Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Delilah
    04. Lipanj 2018. 09:09

Jutro 😀 dobrodošle nove 😀 mi smo jucer kupili par bodića i 2 kompletića odjeće... evo nas na punih 19 😀

Crna191
    04. Lipanj 2018. 09:14

Dobro jutro buduće i već postojeće mamice..
    Meni je jučer tako bio težak dan, baš mi je bio pritisak u trbuhu i dolje kao da ću m dobiti..a ni Mihael nije surađivao da se malo smiri nego je odlučio ciiiijeeeeli dan vrtit se i udarat.. čak je i malac stavio ruku na trbuh i osjetio bracu pa mu ništa nije bilo jasno..
    mi smo otvorili sezonu kupanja na balkonu, jućer se i mama bučnula u doslovno 3 cm vode ali baš je pasalo..
    Spominjale ste kolica, naručivanja i blabla.. ja bih samo napomenula da ništa što nije original dio as (jajeta) ne smije ići u isti.. jer proizvođači garantiraju sigurnost samo ako se AS pravilno koristi..ako vam se čini da je beba u previše sjedećem položaju, to se regulira nagibom na sjedalu, leđa u odnos na tlo moraju zatvarati kut od 45°..i onda koliko su god savijene nogice,ili se čini da je u sjedečem položaju beba, nije..
    Neka je spomenula i Mutsy Evo..moja kolica samo nisu u Farmer boji..predobra, prezadovoljna..evo spremno čekaju drugu bebu a korištena stvarno jaaaako puno po svim terenima..
    Hvala za info za DV Siget.. mi smo živjeli odmah u zgradi do vrtića no nismo ga na kraju tamo upisali, dobio je mjesto malac u gradu, a iz Sigeta su me naknadno zvali kad smo već malca upisali pa nismo htjeli komplicirati ali znam da je super vrtić jer sam svaki dan gledala tete tamo..
    Ja imam pregled u srijedu ujutro pa se javim kakvo je stanje kod nas sa težinom..po pokretima i bolnim lupanjima pretpostavljam da je blizu 1kg..ja stojim već više od mj dana na istoj kilaži..na +8kg i nadam se da će tako ostati još neko vrijeme..kako je ovo toplije vrijeme, samo mi se salate i voće jedu pa i težina stoji..al tako je to kod mene..u početku brzo, a kasnije sporije..obrnuto nego je svima, no to sam ja

04. Lipanj 2018. 09:23

Jutro klokanice i nove članice, dobrodošle!
    I ja prijavljujem da je moje dijete odlučilo rovariti po meni pa sve osjećam kao da imam menstruacijske bolove. Da ne govorim o hitnoćama za trčanje do WC-a kad mi sjedne na mjehur. 
    Sad sam malo postala lijena kako su krenule vrućine. Žao mi psa voditi u šetnju po stazama jer to isijava za poluditi, pa gledam uvijek da odemo negdje u hlad pa samo stojim i bacam loptu :-) Aktivnost, nula bodova. 

04. Lipanj 2018. 10:10

Dobro jutro cure!
    Nisam svakoj posebno komentirala trbuh, ali znajte da su predivni! 
    Mi smo stigli kuci, vratila sam se svom rezimu prehrane (kuhana jaja, jogurt, voce, salata) i odmah se osjecam bolje, a i nisam toliko napuhnuta i otecena.
    Jako je ugrijalo pa secem s psicom do 8 i po ujutro i tek nakon 7 navecer, stignemo u to vrijeme dovoljno se isetati :)
    Cure koje vec kupujete odjecu, dajte prijedloge ducana i okvirne cijene odjece, nemam ideju gdje kupovati..
    Bravo svima za preglede i lijepe novosti 
    Ide i tablica :)

04. Lipanj 2018. 10:12

Iris2018 - 31.08. 
    Isssa - 05.09. – decko – ZG (Petrova)
    BitCuOpetMama - 13.09. - decko
    svekyca - 13.09 – curica - Šibenik
    Ssanja - 16.09. - curica - Mia
    Crna191 - 17.09. – decko – Mihael - ZG (Petrova)
    Pandica1805 - 18.09. - decko
    Looda_vila - 21.09. - curica
    PlavaBorovnica - 21.09. – curica - Zadar
    Sunce_malo - 21.09. – decko
    suncica85 - 23.09.
    IvaGljiva - 25.09. - curica
    Nas_bebac - 25.09. – decko
    nestrpljiva25 - 25.09. - decko – Teo
    Lela2018 – 26.09. - decko
    Tinci0 - 27.09. – OB Pula
    anusha - 28.09. – curica
    Amy2018 - 30.09. - decko
    Baby.nb1 - 30.09. - decko
    Bruncili - 01.10. – curica – Bruna
    Josey2807 – 01.10. – decko - Josip
    koskica – 01.10. – OB Varazdin
    Dzennyy123 – 02.10.
    Luca95 - 03.10. – ZG (Petrova)
    Christyy - 05.10. – decko – ZG (Petrova)
    sarajka – 05.10. - decko
    mikica - 07.10. - decko - Marko
    Garavusa005 - 08.10. – KBC Rijeka
    NemamNadimak - 08.10.
    Justme123 – 11.10. – ZG (Sv. Duh)
    Dija85 - 12.10. - decko – Marin - Pakrac
    Nina - 12.10. – decko - Erik
    Schinin - 12.10. - decko – Nicholas – MoBap, St. Louis
    Dea_Rene - 15.10. – spol? – Jakov/Miriam - KBC Rijeka
    Petrapp2605 - 15.10. – spol? – Lovro/Patricia
    Cekalica123 – 16.10. - decko
    Teta90 - 16.10. - OB Pula
    Aurora - 17.10. – curica – Petrova/Vinogradska
    Jelena M - 18.10. – decko – Goran - KBC Split
    Trudnasam - 18.10. - decko
    Lea1202 - 19.10. – decko – OB Pula
    Baby.k - 20.10. – decko – Mihael – OB Karlovac
    LaFemme - 20.10. - curica
    veks - 21.10.
    Delilah - 29.10. – curica - Sofija
    Endzrue - 29.10.
    Kalanhoja - 30.10.
    Palcica12 - 30.10. – decko - ZG (Petrova)
    Ail - 05.11. – ZG (Sv. Duh)
    LadyDi19 - 05.11. – curica – Lorena - ZG (Petrova)
    Nsrm30 - 07.11.
    Anđeo – 13.11. - curica
    hortensia – 17.11.
    okozeleno - 20.11.
    Ivylee – 24.11. - curica
    Pomalo - 21.11. – blizanci
    Jagoda – 27.11. - Split
    Ljetna_dama - 06.12. - spol? – Allisa/Jakov

• Anđeo_
    04. Lipanj 2018. 10:35

Auuu ja sam do sad spavala bila na nekoj fešti kod susjeda 😱 nove cure dobro došle 😁

christyy
    04. Lipanj 2018. 10:37

Jutro curke, evo i mene nakon par dana odmora :) Preletila sam malo po komentarima i vidjela da buše rastu i da su prekrasne :) kolači isto Čestitam svima na pregledima, moj je ovaj petakk jeejjjj i nisam poslala sliku za ulazak u 6.mj ali budem čim ulovim vremena 

04. Lipanj 2018. 10:38

Teta90 - ma i mi ju šetamo rano ujutro i kasno navečer ali toliko isijavaju zidovi i beton da je njoj prevruće dolje pri podu. Briiiiižnaaaaaa... jezik do poda u roku od 3min. 

Tetra pelene
    https://www.ekupi.hr/Bubaba-tetra-pelene-10-kom-80x80-bijele-1313966.aspx
    Tetra šarene:
    http://adax.hr/webshop/cijena/pelena-tetra-adax-3-1-sarene
    Vreće za spavanje
    https://emporium.hr/proizvodi/novorodencad-i-bebe/vrece-spavanje/knot-so-bad-vreca-spavanje-djevojcice-i-djecake-vel-62-90-4929/#variationdetail4929_32535
    Nepromočiva plata
    http://adax.hr/webshop/cijena/plahta-nepromociva-map
    Plahta za krevetić
    https://www.mali.andjeo.com.hr/product/plahta-za-djecji-krevetic/?attribute_pa_velicina-donje-plahte=14070&attribute_pa_boja=bijela
    Kaliko krpice
    https://www.mali.andjeo.com.hr/product/maramice-art-20-4040-kaliko/?attribute_pa_pakiranje=neutralno
    Na ovoj stranici "Mali anđeo" sam jedino našla gužvane tetrice po 20kn kom. Nigdje drugdje nisam uspjela naći

Crna191
    04. Lipanj 2018. 10:49

Teta90

Dobro jutro cure!
    Nisam svakoj posebno komentirala trbuh, ali znajte da su predivni!
    Mi smo stigli kuci, vratila sam se svom rezimu prehrane (kuhana jaja, jogurt, voce, salata) i odmah se osjecam bolje, a i nisam toliko napuhnuta i otecena.
    Jako je ugrijalo pa secem s psicom do 8 i po ujutro i tek nakon 7 navecer, stignemo u to vrijeme dovoljno se isetati :)
    Cure koje vec kupujete odjecu, dajte prijedloge ducana i okvirne cijene odjece, nemam ideju gdje kupovati..
    Bravo svima za preglede i lijepe novosti
    Ide i tablica :)

