A ja bi da je sto veci 😂 ovak si ni ne izgledam trudno, al sve ovisi kaj jedem danas mi nije bas neki dan, al inace sam duplo veca
Tinci odličnoo za pregled, moj je sutra, dajte mi samo recite vi koje ste već odradile anomaly jel vam sad već radi ultrazvuk preko trbuha ili vaginalno? Jer mene je do sad svaki put vaginalno i baš me zanima kad kreće drugačije.
Dija ovo super izgleda i sad sam gladna haha, a idem doma tek za 2h
Radila sam u Petrovoj, preko trbuha je bio, njih ne zanima jel nosiš nisko, visoko, otvorena, zatvorena...., njih samo interesira dal' beba ima sve organe, prstiće, rukice nogice, down sindrom itd.
Bok cure, trbuščići su svima prekrasni.
Ja jednostavno ne stignem sve pratiti. Evo i moje buše sa 18 tt. Nekad se vidi jako nekad manje. Nego, jeste što gledale ovu novu seriju koja ide na RTL-u. Svake minute jedna beba. Ja sam prošla jedan porod al me drugog stah za poludit.
url=https://lilypie.com]
Ja gledam tu seriju al mene nije strah, uopce, ne znam zasto, mozda jer mi je prvi porod super prosao s obzirom kakvih ima, a i opcenito me nije strah ni toga hocu li se snaci s jos jednim, ni poroda ... strah me jedino da se nesto u trudnoći ne desi... Ko zna, mozda me pred kraj uhvati panika, to obicno tako bude
Dija baš fino izgleda, mljac
Cure bušice su vam krasne, 😍 čisto me sram staviti svoju jel sam u rangu sa curama koje su 22-23tt a još do tada imam ohoho 🤣
Također
Ja sam htjela tebi napisati da se pratimo točno u dan a sa Delilah smo dan razlike 🤣
Nisam ti navela ime 🤣
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
koskica vidjela sam tu seriju na rtl-u i mogu reć samo da mislim da im je medicinsko osoblje tamo super, a što se tiče trudnica ne znam što bih mislila, ali koliko neke mogu vrištati i ne slušati išta što im se kaže, čini mi se malo previše. Ovo mi je prva beba pa stvarno nemam pojam što me čeka, ali znam da imam jako velik prag tolerancije na bol
U koje vrijeme je serija da je pogledam?
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
U koje vrijeme je serija da je pogledam?
U podne na rtl-u, makar mislim da možeš i na rtl play pogledati već emitirane epizode.
U podne na rtl-u, makar mislim da možeš i na rtl play pogledati već emitirane epizode.
Hvala! 😃
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji