Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Delilah
    11. Svibanj 2018. 07:57

Kalanhoja

Palcica12

Kalanhoja

Palcica12

Dija baš fino izgleda, mljac
    Cure bušice su vam krasne, 😍 čisto me sram staviti svoju jel sam u rangu sa curama koje su 22-23tt a još do tada imam ohoho 🤣

Također

Ja sam htjela tebi napisati da se pratimo točno u dan a sa Delilah smo dan razlike 🤣
    Nisam ti navela ime 🤣

Vidjela sam da nas ima par koje smo jako blizu :)

I Endzrue je u dan ko i ja 😀

christyy
    11. Svibanj 2018. 08:02

koskica

Bok cure, trbuščići su svima prekrasni.
    Ja jednostavno ne stignem sve pratiti. Evo i moje buše sa 18 tt. Nekad se vidi jako nekad manje. Nego, jeste što gledale ovu novu seriju koja ide na RTL-u. Svake minute jedna beba. Ja sam prošla jedan porod al me drugog stah za poludit.

Da li znate jel ta serija ima reprizu u nekom večernjem terminu ili vikendom? Ja bi ju baš htjela pogledati ali ne mogu radi posla..

11. Svibanj 2018. 08:09

christyy

koskica

Ja jednostavno ne stignem sve pratiti. Evo i moje buše sa 18 tt. Nekad se vidi jako nekad manje. Nego, jeste što gledale ovu novu seriju koja ide na RTL-u. Svake minute jedna beba. Ja sam prošla jedan porod al me drugog stah za poludit.

Da li znate jel ta serija ima reprizu u nekom večernjem terminu ili vikendom? Ja bi ju baš htjela pogledati ali ne mogu radi posla..

Sad sam pregledala vodič na b-netu pa nisam vidjela da ima repriza. 

• anusha
    11. Svibanj 2018. 08:16

PlavaBorovnica, ja isto i dalje znam osjetiti menstrualne grčeve. Ne često, ali nisam ih ni na početku često osjećala. Evo baš jučer ujutro prije odlaska na posao me malo uhvatilo pa sam si roknula jedan šumeći magnezij i ubrzo je bilo bolje. Ne znam jel to u mojoj glavi ili Mg stvarno pomogne. S tim da meni do sada nisu trajali nikada cijeli dan takvi grčevi, maksimalno po par sati u komadu, ali opet kažem, ja ni na početku nisam imala puno tih grčeva kako imaju neke cure.

petrapp2605
    11. Svibanj 2018. 08:26

christyy

koskica

Možeš gledati na rtl play kad god želiš, ili ako slučajno imaš max tv možeš gledati unazad par dana. 

Dija85
    11. Svibanj 2018. 08:27

Dobro jutro cure! I dečki 😁
    Ja otkad sam se probudila doslovno blejim 👀 u svoju lijevu sisu. Kao da imam veliku striju. Iako sam puna crta od spavanja ona jedina izgleda kao strija. I to na sisi baš. 😣 pa nisu toliko narasle. Prokleta bila ako je. 😂

11. Svibanj 2018. 08:33

Dija85

Ja otkad sam se probudila doslovno blejim 👀 u svoju lijevu sisu. Kao da imam veliku striju. Iako sam puna crta od spavanja ona jedina izgleda kao strija. I to na sisi baš. 😣 pa nisu toliko narasle. Prokleta bila ako je. 😂

Ma nijeeeeeeeeeeeeeeeee... ja sam isto koliko puta pomislila da je, pa se "izravna" tokom dana 

petrapp2605
    11. Svibanj 2018. 08:33

Dija85

Jutro! Ja se svako jutro probudim zgužvana ko da me krava žvakala 😂😂😂 i onda isto gledam dosta dugo hoču li se više "poravnati" najgore prođe dekolte i kjučne kosti ako obućem neku piđamu koja nije skroz zatvorena, nekad si izgledam ko naborna suhs stara baba, a stalno se mažem 🤣🤣🤣🤣🤣

christyy
    11. Svibanj 2018. 08:34

petrapp2605

christyy

koskica

Možeš gledati na rtl play kad god želiš, ili ako slučajno imaš max tv možeš gledati unazad par dana.

Imam max tv al nisam znala da se može gledati unazad  Istražit ću malo hahah

christyy
    11. Svibanj 2018. 08:37

Curke meni je sinoć trbuh stajao ukoso  na lijevoj strani izbočina a desna normalna. Presmješno. Beba malo leta okolo po trbuhu  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.