Jutro 😀 dobrodošle nove 😀 mi smo jucer kupili par bodića i 2 kompletića odjeće... evo nas na punih 19 😀
Dobro jutro buduće i već postojeće mamice..
Meni je jučer tako bio težak dan, baš mi je bio pritisak u trbuhu i dolje kao da ću m dobiti..a ni Mihael nije surađivao da se malo smiri nego je odlučio ciiiijeeeeli dan vrtit se i udarat.. čak je i malac stavio ruku na trbuh i osjetio bracu pa mu ništa nije bilo jasno..
mi smo otvorili sezonu kupanja na balkonu, jućer se i mama bučnula u doslovno 3 cm vode ali baš je pasalo..
Spominjale ste kolica, naručivanja i blabla.. ja bih samo napomenula da ništa što nije original dio as (jajeta) ne smije ići u isti.. jer proizvođači garantiraju sigurnost samo ako se AS pravilno koristi..ako vam se čini da je beba u previše sjedećem položaju, to se regulira nagibom na sjedalu, leđa u odnos na tlo moraju zatvarati kut od 45°..i onda koliko su god savijene nogice,ili se čini da je u sjedečem položaju beba, nije..
Neka je spomenula i Mutsy Evo..moja kolica samo nisu u Farmer boji..predobra, prezadovoljna..evo spremno čekaju drugu bebu a korištena stvarno jaaaako puno po svim terenima..
Hvala za info za DV Siget.. mi smo živjeli odmah u zgradi do vrtića no nismo ga na kraju tamo upisali, dobio je mjesto malac u gradu, a iz Sigeta su me naknadno zvali kad smo već malca upisali pa nismo htjeli komplicirati ali znam da je super vrtić jer sam svaki dan gledala tete tamo..
Ja imam pregled u srijedu ujutro pa se javim kakvo je stanje kod nas sa težinom..po pokretima i bolnim lupanjima pretpostavljam da je blizu 1kg..ja stojim već više od mj dana na istoj kilaži..na +8kg i nadam se da će tako ostati još neko vrijeme..kako je ovo toplije vrijeme, samo mi se salate i voće jedu pa i težina stoji..al tako je to kod mene..u početku brzo, a kasnije sporije..obrnuto nego je svima, no to sam ja
Jutro klokanice i nove članice, dobrodošle!
I ja prijavljujem da je moje dijete odlučilo rovariti po meni pa sve osjećam kao da imam menstruacijske bolove. Da ne govorim o hitnoćama za trčanje do WC-a kad mi sjedne na mjehur.
Sad sam malo postala lijena kako su krenule vrućine. Žao mi psa voditi u šetnju po stazama jer to isijava za poluditi, pa gledam uvijek da odemo negdje u hlad pa samo stojim i bacam loptu :-) Aktivnost, nula bodova.
Dobro jutro cure!
Nisam svakoj posebno komentirala trbuh, ali znajte da su predivni!
Mi smo stigli kuci, vratila sam se svom rezimu prehrane (kuhana jaja, jogurt, voce, salata) i odmah se osjecam bolje, a i nisam toliko napuhnuta i otecena.
Jako je ugrijalo pa secem s psicom do 8 i po ujutro i tek nakon 7 navecer, stignemo u to vrijeme dovoljno se isetati :)
Cure koje vec kupujete odjecu, dajte prijedloge ducana i okvirne cijene odjece, nemam ideju gdje kupovati..
Bravo svima za preglede i lijepe novosti
Ide i tablica :)
Iris2018 - 31.08.
Isssa - 05.09. – decko – ZG (Petrova)
BitCuOpetMama - 13.09. - decko
svekyca - 13.09 – curica - Šibenik
Ssanja - 16.09. - curica - Mia
Crna191 - 17.09. – decko – Mihael - ZG (Petrova)
Pandica1805 - 18.09. - decko
Looda_vila - 21.09. - curica
PlavaBorovnica - 21.09. – curica - Zadar
Sunce_malo - 21.09. – decko
suncica85 - 23.09.
IvaGljiva - 25.09. - curica
Nas_bebac - 25.09. – decko
nestrpljiva25 - 25.09. - decko – Teo
Lela2018 – 26.09. - decko
Tinci0 - 27.09. – OB Pula
anusha - 28.09. – curica
Amy2018 - 30.09. - decko
Baby.nb1 - 30.09. - decko
Bruncili - 01.10. – curica – Bruna
Josey2807 – 01.10. – decko - Josip
koskica – 01.10. – OB Varazdin
Dzennyy123 – 02.10.
