Pozdrav klokanice! 😊😊
Ni mene nije dugo bilo ali sam pohvatala sve. Drago mi je vidjeti da nas je tako puno, da bebice rastu i napreduju.
Nama je zadnji pregled bio 9.4. a sada smo naručeni tek 17.5. pa mi se čini kao čitava vječnost. Pogotovo jer sam paničar, škemba još ne raste, samo se osjeti da je malo tvrđa, nemam nikakvih tegoba pa se ni ne osjećam trudno😁 zato jedva čekam pregled da se mogu malo opustiti.
Ne mogu vjerovati da ste neke već na pola puta, kako vrijeme leti😊

Cure čestitam na velikim i zdravim bebicama 😀😍
Plava borovnica nemoj se brinuti, sve će to biti ok, ureaplazma nije neki veliki problem u trudnoći kao recimo Escherichia coli makar ni ona nije problem dok ne uđe u krvotok. Uživaj u ovim danima do svadbe 😀, meni je to bio naj ljepši period 😀, baš smo se m i ja zezali neki dan da bi se trebali razvesti i ponovo ženiti da još jednom to sve doživimo 😂😂😂😂
Ja sam na dijeti zbog želuca, smijem samo jogurt, kefir, acidofil i kruh, i sad sam u dilemi kaj ću ručati, kefir s kruhom ili jogurt s kruhom 😂😂😂😂😂

Curke koje će roditi u Zg, jeste se odlučile za rodilište i ako jeste kako ste se odlučile? Vidim da neke od vas idu u Petrovu na preglede, pa jel planirate i tamo roditi?

Curke koje će roditi u Zg, jeste se odlučile za rodilište i ako jeste kako ste se odlučile? Vidim da neke od vas idu u Petrovu na preglede, pa jel planirate i tamo roditi?
Ja sam isto za Petrovu bolnicu 😀, seka i šogi su tamo rađale i nemaju prigovora, kuma isto tako da je odluka pala 😀, a jedina bolnica u kojoj sam bila je bila Petrova kad sam se rodila pa ću opet tamo samo sa svojim mališanom 😀

Ja se nemogu odlucit. A voljela bih cut iskustva nekih koje su rodile.

Ja planiram u Petrovoj. Ja sam rođena tamo kao i moje seke. Uostalom i svi koje znam su tamo rađali jer blizu živimo pa tamo zapravo i pripadam...

Ja sam se rodila u petrovoj i svog Luku sam tamo rodila i mislim i ovo tamo.. Nisam imala nikakvih prigovora osim malo pditisak na dojenje a on nije htio nikako sisu i kad smo doyli doma sam ustrajala na tome pevih mjesec dana zbog tog silnog pritiska da bi me psdijatrica skoro vratila u bolnicu jer nije dobio na kilazi i da nedam djetetu jest.. Tako da cu ovaj put yrugacije.. Al bolnica kao usluga je bila izvanredna..
Ja sam rođena u vinogradskoj, ali uz vinogradsku me vežu najveće traume u životu, tako da nekako mislim da tamo neću, dvoumim se između petrove i merkura.

Hvala vam na podijeljenim iskustvima i saznanjima o ureoplazmi. Ja sam prije čula loše stvari i to me prepalo odmah na prvu. Vidjet ćemo kako će biti nakon terapije. Nadajmo se najboljem!
Isssa, zao mi je što si na jogurtu i kruhu, vjerujem da nije lako kad nam tijelo sad traži raznolike okuse.
:) pozdrav veliki, do sljedećeg tjedna!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji