ja sam i za dojenje koristila obične grudnjake..nekako mi ti za dojenje sa otkopčavanjem nisu bili praktični.. svejedno mi je izbacila cijelu sisu van grudnjaka ili otkopčavala da se vidi samo bradavica - ionako vani nikad nisam dojila ili bi bila pokrivena ako sam baš morala dojiti negdje..a s vremenom vam već postane i svejedno tko vas vidi.imam 3 za dojenje iz hm, jedan je podstavljen da se ne vide bradavice i sav se izdeformirao odmah na početku, a dva su ona mekana i ta dva su ok i udobna no ja ne volim kad se sve oslikava..
Cure, čitam vas tu i tamo pa sad vidim ovo za grudnjake. Ja sam kupila u lidlu kad je bilo, u mulleru i jedan u yamamay. I za sad mi je ovaj u yamamay najbolji
Baby.nb1 i ja bi tak bila obucena da ne moram na poslu bit hahaha
Petrapp znam da su oni povoljni, ici cu pogledat tamo kad velis da su dobri...e sad od velicine me lovi muka ionako kad sam pri kraju trudnoce jer narastem za nekoliko brojeva, ljubomorna sam na cure koje ostanu na B kosarici u trudnoci...ja inace imam 75B, u trudnoci dodem do 75D ili vise 😐
Crna191 glavno da se kuzimo 😊 . A u kosari stvarno ne bi dijete vozila u autu nikad iz straha jer to nemas kako vezat, pogotovo ako nije jedino dijete u autu.
Grudnjaci...ja i dalje imam 2 mala plivadončeka 😂, i dalje sam u istim grudnjacima a baš sam se veselila da će narasti u trudnoći, možda za pola broja ako su narasle 😂😂😂😂 ali su zato poplavile od žila 😀
Grudnjaci…ja i dalje imam 2 mala plivadončeka 😂, i dalje sam u istim grudnjacima a baš sam se veselila da će narasti u trudnoći, možda za pola broja ako su narasle 😂😂😂😂 ali su zato poplavile od žila 😀
Tako i moje.🤣 bile su mrvicu narasle i sad kao da se malo smanjile. Ali su cvrsce. Mislila sam da ce biti vece 😭😅
Moj malac je izgleda postao aktivan. I sinoc i danas. Nakon toliko ne javljanja sad sigurno znam da je on. 😁
Cure, mozda cu se ponoviti s temom, ali sada sam skroz u tome... jeste mozda definirale koju marku i model kolica cete uzeti?
Jutro drage moje! Evo slikice sa punih 21.tj, i jedne iz 19.tj za usporedbu.
Baš se vidi razlika lipo se zaobljuje😊
Cure, mozda cu se ponoviti s temom, ali sada sam skroz u tome…jeste mozda definirale koju marku i model kolica cete uzeti?
Ja aam sva zbunjena u vezi toga. Evo upravo sam gledala ova
https://djecjaoprema.hr/proizvod/como-djecja-kolica-3u1/
Lijepa su mi i mislim da imaju sve sto mi treba, ali presomislit cu se jos puno puta. Ne bih htjela davati vise od 3500 kn na kolica. Mozda, mozda 4000 kn.
Dija85 slicna su ovima koje ja gledam, Bebetto Holland:
https://www.jeftinije.hr/Proizvod/9357659/djecja-kolica-autosjedalice/djecja-kolica/djecja-kolica/djecja-kolica-bebetto-holland-w39-novi-dizajn-2017?MLI=true
Petrapp pa 75c je dosta cesta velicina, cudi me da ti je tesko naci. Mislim, radim u ducanu s donjim rubljem, pa mi je zapelo za oko 😁😁 Obicno se zene koje nose vece velicine zale da im je tesko naci.
I u Pepcu sam vidjela jeftino one kao sportske grudnjake/topice, samo sam kupila premali pa sam ga dala sestri
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji