Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jane_Doe
    07. Svibanj 2018. 09:41

evo mene padobranca

zanima me jel su vama vec pocele bh kontrakcije? ja ih imam od 19 tt, al ne dizem paniku jer nisu ceste.. 2,3 puta u danu se javljaju, al svakodnevno.. jel ima neko da mu je tako rano pocelo? u prvoj trudnoci mi je tek negdje oko 25 tt krenulo pa sad ne znam sta da mislim..

petrapp2605
    07. Svibanj 2018. 09:42

christyy ja se na tvom mjestu ne bih uzbuđivala oko kilaže, bitno je da nisi u velikom minusu, ako ti jedeš beba dobiva sve što njoj treba, a do sada nije ni bilo povećanih potreba za unosom energije, tek od sad treba nešto malo više jesti 

christyy
    07. Svibanj 2018. 09:46

Petrapp slažem se skroz

Gold👑
    07. Svibanj 2018. 09:53

Jane_Doe

evo mene padobranca

zanima me jel su vama vec pocele bh kontrakcije? ja ih imam od 19 tt, al ne dizem paniku jer nisu ceste.. 2,3 puta u danu se javljaju, al svakodnevno.. jel ima neko da mu je tako rano pocelo? u prvoj trudnoci mi je tek negdje oko 25 tt krenulo pa sad ne znam sta da mislim..

Meni su pocele vec tamo od 15og tt, pitala sam doktoricu i ona mi je rekla da su normalne kroz cijelu trudnocu ... 

christyy
    07. Svibanj 2018. 09:53

https://www.trudnoca.net/prirast-tezine-u-trudnoci/

Evo curke našla sam zanimljivu tablicu 

_IvaGljiva_
    07. Svibanj 2018. 10:13

Teta90, sretno na pregledu!! 😃 
    Moj je u petak i već sad jedva čekam! Tad ću bit 20+3 pa bi to trebao biti onaj veći anomaly scan! Baš se veselim vidjeti bebicu, čini mi se kao cijela vječnost od prošlog pregleda 
    Christyy, po ovoj tablici sam ja dobila premalo, ali moj ginekolog je do sad bio zapravo sasvim zadovoljan što nisam dobila ništa. Mislim da ono pravo dobivanje na kilaži tek slijedi nakon 20.tjedna 😋😉

_IvaGljiva_
    07. Svibanj 2018. 10:22

Šta kuhare danas? 😉

petrapp2605
    07. Svibanj 2018. 10:22

Ja sam primjetila da sam prošli tjedan puno manje jela, uopće ne osjećam glad. Doručak i ručak još nekak pojedem, al poslije se za užinu i večeru moram tjerati da jedem što mi se uopće ne sviđa

petrapp2605
    07. Svibanj 2018. 10:25

IvaGljiva ja ću pileću juhicu, pileća prsa i tikvice baciti na gril tavu, i paradajz i mozarele malo, nekak mi se čini da bude to na kraju salata ispala 

Crna191
    07. Svibanj 2018. 10:42

petrapp2605

IvaGljiva ja ću pileću juhicu, pileća prsa i tikvice baciti na gril tavu, i paradajz i mozarele malo, nekak mi se čini da bude to na kraju salata ispala

uuu..fino..sad si mi dala ideju za neki od narednih dana..ja napravim hladnu salatu, skuham još bulgur, ovo na grilu i jedemo slijedeći dan i na poslu..
    ja sam jućer na brzinu napravila rižoto sa onom hokaidi tikvom, to mi je za gablec na poslu i kad dođem doma..danas sam čak mislila kuhat neko varivo da imamo za sutra..to mi i malac voli jesti a meni super kad dođem s posla da nee razmišljam i ne nakuhavam..imam carsko povrće i domaće mahune u frizeru pa ću nešto iskombinirati..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.