HM..on ti je ok, sad kreću sniženja u dučanima, bit će puno i preko interneta sad ponuda i besplatne dostave.. HM ti ima malo veće brojeve pa je njihov npr 56 veći od c&a.. cijene znaš i sama
    C&A.. po meni super kvaliteta, možda malo veće cijene nego hm ali kad im je sniženje baš se zna za jeftino dobro kupiti.. bodi cca 25kn
    ZARA BABY.. a cijene kao i hm..kvaliteta - kako šta..kod njih volim trenirkice donji dio jer su super..ne naručujem online nego baš u dučanu da pipnem sve, neke majice su grozne nakon jednog pranja što smo dobili..
    NEXT..oooodličan ali i skup..ali i kvalitetan..naše pidžamice koje dolaze po 4 u pakiranju evo sad će 3 generacija nositi i baš su kao nove.. ja sam zadovoljna sa svime što imam od tamo.. imaš online shop pa vidi cijene, iste su kao i u dučanu.. sniženja nemaju često kao hm, a kad im krene sniženje, taj dan ako ne odeš je već sve probrano..
    PEPCO..meni je ok sad za vrtić malcu uzimati i recimo kad krenu puzati i kašice papati jer flekaju pa ti majčice od 18kn ili bodija od 10kn nije žao.. kvaliteta im je ok, mene više muči što su boje kričave a to mi za vrtić svejedno..za nekud sredit bebu mi nije..
    KIK, MANA, NKD.. sve tu negdje i po kvaliteti i po cijeni..jeftiniji su od hm i C&A..3 bodija sam ja u mani kupila za 60-70kn i nosio ih je dosta dugo..
    ETHEREAL..on line naručivanje..ja sam naručivala dekice bambus i tetra..hvale i bodije njihove dosta ali ja ne bih dala +50kn za jedan bodi..
    EMPORIUM..dučan je baš outlet i isplati se otiči neke stvari kupiti..znam da smo mi jedno 5 kompleta trenirkica i komplet za iz bolnice platili nekih 400kn..imaju i online, ne znam dal su iste cijene kao u dučanu..

mislim da je to sve gdje sam ja ikad ušla išta kupiti..
    Bubamara, baby center i takve stvari nisam kupovala robicu pa ne znam..tamo smo samo kupovali opremu što nam je trebalo..

04. Lipanj 2018. 10:51

Crna191

Dobro jutro buduće i već postojeće mamice..
    Meni je jučer tako bio težak dan, baš mi je bio pritisak u trbuhu i dolje kao da ću m dobiti..a ni Mihael nije surađivao da se malo smiri nego je odlučio ciiiijeeeeli dan vrtit se i udarat.. čak je i malac stavio ruku na trbuh i osjetio bracu pa mu ništa nije bilo jasno..
    mi smo otvorili sezonu kupanja na balkonu, jućer se i mama bučnula u doslovno 3 cm vodeali baš je pasalo..
    Spominjale ste kolica, naručivanja i blabla.. ja bih samo napomenula da ništa što nije original dio as (jajeta) ne smije ići u isti.. jer proizvođači garantiraju sigurnost samo ako se AS pravilno koristi..ako vam se čini da je beba u previše sjedećem položaju, to se regulira nagibom na sjedalu, leđa u odnos na tlo moraju zatvarati kut od 45°..i onda koliko su god savijene nogice,ili se čini da je u sjedečem položaju beba, nije..
    Neka je spomenula i Mutsy Evo..moja kolica samo nisu u Farmer boji..predobra, prezadovoljna..evo spremno čekaju drugu bebu a korištena stvarno jaaaako puno po svim terenima..
    Hvala za info za DV Siget.. mi smo živjeli odmah u zgradi do vrtića no nismo ga na kraju tamo upisali, dobio je mjesto malac u gradu, a iz Sigeta su me naknadno zvali kad smo već malca upisali pa nismo htjeli komplicirati ali znam da je super vrtić jer sam svaki dan gledala tete tamo..
    Ja imam pregled u srijedu ujutro pa se javim kakvo je stanje kod nas sa težinom..po pokretima i bolnim lupanjima pretpostavljam da je blizu 1kg..ja stojim već više od mj dana na istoj kilaži..na +8kg i nadam se da će tako ostati još neko vrijeme..kako je ovo toplije vrijeme, samo mi se salate i voće jedu pa i težina stoji..al tako je to kod mene..u početku brzo, a kasnije sporije..obrnuto nego je svima, no to sam ja

Ja sam spomenula dodavanje jastuka u jaje, onakvog umetka kakav MAXI COSI sjedalice imaju u svojim jajima, a ova as uz kokica nema i onda ti dijete zavrsi sa zalezanom glavom, taj umetak je potpuno siguran i koristila sam ga i za prethodno dvoje djece. Osim toga, postoji umetak za nedonoscad koji preporucaju staviti u jaje ako ti je beba jako mala, sestricna mog supruga je rodila u 32 tjednu i u bolnici su im rrkli za taj umetak za malca kad ce ga nosit doma .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.