Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina ❤
    18. Travanj 2018. 07:44

Dija85

Da da hehe mora da je to. Ne vrijedi mi ležati više. Nema sna. Skuhati ću si malu kavu i na balkon. Malo je prohladno za balkon, ali sve mi miriši nakon kiše 😊💦

Kod nas puse bas jak vjetar, nadam se da ce stat kroz dan jer je lijepo suncano. Kava je kuhana, krece razmisljanje sto za rucak 😄

Dija85
    18. Travanj 2018. 07:50

Ja pojela šnjitu kruha sa margom i pekmezom od marelice.
    Nemam ništa u planu osim otići do trgovine, skuhati ručak i malo počistiti. A za ručak sam mislila mljeveno meso s lukom i još nekim povrćem, vidjet ću, kuhano zajedno sa rižom. Neki rižoto sa povrćem i mesom. Valjda će dragi to jesti. Stvarno me izluđuje kuhati za njega. A radi naporan fizički posao pa uvijek želim da mu je fino. A izbirljiv... strašno. 
    Možda kasnije čitati knjigu ili prošetati. Biti će to ustvari prilično dosadan dan. 😁

Isssa
    18. Travanj 2018. 08:05

Jutro cure i dobrodošle nove 😀
    Baš ste ranoranioci 😀
    Došao je i dan mog pregleda, popodne idem, ko će dočekati, jedva čekam vidjeti bebiciu 😀
    Jučer i prekjučer sam bila baš pod velikim stresom, bolio me trbuh i sada me boli 😟, nadam se da je sve ok.
    Za tjedan dana sam naručena u Petrovoj na veliki UZV, nadam se da će mi i danas raditi bez obzira na taj pregled.
    Jel' ima još netko ovaj tjedan pregled?
    Najavila mi je uputnicu za kontrolu šećera, već sad mi je muka 😅, ko će to popiti??? Inače nisam od slatkog, gorku kavu pijem, limunadu bez šećera....nadam se da neću prvi puta imat rigoleto 😏
    Jučer sam dobila radosnicu od bebimila, preslatka je 😍

Ljetna_dama
    18. Travanj 2018. 08:08

Dija85  Jao i moj je takav isto,strasno izbirljiv pa vise nemam idejesta bi mu pravila,ali evo upravo si mi dala ideju za rizoto 😀. Hvala ti 😊
    Al ja cu sa piletinom. 
    Isto radi fizički pa se trudim isto kao i ti,al tesko njima ugodit

Ljetna_dama
    18. Travanj 2018. 08:11

Isssa sretno na pregledu 🤗
    Javi kako je proslo,ja tek za 5 dana na pregled

Nina ❤
    18. Travanj 2018. 08:17

Isssa sretno na pregledu! Mene vec sad strah te kontrole secera, neznam kako cu popit punu casu slatkog ujutro nataste, inace imam problema s vadenjem krvi, pa me moraju bosti 2-3 puta za jedno vadenje, a kud tek triput u dva sata... jel moguce to nekako drukcije obaviti? 

Dija85
    18. Travanj 2018. 08:19

Ljetna_dama

Dija85 Jao i moj je takav isto,strasno izbirljiv pa vise nemam idejesta bi mu pravila,ali evo upravo si mi dala ideju za rizoto 😀. Hvala ti 😊
    Al ja cu sa piletinom.
    Isto radi fizički pa se trudim isto kao i ti,al tesko njima ugodit

Kaže on meni - napravi ti što hoćeš, sve ću ja probati. Pa reko što mi vrijedi što ćeš ti probati a ne pojesti? 🤦‍♀️ I onda moram baciti jer ne mogu sama to sve pojesti. Njemu samo da je pečenog  mesa. 

Isssa sretno! 😊

Dija85
    18. Travanj 2018. 08:21

Nina ❤

Isssa sretno na pregledu! Mene vec sad strah te kontrole secera, neznam kako cu popit punu casu slatkog ujutro nataste, inace imam problema s vadenjem krvi, pa me moraju bosti 2-3 puta za jedno vadenje, a kud tek triput u dva sata… jel moguce to nekako drukcije obaviti?

Dali na tu kontrolu šećera idu sve trudnice? Jer meni moj nije spomenuo ništa. Vadila sam krv jednom. Kompletnu sliku. Šećer je bio 4.4 ali nije spominjao ništa drugo.

18. Travanj 2018. 08:31

Dobro jutro ranoranilice!
    Ja budna od 6, istusirala se, spremila stvari i evo nas vec na putu za Zg. Pojeli smo putem sendvic sa trokuticem sira i nekom dimljenom sunkom, odlican je bio!
    Isssa, sretno na pregledu :)
    Nina, nema drugog nacina. Ja sam dvaput isla na ogtt, doduse ne u trudnoci pa mi nije bilo slabo, ali okus je uzasan, kao kad popijes onaj koncentrat soka za razrjedjivanje :(
    Dija, mislim da na to idu sve trudnice obavezno, izmedju 22-26tt ako se ne varam.

Nina ❤
    18. Travanj 2018. 08:33

Dija85

Dali na tu kontrolu šećera idu sve trudnice? Jer meni moj nije spomenuo ništa. Vadila sam krv jednom. Kompletnu sliku. Šećer je bio 4.4 ali nije spominjao ništa drugo.

Mislim da se salju sve trudnice poslije 20 tj, nek me netko ispravi ako sam u krivu. Morat cu na sljedecoj kontroli razgovarat s doktoricom jer se bas stresiram s tim vadenjem krvi, a svaki mjesec moram vadit krv zbog stitnjace...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.