Tinci - oporavite se brzo. Sve će biti OK
Jutro klokanice. Evo ja pijuckam kavicu i surfam po netu. Slikam si svaki tjedan pupu pa uspoređujem i bome, baš se vidi kako brzo raste. Nadam se da ste mi dobro. Uživajte u sunčanom danu
Jutro cure.
Tinci drzite se, nadam se da cete cim prije biti bolje i ici kuci 😘
Moja curka je jutros bila jako aktivna, toliko da se vidjelo na trbuhu i velika seka i tata su napokon osjetili udarce 😁 cudno mi je to, jer mislim da je tata konkretne pokrete u prvoj trudnoci osjetio puno kasnije.. Al ovo danas je bilo bas vidljivo 😊
Brz oporavak tvojoj curki Tinci 😊
Meni je danas rodjendan i sviju zezam kako mi je curica prva cestitala, jutros od rane zore je bas aktivna ❤ lijep dan vam zelim svima 😊
Cure, citam vas redovno, nekad ne stignem bas sve da upratim, poprilično ste aktivne ... ☺️ Evo da se i ja malo aktiviram. 😄 Ja sam se malo posvetila setnjama, hodam dnevno po 7-8 km.Prija mi ovo lijepo vrijeme .😊 U cetvrtak idem na kontrolu, nekako mi se oteglo, pocela sam razmisljati je li sve u redu... Ne znam da li su kod vas i dalje prisutni simptomi trudnoce? Ja se super osjecam, nemam mucnina, bolova, cak su me i grudi prestale boljeti, prije par dana a sad sam u 16 oj nedjelji. Nisu vise onako napete i uvecane .. I to me zabrinjava. 😳 Nadam se da brinem bez razloga....
Tinci brz oporavak tvojoj malenoj!
Ssanja sretan rođendan! I curica osjeca da joj je za mamu danas poseban dan. 🤗
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
Ssanja sretan rođendan!
Sarajka mislim da ti je to sve normalno, ali shvacam te. Koliko god cudno zvucalo volim tu I tamo osjetit neku "smetnju", to mi je podsvjesno kao neki znak da je sve ok 😁😁
url=https://lilypie.com]
Jane_Doe, bravo za aktivnu curku!
Ssanja, sretan rodendan, lijepo se provedi!
Sarajka, i ja se zabrinem kad izgubim simptome, ali valjda je to sve normalno. Malo mi se trbuh ispuhao zadnjih par dana, ali nadam se da je sve ok jer jos uvijek imam mucnine.
Hvala svima na cestitkama ❤❤
Sto se tice simptoma mislim da ne trebamo previse brinuti ako ikako mozemo, ja od pocetka trudnoce na svaki gubitak simptoma trcim doktoru i u bolnicu, dok mi doktor nije objasnio da jednostavno ne mozemo od pocetka do kraja trudnoce imati uvijek iste simptome i da je normalno da se oni mjenjaju iz dana u dan. Sad se trudim da mislim tako pozitivno, ali isto tako ludim od pregleda do pregleda 😊
Ssanja- sretan rođendan ti si onda na rano jutro dobila svoj najljepši poklon 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji