Cure čestitam na velikim i zdravim bebicama 😀😍
Plava borovnica nemoj se brinuti, sve će to biti ok, ureaplazma nije neki veliki problem u trudnoći kao recimo Escherichia coli makar ni ona nije problem dok ne uđe u krvotok. Uživaj u ovim danima do svadbe 😀, meni je to bio naj ljepši period 😀, baš smo se m i ja zezali neki dan da bi se trebali razvesti i ponovo ženiti da još jednom to sve doživimo 😂😂😂😂
Ja sam na dijeti zbog želuca, smijem samo jogurt, kefir, acidofil i kruh, i sad sam u dilemi kaj ću ručati, kefir s kruhom ili jogurt s kruhom 😂😂😂😂😂
Curke koje će roditi u Zg, jeste se odlučile za rodilište i ako jeste kako ste se odlučile? Vidim da neke od vas idu u Petrovu na preglede, pa jel planirate i tamo roditi?
Curke koje će roditi u Zg, jeste se odlučile za rodilište i ako jeste kako ste se odlučile? Vidim da neke od vas idu u Petrovu na preglede, pa jel planirate i tamo roditi?
Ja sam isto za Petrovu bolnicu 😀, seka i šogi su tamo rađale i nemaju prigovora, kuma isto tako da je odluka pala 😀, a jedina bolnica u kojoj sam bila je bila Petrova kad sam se rodila pa ću opet tamo samo sa svojim mališanom 😀
Ja se nemogu odlucit. A voljela bih cut iskustva nekih koje su rodile.
Ja planiram u Petrovoj. Ja sam rođena tamo kao i moje seke. Uostalom i svi koje znam su tamo rađali jer blizu živimo pa tamo zapravo i pripadam...
Ja sam se rodila u petrovoj i svog Luku sam tamo rodila i mislim i ovo tamo.. Nisam imala nikakvih prigovora osim malo pditisak na dojenje a on nije htio nikako sisu i kad smo doyli doma sam ustrajala na tome pevih mjesec dana zbog tog silnog pritiska da bi me psdijatrica skoro vratila u bolnicu jer nije dobio na kilazi i da nedam djetetu jest.. Tako da cu ovaj put yrugacije.. Al bolnica kao usluga je bila izvanredna..
Ja sam rođena u vinogradskoj, ali uz vinogradsku me vežu najveće traume u životu, tako da nekako mislim da tamo neću, dvoumim se između petrove i merkura.
Hvala vam na podijeljenim iskustvima i saznanjima o ureoplazmi. Ja sam prije čula loše stvari i to me prepalo odmah na prvu. Vidjet ćemo kako će biti nakon terapije. Nadajmo se najboljem!
Isssa, zao mi je što si na jogurtu i kruhu, vjerujem da nije lako kad nam tijelo sad traži raznolike okuse.
:) pozdrav veliki, do sljedećeg tjedna!
Anđeo_ako mi mozes na mail poslat anamnezu s mjerenja u 12. Tjednu na kombiniranom pa da usporedim sa svojom? josipa.solcic@gmail.com
Evo ja se sjetila poslati ti vježbe od kiropraktičara
Sortiraj odgovore
Najstariji