Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Svibanj 2018. 20:03

Luca95

Danas sam kupila jastuk za dojenje, u BabyCentru 500kn, u trgovini Junior (Supernova) 195kn. Ovaj skuplji mi se cini samo malo tvrdji 🤔 Prva stvar koju sam kupila, sve ostalo planiram u Srpnju. Prije toga ce biti samo dobra priprema. Cure iz Zg, preporuka ordinacija za 4D? 🙂 Zanima me vas savjet, misljenje…M je sportas, u vezi smo 7 godina, on vec godinama ne zivi u RH, upitno je gdje cemo se usidriti I kad. Oboje smo mladi, njemu je 24, meni 23. Ja studiram informatiku I ostala mi je jos godina. Svakako bi voljela privesti skolovanje kraju bez odgadanja, termin poroda je kada I pocetak novog semestra. Studentice, da li je to izvedivo makar vanredno? Jos nikad nisam rodila I studirala 😂 Drugo pitanje, M ce biti odsutan, odnosno nece moci biti uz mene nakon poroda, plan je nakon sto beba I ja budemo spremni da odemo zivjeti kod njega. Zivjeti s njegovom majkom ili sama u stanu? Sigurnost ili komocija? Voljela bi sama uhvatiti ritam sa bebom a opet ona bi mi bila od velike pomoci ☺

Ja sam starija od tebe ali rjesavam drugi fax i trudna sam skoro pet mjeseci. Vanredni sam student, ja ti planiram zamrznuti godinu ili semestar ali vjerojatno godinu, no ne jos nego tamo negdje u osmom mjesecu posto u 10 moram roditi. Ne bi to radila ali mi fax nije u mjestu stanovanja pa ce mi biti problem putovati a i nakon 6 mjseci se moram vratiti na posao.
    Sto se tice gdje ziviti nek ti bude tesko na pocetku  ali moj savjet je radje sama bez svekrve!!!!!!!!! sto baba kilavo dijete kako se kaze. Ona ti i ovako moze biti od pomoci- skuha, dodje malo pocistiti. to ti je glavno.

Ssanja
    15. Svibanj 2018. 20:28

Cure divim se vama koje ste trudne i paralelno studirate 😊 ja sam ove godine imala u planu upisati još jedan magistarski ali sam definitivno to odgodila za neki naredni period dok sve ne položim beba, posao i sve što ide uz to.
    Teta mi smo sobicu kupili u Sarajevu, našla sam radnju sa super stvarima a relativno pristupačnu cijenama. Komodica mi se činila premalo da sve stane u nju pa smo zato uzeli i ormarić iz razloga što u svom ormaru imam i previše stvari i baš ne bih imala prostora za bilo šta dodatno.

Baby.nb1
    15. Svibanj 2018. 20:32

Luca95 ja sam ti na 4D isla u polikliniku Sunce I bas sam bila zadovoljna. Ustvari prvo je dok isao napraviti onaj veliki anomaly scan pa je tu kombinirao 2d I 3d I na kraju je upalio 4d. Dobili super slikice, kratki video, saznali spol, bas smo uzivali. 
    A za svekrvu bi ti bez razmisljanja rekla sama, ali ako sam shvatila to bi bio period kad dodjes iz bolnice s bebom dok se ne preselite k muzu jel? Nisam sigurna sta bi napravila... jel ti blizu? Mislim, dal postoji opcija da ti dodje preko dana malo uskocit, pripomoc?

url=https://lilypie.com]

15. Svibanj 2018. 20:35

Cure jeste li ikad cule od nekog dr da 4d ajmo reci steti bebi? usporedili su kao da dijete stavis u tostersto vi mislite o tome? Da se razumijemo nije to reko neki žnj doktor ali me zanimaju vasa misljenja. Ja nisam ni za ni protiv jer ne znam puno o tome i to mi je bio prvi glas.

Baby.nb1
    15. Svibanj 2018. 20:40

LEA1202

Cure jeste li ikad cule od nekog dr da 4d ajmo reci steti bebi? usporedili su kao da dijete stavis u tostersto vi mislite o tome? Da se razumijemo nije to reko neki žnj doktor ali me zanimaju vasa misljenja. Ja nisam ni za ni protiv jer ne znam puno o tome i to mi je bio prvi glas.

Prvi put cujem... pa ne vjerujem da bi to bas prakticirali na nacin na koji to danas rade, a da ne spominjemo da vec I 5d postoji... a I nekako mi logika nalaze da bi se bilo kakva nelagoda ili ne daj boze bol djeteta ocitovala u promjeni otkucaja srca... ne znam, evo kad se sjetim naseg 4d, beba nije djelovala ni najmanje uznemirena, dapace...

15. Svibanj 2018. 20:40

Divannnnnnnnn je krevetic jaooooo!!!!!!!!!!!

15. Svibanj 2018. 20:41

Baby.nb1

LEA1202

Prvi put cujem… pa ne vjerujem da bi to bas prakticirali na nacin na koji to danas rade, a da ne spominjemo da vec I 5d postoji… a I nekako mi logika nalaze da bi se bilo kakva nelagoda ili ne daj boze bol djeteta ocitovala u promjeni otkucaja srca… ne znam, evo kad se sjetim naseg 4d, beba nije djelovala ni najmanje uznemirena, dapace…

vjerujem, samo zelim cuti misljenja....

Baby.nb1
    15. Svibanj 2018. 20:46

LEA1202

Baby.nb1

LEA1202

Prvi put cujem… pa ne vjerujem da bi to bas prakticirali na nacin na koji to danas rade, a da ne spominjemo da vec I 5d postoji… a I nekako mi logika nalaze da bi se bilo kakva nelagoda ili ne daj boze bol djeteta ocitovala u promjeni otkucaja srca… ne znam, evo kad se sjetim naseg 4d, beba nije djelovala ni najmanje uznemirena, dapace…

vjerujem, samo zelim cuti misljenja….

Sjecam se kad sam kolegici s posla spomenula 4d uzv, da je onako znakovito rekla da je ona svojedobno izricito odbijala 3d uzv, aludirajuci da je to nesto stetno. Malo je rec da je ostala paf kad sam joj rekla postoji I 5d. A opet, citala sam, a I mislim da je tu netko od cura spomenuo, da vani rade upola manje uzv-a tokom trudnoce, nego kod nas

15. Svibanj 2018. 20:51

A ko ce ga znati, kao sto govore za farbanje, pa sam ja mirne duse napravila pramenove..evo bas sam htjela cuti misljenja, kazem vam_ nisam ni za ni protiv posto nisam dr... samo komentiram s vama

Schinin
    15. Svibanj 2018. 21:04

LEA1202

nije bas kao toaster ali da dodje do stvaranja odredjene topline to stoji. postoje odredjena istrazivanja koja govore o stetnosti vec 2D UZ ali je to uze vezano za to koliko cesto se radi, tako da jednom otici na 4D UZ nije nikakav problem. 
    i Isssa ima pravo u vecini europskih zemalja i USA u slucaju normalne trudnoce rade se samo 3 UZ kroz citavu trudnocu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.