Palcica12 kad pogledaš očekujem tvoj komentar, ipak si ti već iskusna mama 😊
Da li misliite da trudnica u 5 mj trudnoce smije radit cjeli dan za sankom i posluzivat goste koja nesmije imat sex koja je imala čuvanje trudnoce i jos pije duphaston.
Jutro, neznam kaj da ti napišem, duphaston nema veze sa radom, pila sam ih 6 na dan i radila, ako je ginekolog prekinuo komplikacije onda znači da je sve ok i da ne trebaš brinuti, on/ona odgovara za tvoju trudnoću, a da je teško raditi takav posao kao trudnica definitivno je, ipak tu ima dizanja gajbi i svega ostalog, osobno smatram da nebi trebala raditi. Kaj ti je prekinuo komplikacije? Zašto takvo pitanje?
Nije mi prekinuo komplikacije. Pitanje jer moj dragi njegova kcer i zet ocekuju da cu im pomoc svaki vikend prat tanjure bestek itd. I to je restoran. Prat stolnjake i nadstolnjake itd
Da li misliite da trudnica u 5 mj trudnoce smije radit cjeli dan za sankom i posluzivat goste koja nesmije imat sex koja je imala čuvanje trudnoce i jos pije duphaston.
Jutro, neznam kaj da ti napišem, duphaston nema veze sa radom, pila sam ih 6 na dan i radila, ako je ginekolog prekinuo komplikacije onda znači da je sve ok i da ne trebaš brinuti, on/ona odgovara za tvoju trudnoću, a da je teško raditi takav posao kao trudnica definitivno je, ipak tu ima dizanja gajbi i svega ostalog, osobno smatram da nebi trebala raditi. Kaj ti je prekinuo komplikacije? Zašto takvo pitanje?
Nije mi prekinuo komplikacije. Pitanje jer moj dragi njegova kcer i zet ocekuju da cu im pomoc svaki vikend prat tanjure bestek itd. I to je restoran. Prat stolnjake i nadstolnjake itd
Ako se ti osjećaš dobro, ako nemaš bolova ni mučnina slobodno pomogneš. Ali da se siliš i da ti nije dobro i da i dalje radiš, bez obzira tko to očekuje od tebe trebala bi stati iste sekunde. I objasniti dragom i ostalima da ipak trebaju shvatiti što je bitnije. Novi život u tebi ili čisti tanjuri u restoranu...
Petrapp upravo tako, osoblje im je vrh, a žene, o moj bože. Imam osjećaj da su odabrane samo one "posebni slučajevi". Ja sam prvi porod imala za poželjet. U rađaonu sam došla u 14.30, a rodila u 15.05. A prvorotka. Osoblje je isto bilo jakoooo ljubazno i dobro. Ja sam slupala babice i mislim da to može uvelike pridonjeti boljem ishodu. Nadam se da i drugi put bude kratko. Bilo je intenzivno ali kratko.
url=https://lilypie.com]
Predivni su vam trbuscici, ja sutra svoj poslikam, makar nemam liniju ko vi 😀
Jutros kad sam sjela na ljevoj strani nize od pupka sam osjetila kao da misic trza. Zar nije jos rano da pocnem osjecat bebu?
Nijeee ja ti je već duže osjećam sigurno 2 tjedna a zadnjih 5 dana svaki dan
Petrapp upravo tako, osoblje im je vrh, a žene, o moj bože. Imam osjećaj da su odabrane samo one "posebni slučajevi". Ja sam prvi porod imala za poželjet. U rađaonu sam došla u 14.30, a rodila u 15.05. A prvorotka. Osoblje je isto bilo jakoooo ljubazno i dobro. Ja sam slupala babice i mislim da to može uvelike pridonjeti boljem ishodu. Nadam se da i drugi put bude kratko. Bilo je intenzivno ali kratko.
Onda nisam jedina koja tako misli. Sve gledam i ne vjerujem da se mogu tako ponašati, mislim si nee ovo ne može biti baš tako, mora da su to "specijalni slučajevi". Ženska se baca po krevetu jer joj nisu namazali ruku kremom na mjestu gdje će joj vaditi krv, njih troje ju drži, jer se ona boji igle. Pa nije ni meni najugodnija stvar na svijetu al se nikad nisam bacala po labosu. Ti si stvarno imala brz porod.
Ako osjećaš da možeš slobodno radi, a ako imaš pritisak ili bolove onda nemoj, ja do sada sam jedva kuću nekako držala urednom, niš nisam mogla od pritiska i bolova, sramota me za reć ali 2 tjedna nisam posaugala ni oprala pod 🙊🙈, a sada sam super, i radim sve, zaboravim i da sam trudna pa dižem svašta, užas 👿, neki dan sam vreću pseće hrane od 15 kg digla ko ništa, onda sam se htjela išamarati, pa nakon sat vremena vreću krumpira, užas 😢, fakat ću popričati malo sama sa sobom ispred ogledala 😂😂😂😂
Ako osjećaš da možeš slobodno radi, a ako imaš pritisak ili bolove onda nemoj, ja do sada sam jedva kuću nekako držala urednom, niš nisam mogla od pritiska i bolova, sramota me za reć ali 2 tjedna nisam posaugala ni oprala pod 🙊🙈, a sada sam super, i radim sve, zaboravim i da sam trudna pa dižem svašta, užas 👿, neki dan sam vreću pseće hrane od 15 kg digla ko ništa, onda sam se htjela išamarati, pa nakon sat vremena vreću krumpira, užas 😢, fakat ću popričati malo sama sa sobom ispred ogledala 😂😂😂😂
Ja sam vec 4 dsna koma umorna i samo mi se spava
Ma pomognem jer mi ionako dosadno ali nemogu cjeli dan jer me boli kičma noge sve...i mi dode onda previse i vec par dana mi pritisak i onda se zivciram i jos se beba mrda pa me boli tako da necu moc toliko stajat na nogama vise
Prijateljica koja je bila na tecaju je rekla da su im rekli da te zene koje vicu i ne slusaju na kraju imaju puno tezi porod jer zbog tog vikanja ne mogu kvalitetno stisnuti kad treba, a niti pravilno dišu i da je pravilno disanje jedna od najvaznijih stvari.
Sortiraj odgovore
Najstariji