PlavaBorovnica, ja sam ju pitala koliko je dugačka, pa mi je rekla da više nećemo mjeriti dužinu njenu nego glavu, natkoljenicu i tako možda još nešto, nisam zapamtila, ali bi mi svaki put rekla koliko je teška :D meni je s 22 tjedna bila velika oko 750 grama
Evo na ovom linku si mozes sama izracunati duzinu bebe ak upises duzinu bedrene kosti (FL) s obzirom da ce ti to pisati na nalaz:
http://www.gravidanzaonline.it/calcola-on-line/calcola-lunghezza-feto
Bok cure, samo da pozdravim!
Mi smo pod klimom, nismo jos otisli na more, ali mogli bi ovaj tjedan :)
Hortensia, dobrodosla! :) Kad ti je termin?
Jelena, bravo za napredak!
Iris, mi cemo uzeti obicnu kadicu i staviti ju negdje na poviseno (masina, stol i sl), a poslije kadicu stavimo u kadu.
Nasli smo vecinu stvari koju smo trazili, dio cemo kupiti u zgu krajem 8. mjeseca, a dio u puli.
Justme123, ovo je super!😘
Pronašla sam na toj stranici i izračun težine uz mjere glave i abdomena. Ispada da je tada, sa 23+4 tjedna, cura bila dugačka 32 cm i 730g 😯 ako sam sve dobro upisala.
Teta 90 termin je 17.11 :-))
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Pronašla sam na toj stranici i izračun težine uz mjere glave i abdomena. Ispada da je tada, sa 23+4 tjedna, cura bila dugačka 32 cm i 730g 😯 ako sam sve dobro upisala.
Da, da, ima i to, ali nisam stigla trazit pa da linkam sve, imala sam jednu kriznu situaciju s odlaskom iz parka jer se nekima nije islo doma pa je bilo svega od pregovora, nagovora, pa do plakanja, vikanja...
Ja dodajem u tablicu da je curica😊 još ne znam da li ću u Petrovu ili Vinogradsku... iako spadam u Petrovu....
Mene već dva dana baš jako probada u rodnicu. Ima netko sličnih iskustava ili kakav savjet? Ležim, pijem Mg.....
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Hortensia dobrodosla! Ja sam isto u nizim tjednima pa citam cure da znam sto me ceka 🙈 Iako ovo mi je druga trudnoca pa sam nekako opustenija nego u prvoj.
Ovaj period do pregleda mi nekako traje cijelu vjecnost, jos deset dana treba odvaliti 😱
Mi smo se za vikend malo zaletili do mora pa sam se bas nauzivala i sad mi je koma kad pomislim ma posao sutra!
Eh da i ja prijavljujem lagano oticanje stopala sto me u prvoj trudnoci nikad nije mucilo a sad vec ovako rano krenulo. Valjda kombinacija vrucina, posao i neumorni cetverogodisnjak 😂
Da, da, ima i to, ali nisam stigla trazit pa da linkam sve, imala sam jednu kriznu situaciju s odlaskom iz parka jer se nekima nije islo doma pa je bilo svega od pregovora, nagovora, pa do plakanja, vikanja…
Hjoooj, pobuna :) sve nas to čeka...
Dobro jutro!
Upravo sam na pretragama za ogt, čekam u blizini bolnice na slijedeće vađenje krvi. Ona tekućina nije bila toliko fuj kad sam pila, ali mi je nekako slabo od nje...
Kako ste jutros?
Sortiraj odgovore
Najstariji