Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dija85
    10. Svibanj 2018. 14:36

christyy

Dija ovo super izgleda i sad sam gladna haha, a idem doma tek za 2h

Oprosti 🤣❤

Gold👑
    10. Svibanj 2018. 14:46

Dija mljac
    Christyy vidim da danas ulazis u 20 tt, mislim da ide preko trbuha, meni je zadnji put vaginalni radila u 17 tt, a poslije kad je preko trbuha radila rekla je da ako se nesto ne vidi dobro onda se prebaci na vaginalni ... 

10. Svibanj 2018. 14:52

Baby.nb1

Cure koje ste rekle da ste kupovale u h&m-u online (naravno da sam zaboravila koje ste) jel velicine uzimate normalne ko i drugdje ili vece? Nisam kod njih bas nesto puno kupovala… I kakva je procedura ako kupite krivo pa hocete zamijeniti?

Ja sam kupovala prije trudnoće i uzimala sam veličinu koju i inače uzimam u H&M-u. A sad sa povratom nisam sigurna. Vjerojatno na online shopu piše politika povrata, ali manje-više svugdje je ako fulaš veličinu, onda plaćaš ti, a ako nešto ne valja tipa reklamacija onda plaćaju oni

Palcica12
    10. Svibanj 2018. 15:09

Dija baš fino izgleda, mljac
    Cure bušice su vam krasne, 😍 čisto me sram staviti svoju jel sam u rangu sa curama koje su 22-23tt a još do tada imam ohoho 🤣

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

Elza
    10. Svibanj 2018. 15:17

Palcica12

Cure bušice su vam krasne, 😍 čisto me sram staviti svoju jel sam u rangu sa curama koje su 22-23tt a još do tada imam ohoho 🤣

Također 

Delilah
    10. Svibanj 2018. 15:17

Palcica12

Mi smo skoro u dan...meni je kako kad, nekad veca nekad manja busa, ne brini, danas mi nije napuhani dan 😂

PlavaBorovnica
    10. Svibanj 2018. 15:24

Djevojke, brzopisalice! Moram nabaviti teku i poceti zapisivati vaše događaje, misli i teme da mogu dati koju povratnu informaciju :)
    Zapamtila da sam se netko isto udaje u 6.mjesecu, mala svadba- prekrasno :) To je bila i naša želja, ali se jednostavno nismo snašli. Nakraju nas je bilo 150, mojih 30, a njegovih ostatak. Svatko je dobio kako želi.

Pričale ste o grudima, moje rastu, divim im se svaki dan 😁 Iako su mi već dvije, tri žilice na grudima popucale.
    Uzela dva grudnjaka za broj veća od prošle kupovine prije mjesec dana. Bez košarica, H&M, dva u paketu. Vrlo su udobni!
    Upoznali se...prije nekoliko godina, bili prijatelji i kolege, nismo se vidjeli nekoliko godina i susreli se prošlo ljeto na zajedničkom projektu uz festival i koncerte. Od tad, drž' ne puštaj 😁

10. Svibanj 2018. 15:53

christyy

Tinci odličnoo za pregled, moj je sutra, dajte mi samo recite vi koje ste već odradile anomaly jel vam sad već radi ultrazvuk preko trbuha ili vaginalno? Jer mene je do sad svaki put vaginalno i baš me zanima kad kreće drugačije.
    Dija ovo super izgleda i sad sam gladna haha, a idem doma tek za 2h

Meni je od 15.tj ultrazvuk preko trbuha..

Dea_Rene
    10. Svibanj 2018. 16:13

Meni jenu 12t radio i vaginalno i trbuh, zadnji put u 15t samo oreko trbuha i tada je dragi bio prvi put samnom. 😊

Palcica12
    10. Svibanj 2018. 16:21

Mi se pratimo točno u dan 😄

Delilah

Mi smo skoro u dan…meni je kako kad, nekad veca nekad manja busa, ne brini, danas mi nije napuhani dan 😂

Naš tri smo dan razlike, tj.nas dvije od tebe smo dan razlike, to je to pratimo se 😃
    Samo što ti imas trbuh kakav sam ja imala u 7tt 🤣
    tako da se u bušama ne pratimo 😂 voljela bih ja da je moj tako mali kao i tvoj, zato me i je sram jel imam osjećaj da sam puno veća 🤣

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.