Jutro svima ! Tesko vas je pratit sve hahaha
Cure predivni su vam trbuscici, neke od vas su stvarno mrsavice kad vas vidim osjecam se debelo!
Ja sam jucer stala na vagu... moja psiholoska granica od 60kg je dosegnuta :( pa nebi rekla ni da je 10 dana proslo od zadnjeg vaganja di je bilo tek 57 kg... vagala san se navecer i stvarno sam se doslovno nazderala svega i pila puno tekucine jer mi je stalno vruce i znojim se pa se nadam da u biti imam bar kilu dve manje 😂.. malo su me preplasile te kile, to znaci da sam 7kg dobila...proucavala sam se sinoc u ogledalu osim trbuha i cica bas se i nisan zdebljala pa mi nije jasno gdje je tih 7kg 😬
Dzennyy123 dobrodošla :) Mi se pratimo, meni je termin 5.10.
Lela koliko si trudna? To ti je od hrane i tekućine, važi se rano ujutro pa ćeš vidjeti razliku :)

Lela2018 izvaži se ujutro, to navečer ti nije baš realno 😉. Meni se diže kosa na glavi kad dođemo na kontrolu i sestra kaže ajmo na vagu i ja se krenem skidati a onaa a ne ne ne, samo tako u cipelama i svemu, i ona oduzme 1kg do 2kg ovisno kak procijeni da si se obukla. Katastrofa! Nije da se nakon toga ne moram skinuti za pregled pa nek onda stanem na vagu, ali ne. Ta praksa im je malo više od glupe. Jbg imam profesionalnu deformaciju, ja znam da se važe što je ranije moguće ujutro dok još nisi jela u donjem rublju.

Usla sam u 20-ti tjedan... u prva tri mjeseca jedva kila, i kak sam otisla na bolovanje eto, u zadnjij 10 dana ispada da sam dobila 5kg... u 10 dana 😱 ma vjerojatno je zato kaj sam se navecer vagala i bas sam se osjecala i napuhnuto i puna svega. Moram si nabavit vagu da se vazem doma ujutro...
E tak i mene vazu na pregledu, al od pocetka skidali su mi samo jednu kilu i prosli puta mi je skinula samo pola kile, a svaki put imam otprilike jednako odjece tajce i tuniku i td, tako da ne mjerim se ja prema tome. Kad sam saznala da sam trudna izvagala sam se bile su 53kg, i to mi je mjerilo... svaki put kad odem do svojih izvazem se pa usporedim .
petrapp meni niš ne oduzima! Tako kako dođem tak me stavi na vagu sa svim onim stvarima i točno tako upiše da imam kg, plus još kaj na svaki pregled idem predvečer zbog posla. Ma danas ću doć u najtanjoj haljinici kaj imam i sandalama . Kad se sjetim prvi put kad me vagala vani snijeg ja čizmetine i 100 vesta na sebi skoro sam se onesvjestila kad me izvagala

Zanemarite moj krevet, nisam ga još pospremila. Ali di je moja buša od jučer😢? Sva sreća pa me beba stalno lupka pa znam da je tu, inače bi se rastužila.

Zanemarite moj krevet, nisam ga još pospremila. Ali di je moja buša od jučer😢? Sva sreća pa me beba stalno lupka pa znam da je tu, inače bi se rastužila.
Hahaha tako je i meni danas samo obrnuto. Čini mi se da je danas dosta veći za razliku od jučer

christyy joj užas, ma tebi tak hoće dodati koju kg jer si mršavija 😉😘, ali ipak to se ne radi tak ne znam kad će shvatiti. A kad imaš "više" kg od očekivanoga onda znaju da moraš na dijetu, a kad treba nekog izvagat kak se spada onda to nema veze...ljuti me to

I ja ih imam svako toliko ali ne cijelo vrijeme pa pretpostavljam da je to to širenje maternice jedino sam čitala da ako boli stalno i više dana, te ako je iscijedak drugačiji ili pomješan s krvi da je opasno ali za ostalo piše da je normalno i da tjelu fali Mg, e sada ako griješim ispravite me 😉

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji