 14:31

Hello curke, mi  bili danasu petrovoj na triple testu, ajme jedva sam dosla kuci kako je vruce.. ☺️
    Inace bebica je dobro imamo 15 cm i 216 grama i nalazi su za 10 dana 😀
    Uzivajte u hladovini.. ☺️ 

Crna191
    04. Lipanj 2018. 14:38

Dija85

Josey2807

Dija85 slicna su ovima koje ja gledam, Bebetto Holland:
    https://www.jeftinije.hr/Proizvod/9357659/djecja-kolica-autosjedalice/djecja-kolica/djecja-kolica/djecja-kolica-bebetto-holland-w39-novi-dizajn-2017?MLI=true

E vidis da, slicna su. Idem ih pregledati 😁

ova oboja kolica su meni super radi košare..toliko je lijepo zatvorena da i na -15 možeš van sa djetetom, ako puše povjetarac neki, dijete je u nutra tako fino zaštićeno..jedina po meni mana koja bi meni bila je ova košara za stvari ispod kolica..super što je zatvorena da štiti od prašine i koječega, no ne stane skoro ništa u nju, a ja sam sa svojim znala ići na plac, u shopp i sve potrpam dolje i milina.. al to je manje bitna mana

04. Lipanj 2018. 14:43

Anđeo u potpunosti se slazem s onim sto je Crna191 rekla, nema  3 u 1 kolica koja su velicinom kao kisobran kolica, a ova koja su tu negdje velicinom, vevinom nemaju tak odobre amortizere i kotace sto cete osjetiti i ti i beba kad cete se vozit po nekom grubljem terenu (moja kisobran kolica su na sljunku korisna koliko i camac na betonu, a na tamo di ljetujemo je posvuda sljunak)

Crna191
    04. Lipanj 2018. 14:52

Justme123

Anđeo u potpunosti se slazem s onim sto jeCrna191 rekla, nema 3 u 1 kolica koja su velicinom kao kisobran kolica, a ova koja su tu negdje velicinom, vevinom nemaju tak odobre amortizere i kotace sto cete osjetiti i ti i beba kad cete se vozit po nekom grubljem terenu (moja kisobran kolica su na sljunku korisna koliko i camac na betonu, a na tamo di ljetujemo je posvuda sljunak)

ja sam sad uzela od kumova kišobran kolica Mamas&Papas..u rangu su sa onim najmanjim McLaren..ajme koji užas, jedva sam krug do parka napravila sa njima..spremila ih i čekaju da ih vratim..radije se vozimo u onom Smartrike bicikliću..a za dulje relacije opet vadimo svoja kolica..

Nina ❤
    04. Lipanj 2018. 14:52

Anđeo_

Što se tiče kolica na sajmu kad sam bila shvatila sam da više od 5000 kn neću sigurno dat i za manje novaca imaju sve ono šta je meni potrebno… prijateljica mi stalno ponavlja nemoj da su glomazna nemoj da su glomazna da te povuče šta su lijepa… Iskusne imate vi neke savijete za dati nama neiskusnima vezano za kolica?

Pozdrav cure! 
    Mi smo sa prvim djetetom uzeli sportska kolica koja idu u lezeci polozaj zbog toga sto smo zivjeli na 2. katu bez lifta, a i nismo imali kud sa 3 u 1kolicima u malom stanu. Sad smo u kuci, al ne mislim kupovati nova s kosarom jer su mi ta koja imamo skroz ok i skoro ko nova. 3 u 1 kolica su opcenito sva velika pa vodite racuna o tome da vam stanu u gepek auta 😉 
    Jeste mozda skicnule na Ljetne bebe? Krenulo je i kod njih 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.