Luca95 - 03.10. – ZG (Petrova)
Christyy - 05.10. – decko – ZG (Petrova)
sarajka – 05.10. - decko
mikica - 07.10. - decko - Marko
Garavusa005 - 08.10. – KBC Rijeka
NemamNadimak - 08.10.
Justme123 – 11.10. – ZG (Sv. Duh)
Dija85 - 12.10. - decko – Marin - Pakrac
Nina - 12.10. – decko - Erik
Schinin - 12.10. - decko – Nicholas – MoBap, St. Louis
Dea_Rene - 15.10. – spol? – Jakov/Miriam - KBC Rijeka
Petrapp2605 - 15.10. – spol? – Lovro/Patricia
Cekalica123 – 16.10. - decko
Teta90 - 16.10. - OB Pula
Aurora - 17.10. – curica – Petrova/Vinogradska
Jelena M - 18.10. – decko – Goran - KBC Split
Trudnasam - 18.10. - decko
Lea1202 - 19.10. – decko – OB Pula
Baby.k - 20.10. – decko – Mihael – OB Karlovac
LaFemme - 20.10. - curica
veks - 21.10.
Delilah - 29.10. – curica - Sofija
Endzrue - 29.10.
Kalanhoja - 30.10.
Palcica12 - 30.10. – decko - ZG (Petrova)
Ail - 05.11. – ZG (Sv. Duh)
LadyDi19 - 05.11. – curica – Lorena - ZG (Petrova)
Nsrm30 - 07.11.
Anđeo – 13.11. - curica
hortensia – 17.11.
okozeleno - 20.11.
Ivylee – 24.11. - curica
Pomalo - 21.11. – blizanci
Jagoda – 27.11. - Split
Ljetna_dama - 06.12. - spol? – Allisa/Jakov
Auuu ja sam do sad spavala bila na nekoj fešti kod susjeda 😱 nove cure dobro došle 😁
Jutro curke, evo i mene nakon par dana odmora :) Preletila sam malo po komentarima i vidjela da buše rastu i da su prekrasne :) kolači isto Čestitam svima na pregledima, moj je ovaj petakk jeejjjj
i nisam poslala sliku za ulazak u 6.mj ali budem čim ulovim vremena
Teta90 - ma i mi ju šetamo rano ujutro i kasno navečer ali toliko isijavaju zidovi i beton da je njoj prevruće dolje pri podu. Briiiiižnaaaaaa... jezik do poda u roku od 3min.
Tetra pelene:
https://www.ekupi.hr/Bubaba-tetra-pelene-10-kom-80x80-bijele-1313966.aspx
Tetra šarene:
http://adax.hr/webshop/cijena/pelena-tetra-adax-3-1-sarene
Vreće za spavanje
https://emporium.hr/proizvodi/novorodencad-i-bebe/vrece-spavanje/knot-so-bad-vreca-spavanje-djevojcice-i-djecake-vel-62-90-4929/#variationdetail4929_32535
Nepromočiva plata
http://adax.hr/webshop/cijena/plahta-nepromociva-map
Plahta za krevetić
https://www.mali.andjeo.com.hr/product/plahta-za-djecji-krevetic/?attribute_pa_velicina-donje-plahte=14070&attribute_pa_boja=bijela
Kaliko krpice
https://www.mali.andjeo.com.hr/product/maramice-art-20-4040-kaliko/?attribute_pa_pakiranje=neutralno
Na ovoj stranici "Mali anđeo" sam jedino našla gužvane tetrice po 20kn kom. Nigdje drugdje nisam uspjela naći
Dobro jutro cure!
Nisam svakoj posebno komentirala trbuh, ali znajte da su predivni!
Mi smo stigli kuci, vratila sam se svom rezimu prehrane (kuhana jaja, jogurt, voce, salata) i odmah se osjecam bolje, a i nisam toliko napuhnuta i otecena.
Jako je ugrijalo pa secem s psicom do 8 i po ujutro i tek nakon 7 navecer, stignemo u to vrijeme dovoljno se isetati :)
Cure koje vec kupujete odjecu, dajte prijedloge ducana i okvirne cijene odjece, nemam ideju gdje kupovati..
Bravo svima za preglede i lijepe novosti
Ide i tablica :)
HM..on ti je ok, sad kreću sniženja u dučanima, bit će puno i preko interneta sad ponuda i besplatne dostave.. HM ti ima malo veće brojeve pa je njihov npr 56 veći od c&a.. cijene znaš i sama
C&A.. po meni super kvaliteta, možda malo veće cijene nego hm ali kad im je sniženje baš se zna za jeftino dobro kupiti.. bodi cca 25kn
ZARA BABY.. a cijene kao i hm..kvaliteta - kako šta..kod njih volim trenirkice donji dio jer su super..ne naručujem online nego baš u dučanu da pipnem sve, neke majice su grozne nakon jednog pranja što smo dobili..
