Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Svibanj 2018. 13:47

Jao, sve smo tu negdje po tjednima... ali razlike ogromne.
    Petrapp - ja sam uspjela prebaciti. U DM-u je bio neki štand pa je teta prebacila. A kupončići oni za popust na baby stvari vrijede do 31.3.2019. i moći će se koristiti. (barem na mojima piše do tada) 

petrapp2605
    10. Svibanj 2018. 13:56

Garavusa005 bravo, evo meni već 2 tj nisu prebacili stare bodove sa  kartice makar sam sve napravila kak su napisali, dodali mi onih 100 i to je to, to su i meni reklo za kupone koje imam da se mogu koristiti do datuma koji piše na njima. A kao u roku 24 sata su trebali biti vidljivo stari bodovi, baš su zakomplicirali život korisnicima. 

Gold👑
    10. Svibanj 2018. 13:57

Dea_Rene
    10. Svibanj 2018. 14:01

😊🤭🤭

Baby.nb1
    10. Svibanj 2018. 14:03

Svekyca  kakvu divnu kozu imas 
    Petrapp2605 ja jutros preko neta ispunila da mi prebace stare bodove i posalju novu karticu, pa cemo vidjet sta ce biti s tim i koliko ce trajati... a bas komplikacije bez veze...
    Cure koje ste rekle da ste kupovale u h&m-u online (naravno da sam zaboravila koje ste) jel velicine uzimate normalne ko i drugdje ili vece? Nisam kod njih bas nesto puno kupovala... I kakva je procedura ako kupite krivo pa hocete zamijeniti?

url=https://lilypie.com]

10. Svibanj 2018. 14:03

Predivne su vam bušice  
    Evo putujem kući sa anomaly scana..sve je super..bebica je za tjedan dana veća..slušala srce i dobila 3D sličicu  

Baby.nb1
    10. Svibanj 2018. 14:08

.Tinci0.

Predivne su vam bušice
    Evo putujem kući sa anomaly scana..sve je super..bebica je za tjedan dana veća..slušala srce i dobila 3D sličicu

supeeeeer! 

url=https://lilypie.com]

Gold👑
    10. Svibanj 2018. 14:10

Baby.nb1 hvala 
    Sve su vam busice prekrasne 
    Ja te bodove ne mogu ni preko interneta prebacit, neku grešku mi javlja 
    . Tinci0. super za pregled 

Dija85
    10. Svibanj 2018. 14:20
    Ja prvi put danas pravila slanutak. I baš mi je fino.
    Ja prvi put danas pravila slanutak. I baš mi je fino.

christyy
    10. Svibanj 2018. 14:32

Tinci odličnoo za pregled, moj je sutra, dajte mi samo recite vi koje ste već odradile anomaly jel vam sad već radi ultrazvuk preko trbuha ili vaginalno? Jer mene je do sad svaki put vaginalno i baš me zanima kad kreće drugačije.
    Dija ovo super izgleda i sad sam gladna haha, a idem doma tek za 2h 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.