Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Enna010
    17. Travanj 2018. 12:17

Drage cure samo pitanjce da li ste vi kafu skroz isključile ili je jedna jutarnja ok? 

Dija85
    17. Travanj 2018. 12:22

Enna010

Drage cure samo pitanjce da li ste vi kafu skroz isključile ili je jedna jutarnja ok?

Ako ti ne smeta, smatram da je kava skroz ok. Ja ju nisam pila prva 3 mj jer mi je jednostavno smetala. Sad popijem ujutro jednu. Ponekad i popodne. Ali malu jer pijem crnu.

Baby.nb1
    17. Travanj 2018. 12:23

Jutarnja mi je obavezna jer sam ko mutava bez nje. 
    A tu I tamo popijem I popodne jednu, ako mi se bas pije. Al vecinom je to, samo jutarnja

url=https://lilypie.com]

Delilah
    17. Travanj 2018. 12:31

Jedna jutarnja koja mi regulira zatvor 😀 mislim da je to skroz ok

petrapp2605
    17. Travanj 2018. 12:32

Enna010

Mene uopće ne privlači kava, tako da sam ju izbacila skroz. Ali je ok dok god ne pretjeruješ, dozvoljeno je do 200 mg kofeina, a to su ti ajmo reć dvije šalice dnevno 

17. Travanj 2018. 12:32

pretvorit cu se u mix voca 😂🎀

https://lbdf.lilypie.com/RnDSp2.png

petrapp2605
    17. Travanj 2018. 12:34

Ja imam dolce gusto aparat za kavu i na početku trudnoće sam bila ljuta što na nijednom njihovom pakiranju nije pisalo koliko kofeina sadrži kava, pa sam im slala upit čisto da budem mirna ako želim popit kavu, a na kraju me uopće ne privlači miris kave. 

17. Travanj 2018. 12:44

Ja nisam nikad u zivotu probala ni cigarete ni kavu, tako da ne znam o tim temama bas nista 😘

https://lbdf.lilypie.com/RnDSp2.png

Maggie85
    17. Travanj 2018. 12:45

Ja kavu nisam nikad pila, eventualno mali espresso ili instant kavu, ali obavezno s 2 dcl mlijeka. Sad u trudnoći mi iz nekog razloga baš paše, pogotovo ujutro kad nemam apetita za ništa pa popijem tu jednu bijelu kavu. Što se apetita i mučnina tiče, molim savjet vas s dužim trudničkim stažom, jeste imale mučnine i dokad su trajale?
    Meni nije strašno muka, ne povraćam, samo imam metalni okus u ustima, kao da imam gnojnu anginu, i ništa mi se ne jede. Kad krenem nešto jesti bude mi ok fino, ali za pola sata opet isto. Ono što me zapravo zanima (brine) je što mi je to trajalo zadnja 2 tjedna, a sad čini se prestaje. Tek sam u 9. tjedan ušla pa se bojim najgoreg.

Gold👑
    17. Travanj 2018. 12:46

I ja imam dolce gusto vec nekih 5-6 godina al ga slabo koristim, ja obavezno pijem jutarnju kavu a i popodnevnu rijetko kad propustim, iako na pocetku trudnoce ju uopce nisam mogla piti, al to me proslo...
    Cure da vas pitam sto mislite o epilatorima u trudnoci? Citala sam da se kao ne preporucuju jer mogu izazvat kontrakcije, pretpostavljam radi boli ili cega vec, a onda sam citala iskustva cura koje  ga koriste cijelu trudnocu i nemaju problema, sad mozda je to jer su one vec navikle a ja ga do sad nisam koristila pa bi mozda meni smetalo ... A mislila sam ga kupit jer dolazi toplo vrijeme a meni se ne da stalno brijat, cupanje voskom ne podnosim hehe a ni kozmeticarka nije bas u blizini i ne znam hocu li moc ic stalno... Imate li vi iskustva s tim? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.