Palcica12kad pogledaš očekujem tvoj komentar, ipak si ti već iskusna mama 😊
Planiram sutra pogledati pa javim dojmove 😃
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Dija baš fino izgleda, mljac
Cure bušice su vam krasne, 😍 čisto me sram staviti svoju jel sam u rangu sa curama koje su 22-23tt a još do tada imam ohoho 🤣
Također
Ja sam htjela tebi napisati da se pratimo točno u dan a sa Delilah smo dan razlike 🤣
Nisam ti navela ime 🤣
Vidjela sam da nas ima par koje smo jako blizu :)
Ja pogledam kada se sjetim i stvarno mi je super što svaka trudnica ima svoju sobu, što od početka do kraja netko može biti uz tebe i pomoći ti koliko toliko. Svaka ima svoju primalju i baš su mi odlične😊 I rađaju u položaju koji njima odgovara, od ležećeg, čučećeg do onog na sve 4 😁 Samo se nadam da neću biti tako histerična i da ću biti u stanju koncentrirati se na disanje i na ono što mi govore.
Isssa, Svekyca i koje ste prošle 20.tjedan, i ako ima tko da se sjeća iz prethodne trudnoće... Danas sam 21.tjedan, jutros sam se probudila s grcevima i blagim bolovima u donjem dijelu trbuha, baš dio gdje je maternica i traje cijeli dan. Jel to normalno? Uz to, osjećam bebicu cijeli dan, miga se, lupa, javlja se al me brinu ovi bolovi, slično kao menstrualni ili upala..
Ujutro, bude li boljelo zovem ginekologinju.. Upalu sam prošli tjedan lijecila antibiotikom a još je rano za znati rezultate.
Osjećate li i vi sada kao na početku te grceve ponekad?
Tinchi, divan trbuh, baš se lijepo vidi :)
Svi uspijete dobro uhvatiti trbuhe, čak i one koji su još mali, naziru se lipo i stručno oko ih opazi :)
Prijateljica koja je bila na tecaju je rekla da su im rekli da te zene koje vicu i ne slusaju na kraju imaju puno tezi porod jer zbog tog vikanja ne mogu kvalitetno stisnuti kad treba, a niti pravilno dišu i da je pravilno disanje jedna od najvaznijih stvari.
Ne bih se slozila, ja sam usla u bolnicu u 20 u 20:20 je mali izasao. Vristala sam, vristala sam jer su mi nabili studenticu da bude samnom dok sam joj ja govorila da ne mogu cekati da moram tiskati a ona mi nije dala. Kada je dosla babica rekla je sto cekamo, tiskajte. I oni mitovi da trudovi ide iz leda u trbuh i da se javljaju u jednakim razmacima su laz 😂 ne kod svih ali kod mene da. Probudila sam se nakon spavanja popodne i samo me trbuh bolio kao da me netko reze bez prestanka, doma puknuo vodenjak, dosla u bolnicu 8 cm otvorena. Da nije bilo strica doma da nas odbaci u bolnicu rodila bih doma. A zivimo 10 minuta pjesice od bolnice 😂 ps. sa prvim nisam a ispustila dok se radao. Tako da je sve to individualno 😉
Dobro jutro svima! Ja budna od prije 5 jer danas imam pregled pa nervoza radi dvije. Možete mi reći kad prestaju raditi vaginalni, tj. prebace se na abdominalni UZV, u kojem tj.?
Hehe, čitam vaš redovito i baš danas napišem post prije nego pročitam sve od proteklog dana... a bilo je riječi o vag/abd UZV tako da sam našla svoj odgovor, barem otprilike. Hvala ipak!
Aleksandra Matešić - čuvanje trudnoće i duphastoni i rad u restoranu u sezoni - ja glasam za NE. Svakako pitaj na idućem pregledu gin za to budućii da nisam stručnjak ali moj stav je da je jedno poliranje pribora za jelo, a nešto sasvim drugo je vući mokre stolnjake i podizati ih. Ali u sezoni je najgore od svega PRITISAK. Druga stvar da ti sebi rasporediš te lakše poslove kroz dan kako ti paše, pa malo odspavaš kad ti se spava, pa onda napraviš dio, pa nešto pojedeš, pa opet napraviš dio, da slušaš svoj i bebin tempo. Jedan dan možda napraviš brdo, a drugi dan ne možeš pomaknuti.. i to treba poštovati.
Hehe, čitam vaš redovito i baš danas napišem post prije nego pročitam sve od proteklog dana… a bilo je riječi o vag/abd UZV tako da sam našla svoj odgovor, barem otprilike. Hvala ipak!
Ma neke cure kažu da im još uvijek koristi vaginalni, međutim, meni od 12tt ne koristi nego preko trbuha.
Gledam vaše pupe koji su manji nego moj, a meni kažu : "5. mjesec!!! Pa gdje ti je stomak???" Što li tek vama kažu?
Pogledala sam par puta tu emisiju sa porođajima i Baby.k., i meni se isto sviđa što može biti bliska osoba s tobom cijelo vrijeme i što imaš privatnost, možeš birati najudobniji položaj i što tata može biti koliko hoće. Zato, iskreno, da se mene pita, najradje bih rodila doma. Meni jedini problem u glavi predstavlja "biti u bolnici" i onih par dana poslije.
Sortiraj odgovore
Najstariji