Jutro drage moje! Evo slikice sa punih 21.tj, i jedne iz 19.tj za usporedbu.
Hvala svim curkama na preporukama di je što najbolje kupiti, sigurno će zatrebati svakoj od nas :)
Nego jel koja od vas možda kupila ili probala mullerove trudničke grudnjake? Ja ponovo moram u nabavu novih i ne znam više di bi si kupila neki da ne bude brutalno skup, a da mi bude udoban, više me ni estetika ne dira previše, samo da su pamučni i udobni jer od ove vrućine više ne znam što bih sa sobom. Najrađe bi po kući hodala u grudnjaku i gačama
Petrapp ja ti nosim one sportske, bilo ih je jeftino za kupiti u new yorkeru. Baš i ja trebam ovaj tj. u nabavku jer mi sve ispada
Nego jel koja od vas možda kupila ili probala mullerove trudničke grudnjake? Ja ponovo moram u nabavu novih i ne znam više di bi si kupila neki da ne bude brutalno skup, a da mi bude udoban, više me ni estetika ne dira previše, samo da su pamučni i udobni jer od ove vrućine više ne znam što bih sa sobom. Najrađe bi po kući hodala u grudnjaku i gačama
Na one za dojenje mislis? Meni su bili grozni svi ti bez zice jer mi nis ne drze kak spada tako da sam ja nosila obican grudnjak, ali puno veci i krajem trudnoce i tijekom dojenja. A stvarno povoljnih imas u new yorkeru, hm-u, c&a i onom Tezenisu (ne znam koliko tam valjaju, nisam kupovala nikad).
Dobrodosle nove curke! ❤
Nama je pregled sutra I bas se veselim! Nismo se vidjeli dugo posto mi na zadnjem pregledu nije htio raditi uzv, jer smo tjedan prije bili na 4D
Petraap ja I jesam po cijele dane u gacama I potkosulji koju zafrknem preko cica pa dođe ko topic 😂😂 al dobro, ja sam sama u stanu.
ja sam ti uzela u womens secretu dva u vecoj velicini tako da su mi super, bez zice, ali nisu skroz pamucni, od microfibre su, al bez jastucica jer ne volim one skroz tanke jer mi se onda bradavice vide...
sad mi je stvarno vruce u svemu, a s obzirom da sam sama do navecer mislim da cu danas samo u gacama ostati 😂😂😂
Tezenis vam je po mom iskustvu kolko para tolko I muzike, a opet s obzirom da je to sad jako promjenjivo mozda se ni ne isplati previse ulagat.
Ajme jeste skuzile da su proljetnice pri kraju 😌😌
url=https://lilypie.com]
Garavusa i Crna, hvala na preporukama :)
Petrapp, ja sam si kupila par topica, nisu grudnjaci, nemaju zicu ni nista, slicno onome sto nose curice prije nego pocnu nositi grudnjak Nemam velike sise, ali ne volim ni biti bez grudnjaka, ovako mi ih top malo drzi, a full je udoban! Uzela sam u Kiku za 25kn. Trudnicki grudnjak cu vjerojatno kupovati tek za dojenje, ako mislis na onaj kojem se prednji dio otkopca.
Baby.nb1, sretno na pregledu sutra :) Pratim proljetnice i skoro sve su se izredale, sad cemo uskoro prijeci na ljetnice :D
meni je inače muka bilo kupiti grudnjak jer sam ful tanka u leđima, prije sam trebala 75C što sam mogla kupit u lisci najčeše, jer u drugim dućanima je bilo čim je košarica c mora biti 80, 85 ili više, pa mi je to bilo jako široko, a kaj ću sad kad sam očito prešla na D...nemam pojma.
Justme123 u tezenisu je inače bilo dobrih grudnjaka bez žice, al i tam je lutrija naletiti na odgovarajuću veličinu.
Justme123 znam na što misliš..ja imam takav uložak u svojoj AS MC.. ali evo, samo prenosim što mi je frendica savjetnica za AS rekla..jer u slučaju sudara, AS je testirana samo sa svojim original djelovima i proizvođač iste garantira sigurnost samo pri pravilnom korištenju.. Naravno da svatko od nas uopće ni ne razmišlja o sudaru ili nedaj Bože ičem gorem.. a to što u bolnici kažu, kažu i da se iznose bebe u košarama onim mekanim, pa onda mame i doma voze u tome bebe.. ali, svatko odlučuje za svoje djete..
Baby.nb1 i ja sam si bila kupila u 3.mj u womens secretu 3 komada, al su mi sad mali.
Teta90 imam par tih starih topića od mikrofibre, al nemrem baš tak okolo hodat, to mi je više za po doma, a i iz tih topića mi već sve ispada kak god da su jako elastični . Ma gledala sam te "trudničke" iliti za dojenje, u mulleru i neke sam vidla u hm-u pa sad ne znam, koliko mi je to pametno uzimati...al nešto moram kupiti.
Sortiraj odgovore
Najstariji