Hej curke, nemogu pohvatati više tko je kaj napisao 😀
SunJade dobrodošla 😀
Christiyy mršavico jedna , preslatka si 😀 ja ću bit ko tenk 😂, pardon, već jesam 😂😂😂😂
LadyDi19 čestitam na prvih 💯 dana 😀
Ja koristim od Afrodite bademovo ulje po preporuci od kozmetičarke, ona mi je po nabavnoj cijeni naručila za 170 kn 500ml, super mi je, mažem se od početka i nisam još 100ml potrošila 😀
Imam jedne trudničke tajice iz h&m ali bolje su mi iz Lidla, ove iz h&m imaju gore gumu pa mi smeta
Jučer kad sam radila ogtt sam sjedila u čekaonici, i otišla doslovce 1 m da predam urin i neki dečko naših godina mi sjedne na mjesto 🙄, a sunce ti poljubim muško neodgojeno, i niš ostanem stajati, skuži lik da sam trudna i pazite sad, nasloni glavu na zid i kao spava da me ne gleda 🧐😵, a onda sam mu u sebi poželjela naj ljepše želje 😂, Reko daj Bože da ti se dupe upali da ne možeš sjesti i da dobiješ hemoroide i jačmence na oba oka 🤣🤣🤣🤣, baš sam zločesta 😂
Petrapp i ti imaš liniju za poluditi 😀
Petrapp i Isssa baš su vam slatke bušee
Isssa ja jedva čekam da mi bude tak ko tvoj, jučer u dućanu je bila velika gužva za kabinu i kaže mm daj tko će čekat red, daj reci da si trudnica pa te možda puste prek reda hahaha ja si mislim da baš, tko bi mi povjerovao
ups, prebacila sam se na laptop i odmah radim probleme.
Isssa zaljubljena sam u tvoju bušicu. Ma nisi tenk. Hahaha moja linija
, em sam mala i postajem šira nego duža dakle ja ću biti tenk. Mi smo po po doktorici danas 19+4.
Ja si pjevam pojest ću sve jagodice, postat ću najslađa (debela) hahahaha
Isssa predivan ti je trbuh...
ostale curke i vaši su predivni samo nisam zapamtila tko je sve objavio..Garavuša, Christyy, Petrapp..sad kad krenu lagano rasti sve više..
ja vam sutra objavim slikicu..sad sam na poslu a nisam se dugo slikala..ali ja definitivno prednjačim sa veličinom trbuha..moj je već sa 7 mj trudnoće
aaa...sad vidim i Nas_bebac
da, vi koje ste oko 21-22 tt, ja sam definitivno najdeblja u buši..ok, ja ću se raspuknut do poroda
Predivni su vam trbuscici, ja sutra svoj poslikam, makar nemam liniju ko vi 😀
Jutros kad sam sjela na ljevoj strani nize od pupka sam osjetila kao da misic trza. Zar nije jos rano da pocnem osjecat bebu?
Bušice su vam preslatke, jedva čekam da i moja bude takva 😊
A ovo je moja mala pupa sa točno 16 tj.
Sortiraj odgovore
Najstariji