Teta90, Garavuša005, super mi je ideja s timelaps videom! Sigurna sam da će vam to biti odlična uspomena
Teta, Christyy, PlavaBoronica, čestitam na prvim zapaženim bebinim pokretima! Ja se još uvijek svaki put kad nešto osjetim raznježim <3 Mislim da mi to nikada neće dosaditi.
PlavaBorovnica, čestitaaam gospođo! Vjerujem da vam je bilo predivno!
Tinchi0, danas imaš pregled? Budući da smo terminuše, jako me zanimaju tvoje novosti
Dija85, shvaćam te skroz. I meni je dnevni uložak stalno mokar od nečeg. Em, iscjedak, em utrići koji konstantno cure... Mijenjam taj dnevni svaka 2,3 sata. Prije trudnoće sam mislila da ću se na 9 mjeseci riješiti uložaka, ali ispada da sam bila u velikoj zabludi (kao i za hrpu drugim stvari ).
Ail, čestitam na dobrom pregledu! i na nestanku hematoma!! A za posteljicu držim fige da se što prije podigne. I moja beba je sramežljiva tako da skroz shvaćam kako ti je
Ljetna_dama, ja trenutno koristim kombinaciju više kremica i ulja jer sam bila nestrpljiva i pokupovala svašta nešto od jednom. Jako sam zadovoljna L'occitaneovim badevovim uljem! Fenomenalno miriši i super se upija. Jedini problem je što je dosta skupo, pa se s njim svaki drugi dan "počastim". Inače mi je super iz dm-a od Alverde ulje protiv strija. Isto se lijepo upije i koža mi bude baš mekana. Osim toga imam od biobaze onu kremicu koju sam dobila u dm-ovom poklon paketu i hipp-ov maslac za tijelo. I inače se volim mazati, pa mi ovo baš lijepo odgovara
Ja u H&M nisam ništa našla na odjelu trudnice niti majice biti hlače sve mi je anti modno i ne sviđaju mi se krojevi.. Otišla na normalan odjel i uzela si 2 haljine.. Na posao nosim tunike i tajice a sad kad je otoplilo suknje i haljine
Cure, odlične su mi vaše priče kak ste upoznale muževe/partnere!!
Moj muž i ja smo se upoznali još u srednjoj školi. Išli smo u isti razred... 3 godine ništa i onda početkom 4. razreda smo nekako kliknuli i to je bilo to. Od tad je prošlo 11 i pol godina i još uvijek smo si dobri
. Za mjesec dana će nam biti i prva godišnjica braka <3.
Issa, čestitam na dobrom OGTT-u! Meni je u nedjelju opet vrijeme za pikanje za GUK profil pa ovaj tjedan baš pazim što jedem... Tako da mi je drago za svaku koja ima lijepi OGTT i koja je pošteđena ove gnjavaže.
Nas_bebac, ove palačinke izgledaju tako dobro. Sline mi cure
Dija, i ja imam Nutribullet i slažem se s Petrom da je bolji od multipraktika, štapnih miksera i blendera. Rekla mi je šokorica da je njoj bio odličan za bebine kašice jer sve sastojke stvarno dobro usitni, a nemaš puno brige oko čišćenja i održavanja! Još k tome, ovaj plavi mi je taaaako predivan <3. Moja preporuka!
Sun_Jade, dobro došla u ovu veselu družinu! Javi kako je prošao pregled!
Christyy, super su ti hlače, a linija za 10! Ja sam si kupili istu takvu majicu sa sidrima i baš mi je udobna. Skroz mekana i rastezljiva i mislim da ću je dosta dugo moći nositi.
Petrapp, imas trudnički odjel u hm-u u areni (u onom skroz lijevom dijelu dućana, u kutu malo skriveno pa možda zato nisi vidjela) i na cvjetnom u prizemlju i očito u cc east (to sam i ja sada naučila).
Nina, haha za muža i njegove trudničke želje <3! Preslatko mi je to... A grah je najbolji 2. dan, tako da sam sigurna da će vam biti i danas super za ručak.
LadyDi19, čestitam na prvih 100!!!
Evo, mislim da sam napokon riješila sve zaostatke i sa mogu u miru tipkati o aktualnim stvarima!
