Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    10. Svibanj 2018. 12:37

Evo nas 

Isssa
    10. Svibanj 2018. 12:41

Hej curke, nemogu pohvatati više tko je kaj napisao 😀
    SunJade dobrodošla 😀
    Christiyy mršavico jedna , preslatka si 😀 ja ću bit ko tenk 😂, pardon, već jesam 😂😂😂😂
    LadyDi19 čestitam na prvih 💯 dana 😀
    Ja koristim od Afrodite bademovo ulje po preporuci od kozmetičarke, ona mi je po nabavnoj cijeni naručila za 170 kn 500ml, super mi je, mažem se od početka i nisam još 100ml potrošila 😀
    Imam jedne trudničke tajice iz h&m ali bolje su mi iz Lidla, ove iz h&m imaju gore gumu pa mi smeta 

Jučer kad sam radila ogtt sam sjedila u čekaonici, i otišla doslovce 1 m da predam urin i neki dečko naših godina mi sjedne na mjesto 🙄, a sunce ti poljubim muško neodgojeno, i niš ostanem stajati, skuži lik da sam trudna i pazite sad, nasloni glavu na zid i kao spava da me ne gleda 🧐😵, a onda sam mu u sebi poželjela naj ljepše želje 😂, Reko daj Bože da ti se dupe upali da ne možeš sjesti i da dobiješ hemoroide i jačmence na oba oka 🤣🤣🤣🤣, baš sam zločesta 😂
    Petrapp i ti imaš liniju za poluditi 😀

christyy
    10. Svibanj 2018. 12:50

Petrapp i Isssa baš su vam slatke bušee 
    Isssa ja jedva čekam da mi bude tak ko tvoj, jučer u dućanu je bila velika gužva za kabinu i kaže mm daj tko će čekat red, daj reci da si trudnica pa te možda puste prek reda hahaha ja si mislim da baš, tko bi mi povjerovao 

petrapp2605
    10. Svibanj 2018. 12:51

Isssa 

• Malaja12
    10. Svibanj 2018. 12:56

Evo i nas 😂😂 ima nas za 21 tjedan 😉

petrapp2605
    10. Svibanj 2018. 12:58

ups, prebacila sam se na laptop i odmah radim probleme. 
    Isssa  zaljubljena sam u tvoju bušicu. Ma nisi tenk. Hahaha moja linija , em sam mala i postajem šira nego duža dakle ja ću biti tenk. Mi smo po po doktorici danas 19+4.
    Ja si pjevam pojest ću sve jagodice, postat ću najslađa (debela) hahahaha 

Crna191
    10. Svibanj 2018. 12:59

Isssa predivan ti je trbuh...
    ostale curke i vaši su predivni samo nisam zapamtila tko je sve objavio..Garavuša, Christyy, Petrapp..sad kad krenu lagano rasti sve više..
    ja vam sutra objavim slikicu..sad sam na poslu a nisam se dugo slikala..ali ja definitivno prednjačim sa veličinom trbuha..moj je već sa 7 mj trudnoće

Crna191
    10. Svibanj 2018. 13:02

aaa...sad vidim i Nas_bebac 
    da, vi koje ste oko 21-22 tt, ja sam definitivno najdeblja u buši..ok, ja ću se raspuknut do poroda

Delilah
    10. Svibanj 2018. 13:03

Predivni su vam trbuscici, ja sutra svoj poslikam, makar nemam liniju ko vi 😀

Jutros kad sam sjela na ljevoj strani nize od pupka sam osjetila kao da misic trza. Zar nije jos rano da pocnem osjecat bebu?

Baby.k
    10. Svibanj 2018. 13:05

Bušice su vam preslatke, jedva čekam da i moja bude takva 😊 
    A ovo je moja mala pupa sa točno 16 tj.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.