borovnice ne znam kakav ti je gin.. moj gin odmah da bolovanje ako to zelis, ne ispituje puno.. ja cekam zamjenu da mi nadju i onda idem doma jer mi je postalo tesko, a uredski je posao.. stresno mi je jako jer mi je direktor malo "cudan", pa jedva cekam zavrsit s tim..
kad ti je sljedeci pregled?
ja sam narucena za petak, ali sve mi se cini da cu otic sutra jer mi se pojavio neki cudan iscjedak.. nesto izmedju smedjeg i malo tamnije zutog.. malo sam se uplasila i onda sam sinoc sanjala da krvarim ful puno.. tako da necu bas izdrzati do petka..
socka meni nije nista posebno radio.. samo me vaginalno pregledao, vidjeli smo srce i to je to. briseve i papu sam radila nedavno zbog kiretaze tako da sam bila brzo gotova na prvom pregledu.. a kako imam vec curicu doma, rekao mi je samo sve znas i to je to
Eto opet mene 😉 užasno mi je zanimljivo čitati vaša iskustva. Ja i dalje nemam nikakvih simptoma. Zadnja m bila 27.12, dva kućna testa pozitivna. Naručena sam kod ginićke 12.02. i ne mogu se dočekati. Inače mi je to prva trudnoća i ne znam što očekivati na pregledu. Što vam sve radi ginić kod prvog pregleda kao trudnici? 😊
Ista situacija samo ja kasnim 2 dana.. Zadnja M je bila 29.12. a naručena sam 14.02.. Isto prva trudnoća
Eto opet mene 😉 užasno mi je zanimljivo čitati vaša iskustva. Ja i dalje nemam nikakvih simptoma. Zadnja m bila 27.12, dva kućna testa pozitivna. Naručena sam kod ginićke 12.02. i ne mogu se dočekati. Inače mi je to prva trudnoća i ne znam što očekivati na pregledu. Što vam sve radi ginić kod prvog pregleda kao trudnici? 😊
Ista situacija samo ja kasnim 2 dana.. Zadnja M je bila 29.12. a naručena sam 14.02.. Isto prva trudnoća
Christyy onda se pratimo ❤️
Christyy onda se pratimo ❤️
daaaaa
Bokic cure
ja nikako da se javim. U nedjelju navecer smo doputovali pa dok sam sve raspremila ode dan. Jos sam jucer ujutro napokon isla kod ove svoje dr. Kaze da je po njoj trudnoca ipak tjedan manja gledajuci po uzv nego po zadnjoj M, tako da sam sad napunila 8tt. Termin 18.9. Ostalo je sve super jedino imam problema sa stitnjacom al to imam od malena pa sad moram na neke daljnje pretrage.
Garavusa ja sam u prvoj trudnoci pratila tu app what to expect stvarno je super.
koskica imala si pravo haha ne stigne mi bit muka i ne mislim o tome tj ne stignem mislit i eto prode dan haha
Što se tice kave nisam nikad u zivotu pila kavu, tu i tamo nesicu ali ni to vise ne pije, jednostavno me ne trazi da pijem. Inace imam takvu naviku da cak ni sokove ne pijem samo se vodom naljevam hehe
Ja ne radim, dobra stvar u ovoj njemackoj je sto ne moras radit da bi primao porodiljni haha al spremanje po doma radim u ratama kroz dan. Sva sreca pa mi je ovaj mali dobrica pa ne trazi puno paznje, stavim ga u gajbu ili na pod i sam se on igra tako dok ne dode vrijeme spavanja ili hrane heh
Violeta jako mi je zao i iskreno se nadam da se dr pogrijesio i da ce sve biti dobro, u svakom slucaju ne gubi nadu.
Nove cure dobro dosle :)
Od sad sam svaki dan online :P
Drage moje,samo da pozdravim. Danas me malo uhvatila manija "čišćenja gnijezda", ali sam malo pretjerala jer sam bila dosta u sagnutom položaju pa me sada ledja malo bole.Nikako da se navikem da sada ne mogu i ne smijem biti u ludom pogonu kao inače.
Većinu vremena se nosim sa nikotinskim krizama. Još čekamo UZV i jedva čekamo.
Ima li itko informaciju kako je wannabemumy?
Danas je isla valjda na pregled. Nadam se da je sve uredu.
Joj mene to ludilo ciscenja uhvatilo u prosloj trudnoci nekih mj dana pred porod. Majko mila al sam ribala prozore haha
Pozz...
Danas sam bila na pregledu, malo sam tuzna, izgleda da cu vas napustiti. Doktorica ne vidi nista, stjenka se oljustrila bila je 10mm sad je 3mm. Jos malo curim, ali bolova nikakvih. Gin ne zna sta da mi kaze tocno, ne vidi vrecicu a ne moze ni potvrditi pobacaj. Vadila sam krv pa cemo vidjeti betu. Mozda se tockica sakrila negdje... u petak cu sve znati kada 2 puta ocitaju betu.
Svima vam zelim srecu i da vam sve bude ok u trudnoci😊
Sortiraj odgovore
Najstariji