Šaljem puse svima i idem skuhati neki ručaaak
Petrapp - hvala na pojašnjenju. Ma opet mi diglo tlak što osobe kojima je telegram i net.hr glavna referenca idu govoriti "Što cijeli život radim pogrešno, a nisam znala..." Sada mi stvarno organizam traži voće i luda sam za njim.
Dija85 - ja sam uzela stakleni blender kapaciteta 1,7l za 200kn u Lidlu i odličan mi je. Sada imaju neki plastični u ponudi po istoj cijeni ali u nekima imaju i ovaj sa starih zaliha sa staklenim vrčem.
Dea_Rene - ja se prepoznajem jučer :-)
SunJade - dobrodošla. Žao mi je zbog prvog čuda ali drago mi je da si, bez obzira na sve ovdje s nama.
Christyy - bravo za ulov. Nažalost, meni je najbliži H&M sa trudničkim odjelom u Trstu. Blago reći da sam popi... Ali sklepala sam si nešto komada iz Lidla. Majica sa 3/4 rukavima, haljinica sa prorezima i za dojenje - ali ona čeka ljeto, a i kuma mi je poklonila tunika-haljinu od viskoze, tako da zasad ono najosnovnije imam za ljeto kada pupo bude najveći. Sada još uvijek mogu nositi regularne tajice i trenerkice od prije samo gore stavim najrastezljiviju majicu. Inače, i u MANI imaju trudničke majice sa fora natpisima.
Vidim da pišete i o opremi, pa evo Lesnina XXXL ima neke akcije nije zgorega pogledati
Hahaha _IvaGljiva_ svaka čast kako si uspjela sve pohvatat Šta kuhaš za ručak?
Ja danas ništa, pošto muž kasno dolazi doma danas on će sigurno negdje nešto usput jesti, pa ću tako i ja brzinski izvuc nešto iz frižidera. Pada mi na pamet mladi luk i jaja. Baš mi se to sad jede
Ajde curke trbuhe na sunce :) dugo niste slikice slale :)
Crna191 vidis kako au kontradiktorni, ja sam rodila malo nakon tebe na sv.duhu i isli smo doma u kosari od kolica. Sto se tice trudnicke robe imam nesto od deckiju a i tajice su mi zakon pa ih nosim i nakon trudnoce
garavuša, hm ima online shop i često možeš uhvatiti popuste (15, 20% i free shipping) pa možeš bacit oko! I tamo je puno veći izbor trudničke robe nego u dućanima. Ja zapravo baš često naručujem iz hm-a, jer između ostalog volim njihov home dio. Imaju super jastučiće, posteljine i stolnjake pa svako malo upiknem nešto :). Dostava je dhl-om i stvarno nisam imala nikakvih problema do sada.
Noćas sam se probudila već regularno u 5 ujutro, ali probudila sam se tako da mi je muž spavao sa svojom rukom na mom pupi. To mi je bilo tako preslatko. Iako mi se piškilo za popiz...., nije mi se dalo ustati jer mi je baš bio gušt tako ležati. Konačno postaje zapravo svjestan. Svaki put kad se spomene da sam trudna, on u glavi otplovi u renovaciju stana i opremanje a nikako da zastane i da si osvjesti da dolazi na svijet jedno malo biće koje nosi njegove gene i koje će ga zvati "tata", a da će on biti heroj koji tjera čudovišta iz ormara.
garavuša, hm ima online shop i često možeš uhvatiti popuste (15, 20% i free shipping) pa možeš bacit oko! I tamo je puno veći izbor trudničke robe nego u dućanima. Ja zapravo baš često naručujem iz hm-a, jer između ostalog volim njihov home dio. Imaju super jastučiće, posteljine i stolnjake pa svako malo upiknem nešto :). Dostava je dhl-om i stvarno nisam imala nikakvih problema do sada.
Je, istina, i ja sam naručivala preko online web shopa - majice, jaknice, torbe, donje rublje..., ali neke stvari, kao recimo hlače moram probati jer sam međuveličina između xs i s. Ja sam isto baš bila zadovoljna. I iz Mango outlet sam naručivala i sve je bilo sasvim OK.
Sortiraj odgovore
Najstariji