christyy, sjela sam za laptop i otvorila 2 tab-a i išla po redu... ne bih nikad upamtila toliko stvari s ovim trudničkim mozgom
Mislim da ću napuniti tikvice s piletinom, paprikama i rajčicom i zapeći u penčnici. Uz to neku finu juhu i salatu. Baš mi se jede tako nešto... Ova tvoja jaja s mladim lukom mi isto baš fino zvuče!
Što se trbuha tiče, ja već imam pravu malu lopticu! Baš je nekako iskočio u posljednjih tjedan dana. Doslovno se probudim i veći je nego kad sam zaspala . Ali neka, sam da moja beba lijepo raste i da mi bude dobro <3
Christty-ajmeee ljubomorna sam na tvoju liniju 😁😁😁 ali dobra ljubomora ne ona losa, busa ce ti ljepo stajati 😍😍
Baby nb.1- daaaa jaooo jos toliko pa imamo bebace u rukam jaoo jaooo a i ovih 20 je brzooo prošloo 😊😊😊 🤗🤗
garavuša, hm ima online shop i često možeš uhvatiti popuste (15, 20% i free shipping) pa možeš bacit oko! I tamo je puno veći izbor trudničke robe nego u dućanima. Ja zapravo baš često naručujem iz hm-a, jer između ostalog volim njihov home dio. Imaju super jastučiće, posteljine i stolnjake pa svako malo upiknem nešto :). Dostava je dhl-om i stvarno nisam imala nikakvih problema do sada.
Je, istina, i ja sam naručivala preko online web shopa - majice, jaknice, torbe, donje rublje…, ali neke stvari, kao recimo hlače moram probati jer sam međuveličina između xs i s. Ja sam isto baš bila zadovoljna. I iz Mango outlet sam naručivala i sve je bilo sasvim OK.
i ja sam naručivala iz mangooutleta i roba mi je isto bila bas dobra. Samo što je dostava overseas expressom i to onda traje i traje pa se bezveze živciram
Ma super mi je online kupovina je svaka stvar dođe lijepo upakirana u foliju i znam da ju nije diralo i isprobavalo 500 ljudi. Mislim znam da je išla po tvornicama i kontejnerima, ali mi je ipak nekako draže kad mi lijepo dođe u originalnom pakiranju
garavuša, hm ima online shop i često možeš uhvatiti popuste (15, 20% i free shipping) pa možeš bacit oko! I tamo je puno veći izbor trudničke robe nego u dućanima. Ja zapravo baš često naručujem iz hm-a, jer između ostalog volim njihov home dio. Imaju super jastučiće, posteljine i stolnjake pa svako malo upiknem nešto :). Dostava je dhl-om i stvarno nisam imala nikakvih problema do sada.
Je, istina, i ja sam naručivala preko online web shopa - majice, jaknice, torbe, donje rublje…, ali neke stvari, kao recimo hlače moram probati jer sam međuveličina između xs i s. Ja sam isto baš bila zadovoljna. I iz Mango outlet sam naručivala i sve je bilo sasvim OK.
i ja sam naručivala iz mangooutleta i roba mi je isto bila bas dobra. Samo što je dostava overseas expressom i to onda traje i traje pa se bezveze živciram
Ma super mi je online kupovina je svaka stvar dođe lijepo upakirana u foliju i znam da ju nije diralo i isprobavalo 500 ljudi. Mislim znam da je išla po tvornicama i kontejnerima, ali mi je ipak nekako draže kad mi lijepo dođe u originalnom pakiranju
Ja sam presretna jer sam u Mangooutletu ulovila zimsku jaknu punjenu perjem do koljena, baš jako topla jakna, koštala 999,00 u trgovini po punoj cijeni, a ja uhvatila za 399,00. Ma masu toga sam kupila i sebi i drugima preko Mangooutleta. Zašto platiti punu cijenu ako se već može proći sa manje. A ovo što kažeš da dođe fino zapakirano, to definitivno stoji.
Nas_bebac hvala ti draga
Ma znaš šta i ja se nadam da bude išlo samo u trbuh jer svašta može biti, ja sam dosta niska i stalno sam pazila na kilažu tako da ću i sada malo pripaziti. Jedna moja poznanica je bila mršavija od mene a visoka i u trudnoći je nabila 30 kg, i to 20 u zadnja 2 mj!! Znači od one mršavice nema sada ni m s tim da je prošlo 5 godina od poroda. Još uvijek ne može skinuti kile. Znači do tad nisam mogla vjerovati da je moguće u 2 mj dobiti 20 kg
Crna191 hvala na savjetu, budem baš isprobala u svom autu i ja sam uvijek isprobavala na toj stolici.
LadyDi19 vidiš možda su promjenili otkako sam ja zadnji put rodila, meni je već u sobi rekla da ne nosimo jaje nego košaru (onu meku) ili jastuk a da si bebu u jaje mi dolje stavimo bebu kad je ona spusti. Znam da je 2011 i 2013 tako bilo, svi su dolje čekali sa jajetom. I za sina 2004 godine isto sam dolje čekala sa jajetom. Možda ovisi o sestrama pa kako im se taj dan da nositi. Nema pojma 😃
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Hej curke!
Što se tiče upoznavanja..upoznala nas moja krizmana kuma jednom prilikom u šetnji kada sam ja imala 14, on 17..poslije krenula u srednju i tamo se počeli družiti..prohodali i eto prošlo 12 godina..od toga 10 godina braka..
IvaGljiva evo taman na ipsilonu za Pulu
Naručena u podne..
Bile ja i kćer sa tetom iz Vinko Beka na kavi, pa nisam uspjela sve pročitati, ali budem kasnije..
Christyy odjeća i linija za 10
garavusa jel se to tebi smanjio trbuh od prosle slike? 😂 baš čvrsto izgleda
christyy Možda zato što sam obje ruke podignula pa djeluje zategnutiji, a može biti da je i do kuta slikanja. Ne znam kada smo ono slikale zadnji put trbuščiće?
Ajmo ostale klokanice, trbuščiće na sunce
Sortiraj odgovore
Najstariji