Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dzennyy123
    11. Svibanj 2018. 08:40

Zdravoo curke :) Nova sam na ovom forumu pa da vas pozdravim. Imam jedno pitanje. 20 tjedan mi je trudnoce (prva trudnoca) a jos nisam osjetila pokrete bebe,jel to normalno.. ?? 

petrapp2605
    11. Svibanj 2018. 08:43

christyy

Curke meni je sinoć trbuh stajao ukoso na lijevoj strani izbočina a desna normalna. Presmješno. Beba malo leta okolo po trbuhu

Tak ti je i meni i to uglavnom na lijevoj strani se beba igra. Danas ujutro ko da i nemam bušu nemogu vjerovati koliko je manja u odnosu na jučer kad smo se fotkali.
    Istraži ti max tv, vjerojatno imaš i snimalicu pa si mi ti možeš snimiti sve epizode. 

Isssa
    11. Svibanj 2018. 08:44

Jutro klokanice 😀
    Plava borovnica ima dana kad me tako boli, npr ako sam dan prije bila jako aktivna ili je povezano sa probavom, uglavnom kad me tako boli "podignem" trbuh i tako ga nosim i onda ne boli 😂, uglavnom pokušavam odmirovati takav dan, nadam se da sam ti pomogla 😀

Isssa
    11. Svibanj 2018. 08:47

Dzennyy123

Zdravoo curke :) Nova sam na ovom forumu pa da vas pozdravim. Imam jedno pitanje. 20 tjedan mi je trudnoce (prva trudnoca) a jos nisam osjetila pokrete bebe,jel to normalno.. ??

Dobro nam došla na veseli forum 😀
    Nisam ni ja osjećala u 20 tjednu, počelo od 21 tjedna, ako ti je posteljica sprijeda normalno je da kasnije počneš osjećati 😀

petrapp2605

Dzennyy123

Bok! Dobro nam došla! Možda jesi ali ih nisi znala prepoznati, u svakom slučaju ne brini, nekima se bebe jave nešto ranije nekima malo kasnije i zapravo tu nema nekog pravila. Nego znaš li što nosiš, kad je očekivani termin? Radimo malu evidenciju koliko nas ima, imena bebica i rodilište gdje planiraš roditi, pa ako želiš podijeliti to s nama samo piši. 

Gold👑

PlavaBorovnica

Isssa, Svekyca i koje ste prošle 20.tjedan, i ako ima tko da se sjeća iz prethodne trudnoće… Danas sam 21.tjedan, jutros sam se probudila s grcevima i blagim bolovima u donjem dijelu trbuha, baš dio gdje je maternica i traje cijeli dan. Jel to normalno? Uz to, osjećam bebicu cijeli dan, miga se, lupa, javlja se al me brinu ovi bolovi, slično kao menstrualni ili upala..
    Ujutro, bude li boljelo zovem ginekologinju.. Upalu sam prošli tjedan lijecila antibiotikom a još je rano za znati rezultate.
    Osjećate li i vi sada kao na početku te grceve ponekad?

Ja ih imam stalno, imala sam i u prvoj trudnoci ... Kako si danas? 

Gold👑
    11. Svibanj 2018. 08:53

Dzennyy123 dobrodosla :)  
    Garavusa005 i meni je najgore ostati u bolnici, najrade bi rodila i otisla kuci ... 

Ail
    11. Svibanj 2018. 09:03

Jutro cure 😀 
    Plavaborovnica pijes magnezij? Najvjerojatnije bh kontrakcije
    Dzennyy123 dobrodosla 
    Christyy to se i meni dogada vec dugo. Na desnoj strani mi iskoci loptica i bude tvrda i ako ju diram bolna. Nekad bas jezivo izgleda 😂 
    Buse su vam predivne 😊😊 
    Ja cekam tamo negdje 5, 6 mjesec trudnice da se pocne vidjeti da sam trudna a ne napuhana 😂

Dzennyy123
    11. Svibanj 2018. 09:14

Hvala na dobrodoslici.. 
    Petrapp2605 jos ne znam sta je.. u ponedeljak mi je kontrola pa se nadam da ce mi gin reci. Termin mi je 02.10. ..jos nisam odlucila gdje cu se porodit,mada ja ovdje gdje sam nemam puno izbora samo 2 bolnice ..

• Lela2018
    11. Svibanj 2018. 09:16

Jutro svima ! Tesko vas je pratit sve hahaha 
    Cure predivni su vam trbuscici, neke od vas su stvarno mrsavice kad vas vidim osjecam se debelo! 
    Ja sam jucer stala na vagu... moja psiholoska granica od 60kg je dosegnuta :( pa nebi rekla ni da je 10 dana proslo od zadnjeg vaganja di je bilo tek 57 kg... vagala san se navecer i stvarno sam se doslovno nazderala svega i pila puno tekucine jer mi je stalno vruce i znojim se pa se nadam da u biti imam bar kilu dve manje 😂.. malo su me preplasile te kile, to znaci da sam 7kg dobila...proucavala sam se sinoc u ogledalu osim trbuha i cica bas se i nisan zdebljala pa mi nije jasno gdje je tih 7kg 😬

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.