Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby.nb1
    17. Travanj 2018. 10:59

Hahaha, ma nek ste se o hrani raspisale, taman bi mogal za rucak napravit ili lazanje ili musaku.
    Netko.je spomenuo sasinu kuhinju, obozavam tu stranicu. Normalno recepti, bas onako korisni za svaki dan, po zdravo seljacki, bez kerefeka.
    Cestitam na nestanku hematoma 🎊
    Mi smo isto namjeravali potrazit drugi stan, isto smo podstanari. Najvise jer smo 4.kat bez lifta, al kad vidim sta se nudi I za koju cijenu, mislim da ostajemo tu di jesmo. Jos kad spomenes prijavu + beba 😒😒

url=https://lilypie.com]

Baby.nb1
    17. Travanj 2018. 11:05

christyy

Ja sam si u bershki nasla hlace niskog struka i jako rastezljive. Mislim da cu ih moci nositi cijelu trudnocu. I jos su 99 kn tako da sam si odmah uzela 3 para Bijele, crne i puderasto roze Super za ovo vrijeme

Ajde bas cu bacit pogled. Jer isto muku mucim s tim tajicama, a mislila sam da ce mi njih biti najlakse naci. One iz lidla mi bile prevelike, a kad sam dosla zamjenit vise nije bilo velicina. Sad sam non stop u jednima iz tezenisa. A one u h&m-u mi djeluju jako lose. Ne samo radi 3/4 duzine nego izgledaju kao da su vec 5god stare I raspast ce se kad ih operes 😂😂

url=https://lilypie.com]

christyy
    17. Travanj 2018. 11:08

Baby.nb1

christyy

Ja sam si u bershki nasla hlace niskog struka i jako rastezljive. Mislim da cu ih moci nositi cijelu trudnocu. I jos su 99 kn tako da sam si odmah uzela 3 para Bijele, crne i puderasto roze Super za ovo vrijeme

Ajde bas cu bacit pogled. Jer isto muku mucim s tim tajicama, a mislila sam da ce mi njih biti najlakse naci. One iz lidla mi bile prevelike, a kad sam dosla zamjenit vise nije bilo velicina. Sad sam non stop u jednima iz tezenisa. A one u h&m-u mi djeluju jako lose. Ne samo radi 3/4 duzine nego izgledaju kao da su vec 5god stare I raspast ce se kad ih operes 😂😂

I meni su u tezenisu najbolje jer su onako čvrste, meni su najbolje tajice one sportske a ne pamučne i takvih ima u tezenisu i imaju rub onaj ispod trbuha tako da se mogu podfrknuti da te ne stiska. 

Crna191
    17. Travanj 2018. 11:29

Looda_vila hvala.. je je., malac je u stokke kadici..meni je super jer smo u stanu sa točno određenim milimetrima.. jedino što ja nisam kupovala onaj nastavak za bebu, u početku smo ga zajedno mm i ja kupali, a kasnije se ispraksaš da je to čudo.. Bila nam je samo nekih mjesec dana na knap, kad je imao oko 5 mj jer nije još sjedio, a bio dugačak, sad je evo god i pol i koristit će je i on i druga beba. Meni uz kolica naša, najbolja investicija.
     Općenito za opremu, nije vam nešto prerano kupovat opremu.. polako si ove veće stvari rasporedite koz mjesece jer nakupit će vam se sve odjednom.. Pogotovo sad u west gateu na sajmu kad je popust.. 
    Ovčica Ewan .. ja sam je baš htjela, pa ste me sad podsjetile na taj period.. Frendica je ima za maloga, kaže propala investicija.. meni se puuno korisniji pokazao psić sveznalica, no ne mogu suditi iz prve ruke jer nemam Ewana, a moj svakako nije htio zaspati nikako nego na rukama.
    kolica vam super izgledaju curke, mislim da jedna moja ima ta Bebetto, (ako je to bebetto) sad ne znam točno koji model i zadovoljna je..

jeste razmišljale o onom baby nestu? Meni ih frendica radi i uzet ću kod nje jer mi je super kad spava u dnevnom pa sam sigurna da nemože nigdje pasti..

Crna191
    17. Travanj 2018. 11:35

e da..tajice.. ja sam stvarno zadovoljna ovima iz hm..jer ja ne mogu obične nositi, mene apsolutno sve dolje stišće i ne smijem ništa ispod trbuha imati.. poslovne hlače/tajice sam si ja u hm isto naručila ali M i velike mi sad..a imaju onu crtu po sredini pa su malo elegantnije tajice.. hlače imam jedne iz hm, obične rastezljive tamno plave, nisu traperice a nisu obične hlače..i jedne traperice od frendice mislim iz mamanova.. ostalo sam u haljinama i suknjama (u koje još stanem)
    hm vam sad ima 40% na neke stvari i besplatnu dostavu iznad 30E pa ako vam što treba, pogledajte si..

petrapp2605
    17. Travanj 2018. 11:40

Crna191 tak i mene se stišće, čak sam skužila da me i gaće počinju smetati 😂 moram po neke babske pod hitno

Dija85
    17. Travanj 2018. 11:43

PlavaBorovnica

Bravo za nestali hematom! ✋
    Dija, i mi smo u istom problemu tražimo sebi smještaj , ovaj nam ne odgovara i ne bi da tu dođe beba. Zaista je to teško u turističkom gradu. Gdje živiš, ako želiš reći?

Nije problem. Iz Novske sam. Ako znaš gdje je to... mali gradić. Ima hrpa kuća praznih a i stanova od ljudi što su otišli za Njemačku ali nitko ne želi iznajmiti. Uopće mi to nije jasno. A ne vraćaju se za Hrvatsku. 

Delilah
    17. Travanj 2018. 11:58

Pozdrav, nemam me tjedan dana i nadoknadila sam 60 strana. Ja imam 24 godine, imat cu 25 kad rodim, a bolja polovica 35 😀 moram s vama podijelit jako razocaravajuce iskustvo u poliklinici harni. Dakle ljubaznoat stvarno na nivou, ali kombinirani probir uu 12. Tjednu koji kosta 900 kn, slike ultrazvuka koje sam dobila mutne, upalila je 5D ultrazvuk na 30 sekundi jer kao beba nije ljepo okrenuta, dobro bili smo i jako zivahni, ali  nestrucnost u komunikaciji i negledanje u oci, u principu prevelika cijena za nesto sto sam mogla dobit i besplatno u petrovoj. Hvala Bogu, s bebicom je sve ok, spol jos neznamo makar prema nagibu spolne kvrzice bi mogo bit pisonja.😀 ja ujutro imam ravan trbuh, a popodne kao da imam trojke 😂 jjedva cekam da mi bude ljepi ko vasi trbuscici na slikama. Nas iduci pregled je 2.5. 😀 

Delilah
    17. Travanj 2018. 12:04

17. Travanj 2018. 12:07

LadyDi19

Hello curke bila na kontroli, hematoma vise nema hB, beba raste, okrece se, vrti, mase rukama i nogama ko velika 😍 osjecala sam se ko prvorotka koja prvi put to vidi.. Ljubav moja mala 😍

Divnoooo.. hvala Bogu da ti je nestao  💙. Da bar i moj ode vise 

https://lbdf.lilypie.com/RnDSp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.