NEXT..oooodličan ali i skup..ali i kvalitetan..naše pidžamice koje dolaze po 4 u pakiranju evo sad će 3 generacija nositi i baš su kao nove.. ja sam zadovoljna sa svime što imam od tamo.. imaš online shop pa vidi cijene, iste su kao i u dučanu.. sniženja nemaju često kao hm, a kad im krene sniženje, taj dan ako ne odeš je već sve probrano..
PEPCO..meni je ok sad za vrtić malcu uzimati i recimo kad krenu puzati i kašice papati jer flekaju pa ti majčice od 18kn ili bodija od 10kn nije žao.. kvaliteta im je ok, mene više muči što su boje kričave a to mi za vrtić svejedno..za nekud sredit bebu mi nije..
KIK, MANA, NKD.. sve tu negdje i po kvaliteti i po cijeni..jeftiniji su od hm i C&A..3 bodija sam ja u mani kupila za 60-70kn i nosio ih je dosta dugo..
ETHEREAL..on line naručivanje..ja sam naručivala dekice bambus i tetra..hvale i bodije njihove dosta ali ja ne bih dala +50kn za jedan bodi..
EMPORIUM..dučan je baš outlet i isplati se otiči neke stvari kupiti..znam da smo mi jedno 5 kompleta trenirkica i komplet za iz bolnice platili nekih 400kn..imaju i online, ne znam dal su iste cijene kao u dučanu..
mislim da je to sve gdje sam ja ikad ušla išta kupiti..
Bubamara, baby center i takve stvari nisam kupovala robicu pa ne znam..tamo smo samo kupovali opremu što nam je trebalo..
Dobro jutro buduće i već postojeće mamice..
Meni je jučer tako bio težak dan, baš mi je bio pritisak u trbuhu i dolje kao da ću m dobiti..a ni Mihael nije surađivao da se malo smiri nego je odlučio ciiiijeeeeli dan vrtit se i udarat.. čak je i malac stavio ruku na trbuh i osjetio bracu pa mu ništa nije bilo jasno..
mi smo otvorili sezonu kupanja na balkonu, jućer se i mama bučnula u doslovno 3 cm vodeali baš je pasalo..
Spominjale ste kolica, naručivanja i blabla.. ja bih samo napomenula da ništa što nije original dio as (jajeta) ne smije ići u isti.. jer proizvođači garantiraju sigurnost samo ako se AS pravilno koristi..ako vam se čini da je beba u previše sjedećem položaju, to se regulira nagibom na sjedalu, leđa u odnos na tlo moraju zatvarati kut od 45°..i onda koliko su god savijene nogice,ili se čini da je u sjedečem položaju beba, nije..
Neka je spomenula i Mutsy Evo..moja kolica samo nisu u Farmer boji..predobra, prezadovoljna..evo spremno čekaju drugu bebu a korištena stvarno jaaaako puno po svim terenima..
Hvala za info za DV Siget.. mi smo živjeli odmah u zgradi do vrtića no nismo ga na kraju tamo upisali, dobio je mjesto malac u gradu, a iz Sigeta su me naknadno zvali kad smo već malca upisali pa nismo htjeli komplicirati ali znam da je super vrtić jer sam svaki dan gledala tete tamo..
Ja imam pregled u srijedu ujutro pa se javim kakvo je stanje kod nas sa težinom..po pokretima i bolnim lupanjima pretpostavljam da je blizu 1kg..ja stojim već više od mj dana na istoj kilaži..na +8kg i nadam se da će tako ostati još neko vrijeme..kako je ovo toplije vrijeme, samo mi se salate i voće jedu pa i težina stoji..al tako je to kod mene..u početku brzo, a kasnije sporije..obrnuto nego je svima, no to sam ja
Ja sam spomenula dodavanje jastuka u jaje, onakvog umetka kakav MAXI COSI sjedalice imaju u svojim jajima, a ova as uz kokica nema i onda ti dijete zavrsi sa zalezanom glavom, taj umetak je potpuno siguran i koristila sam ga i za prethodno dvoje djece. Osim toga, postoji umetak za nedonoscad koji preporucaju staviti u jaje ako ti je beba jako mala, sestricna mog supruga je rodila u 32 tjednu i u bolnici su im rrkli za taj umetak za malca kad ce ga nosit doma .
Sortiraj odgovore
Najstariji